Přehled posledních diskuzních příspěvků
Učitel v nesnázích: Nejen vzdělávat, ale vychovávat ...
Hana Šimková 15.7. 13:12
Tušil vůbec ředitel proč za ním uklizečka přišla?:
Vzpomínka na Emila Zátopka, který by oslavil 100 let
Alena Tollarová 15.7. 09:56
Hano, jsem ráda, že jsi sedla a napsala pro nás toto vyprávění o nesmrtelném fenoménu jménem Zátopek. Díky
Psali to v novinách, tak to musí být pravda
Topi Pigula, redakce 14.7. 16:46
Tak to vás potěší, že titulky budou dalším dílem tohoto připravovaného minisereriálu o médiích :-)
Jedlé muchomůrky
Jarmila Komberec Jakubcová 13.7. 18:06
všechny houby jsou jedlé, některé jen jednou
250 let Prátru
Marie Magdalena Klosová 13.7. 10:28
Je to milé pozvání hravou formou.Ale nevyužiji ho,ze všech těch atrakcí se mi už teď točí hlava.:) Díky.mm
Láska z Mekáče
Naděžda Špásová 13.7. 10:22
Tedy, Romane, zase jsem se pobavila. Vidíš, mohl jsi mít 4 děti a to bez práce, ale asi i bez koláče, viď. Seznamka přes internet je hodně ošemetná věc. No, teď už to naštěstí nepotřebuješ. *****
Freegani aneb bojovníci proti plýtvání
Karel Boháček 13.7. 07:24
...no viděl jsem u přítele v USA jak využívá myčku i k vaření spolu s mytím nádobí, tohle nemusím. Šetřím spíše na nákupech, to co zbyde - je to toho dost málo, snědí to slípky či králíci.
Kouzlo časů minulých: přátelství s Hubertem
Karel Boháček 12.7. 18:39
Nemám rád tyto typy článků jež popisují vraždění zvířat cizí sebrankou .Lov je o něčem jiném. Nesnáším když se vsype mrkev a brambory před posed a lovec jen střílí ze sedačky. Vystopovat a sledovat zvěř a skolit ji dobrou ránou na komoru to je lovecké umění jež třeba trvá měsíc.
Skoro dámská jízda
Lenka Hudečková 12.7. 10:49
Nadi, vždyť Vy taky hodně výletujete...Košťálov osobně neznám, jen z takových prima článků. Hezký výlet a super fotky, díky :-)
Tip na výlet: Jablonné v Podještědí
Naděžda Špásová 12.7. 10:18
Leni, vy jste s Jiříkem cestovatelé jak se patří. Jablonné není od nás až tak daleko a ještě jsme tam nebyli. Myslím, že jsme jednou jen projížděli. Moc hezká pozvánka a krásné fotky. *****
Na srdce padá sníh
Jarmila Komberec Jakubcová 12.7. 09:25
Otázka dnešního dne byla o pesimismu nebo optimismu. Básen je píše pesimisticky laděná.
Simon's Cat - znáte ho?
Jana Šenbergerová 11.7. 17:29
Neznala jsem. Dík za představení, už jsem v obraze. Kočky jsou velmi svébytná stvoření. Já se s nimi setkávám u přátel. Doma je nechci, jedna "kočka" v bytě bohatě stačí. :-)
Výlet na Rejvíz
Dana Kolářová 11.7. 16:23
Hezký výlet a fotky. Ráda jsem se zase na Rejvíz podívala. Jani, díky.
Zážitky s platební kartou
Květoslava HOUDKOVÁ 11.7. 13:50
NEMÁM - a MÁM = klid. Žiji bez bank. účtů, bez plateb. karet, beze smluv (tedy 1 mám = s operát. kvůli internetu. Mám jen pár nákupních karet do obchodů (slevy), Opencard na MHD (do konce platnosti), 2x kartičku pro Senior-slevy, kartičku Zdravot.pojišť. a Občanku = zcela stačí, vyznám se ve všech a "přehrabovat" množství karet nemusím - pohoda! (Pokud potřebuji hradit větší částky, dám peníze dceři a ona vyřídí ze svého účtu.) Přes internet "zajíce v pytli" nenakupuji - zboží chci vidět (sama nebo s rodinou) v jejich event. kamenné prodejně!.
Prázdninová reportáž o výšlapu na hrad Sukoslav
Naděžda Špásová 11.7. 10:33
Soni, moc pěkné fotky. Kostomlaty znám, byli jsme tam loni na výletě. Už tenkrát hrad opravovali a jsem ráda, že to nevzdali. Taky se tam chystáme znovu podívat. *****
Jak upéct Sachrův dort
Květoslava HOUDKOVÁ 10.7. 17:32
Mlsná jsem - ale pro 1 os. se s dortem patlat nebudu - určitě v Praze objevím Cukrárnu s nejlepším Sachrem a pyšně tam "vpluju"- a s důchodem -pod hranicí chudoby- snad vydržím.
Pražské tropy
Jana Šenbergerová 10.7. 16:37
Až budeme někdy v Praze, nenecháme si Fatu Morganu ujít. Díky za všechny informace i krásné fotografie.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.