Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sváteční den

Elena Valeriánová 10.7. 12:22
Aničko, krásná foto procházka. Ty obyčejné věci a dny klidu a pohody nám nejraději. Kéž to tak budou mít i naši vnuci.

Tam někde

Květa Chobotová 10.7. 08:34
Děkuji,že díky Vám mi začíná, krásné nedělní ráno, v úctě Květa

Hříchy z minulých životů?

Jarmila Komberec Jakubcová 9.7. 18:17
Občas slyším větu "až se podruhé narodím" udělám to či ono. Přiznám se, že nevím da se mi to povede ale pokud ano určitě chci být kosmetičkou či pracovat v parfumérii.Nikdy nechci být ekonomkou. Tak uvidíme jak to funguje.

Na ptáky jsme krátký 2

Alena Vávrová 9.7. 12:06
Hezký ptačí příběh. U mne také každoročně bydlí Rehkovi, Sýkorovi a Kosovi ;-).

Prázdninová reportáž o vycházce na houby

Karel Boháček 8.7. 18:05
takové hřiby jsme sklízeli ve Skotsku, tam je nikdo nesbírá, tam je rarita výška od 50cm výše...

Naše boxerka VI.

Jarmila Komberec Jakubcová 8.7. 17:47
Milá Jitko, zdravím krásnou Lady (Lejdy) a dík za velmi pěkný článek. Musím ti dát 5 hvězdiček a přeji pohodu tobě i krásné Lady

Santorini. Ostrov, na který se vrátíte - III. část

Jarmila Komberec Jakubcová 8.7. 13:51
Santorini mi tak trochu připomíná muzikál Mama Mia, který byl také natočen na jednom z řeckých ostrovů. Chci se znovu příští rokna Santorii vrátit, ale jen na jednodenní výlet z Kréty. Mám ráda větší ostrovy a Kréta mi připadá ze všech řeckých ostrovů nejkrásnější. Santorii beru jako součást Kréty. Je to velmi krásné místo pro dovolenou snů.

Mám rád teplé deště

Helena Votíková 8.7. 10:03
Hezké. Jako děti jsme běhaly v dešti a capkaly v kalužích. Každý déšť se nám v létě zdál teplý. Teď mi připadá, že je takových okamžiků málo.

Kočičí atrakce: Stan z trička

Hana Rypáčková 8.7. 07:43
Nemám kočku a vyrobím to u dcery, která má kocoura a kočku. Tak asi dva pelíšky. Nejvíc mě bude zajímat, jestli tam taky tak ochotně vlezou jako v ukázce. Vypadá to snadně. Ale drátěná ramínka nemám.

Fotoreportáž: Začátek prázdnin

Jitka Chodorová 7.7. 16:13
Paní Anno, pěkné fotky i nápad, ale těch slov mohlo být přece jenom více. Ve Znojmě jsem byla jen jednou, když jsme si udělali výlet s tenkrát malými dětmi, když jsme stanovali na Bítově. Pěkný kraj.

Santorini. Ostrov, na který se vrátíte - II. část

Zdenka Jírová 6.7. 23:26
moc krásné povídání, viděla jsem dokumentární film o Santorini, o jeho původu, o mínojské kultuře. Bylo to velmi zajímavé a navštívit Santorini bylo mým snem a už snem jen zůstane, ale ráda si o něm stále čtu.

Tomáš Berdych si zahraje o finále Wimbledonu!

Dagmar Králová 6.7. 20:03
Také jsme doma sledovali a je to velmi pěkný úspěch. Každý semifinalista mužů i žen ve Wimbledonu letos získává 500 000 liber a mnoho bodů do žebříčku. Při troše štěstí by Berdych mohl Murraye překvapit a v semifinále ho porazit.

Na serveru Novinky.cz vyšel článek...

Helenka Vambleki 6.7. 13:49
Sama jím zéměř všechno, u svých dětí jsem každému tolerovala maximálně dvě potraviny, které nejedly, ale u vnuka vidím u nich doma přesně jev v článku popsaný - tohle nejí, tohle nejí...kupodivu, loni jsem ho měla na prázninách u nás doma ještě s dalšími dvěma dětmi a všichni jedly téměř všechno. Tak nebudu chválit den před večerem, možná bude letos v srpnu vše jinak :-)

Glosa: Léto

Libor Farský 6.7. 11:35
Ano, Helenko. Potěšitelné je, že "Rozmarné léto" ,(alespoň podle pana Vančury), mohou prožívat i senioři. Pokud se nezabývají počítáním svých letokruhů, což se mi nechtěně stává.

O pamětnících různých generací

Olga Štolbová 6.7. 09:58
Ráda jsem si přečetla toto zajímavé a poučné vyprávění. Nejen o sportu a mezigeneračních problémech, ale také o lásce k životu a starostech, které často nám všem nedají spát. *****

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.