Přehled posledních diskuzních příspěvků

O setkání v Loučné se psalo v novinách...

Hana Práglová 5.7. 10:56
To jsme rádi,že se o portálu i vydařené akci dozví více lidí.Určitě všechny těší!!

Glosa: Stáří leze do peněz

Elena Valeriánová 5.7. 09:38
Takto shrnuté to vypadá hodně pesimistické. Nemám rovnou skočit pod vlak?

Náš tip: Avène Čisticí pěna

Květoslava HOUDKOVÁ 5.7. 08:23
"Hrátky s kosmetikou" naštěstí nepotřebuji. Po celý život mi stačilo dobré mýdlo, pleťová voda a modrá Nivea. A nedávno moji pleť obdivovala distributorka Oriflame - nevěřila, že už mám přes 70 r. (Jsem ráda, že jsem "hubu" na nic nezvykla - teď bych na to ani neměla).

Zemřel Elie Wiesel, slavný židovský spisovatel, který přežil holokaust

Jarmila Komberec Jakubcová 4.7. 18:51
děkuji redakci za připomenutí významného židovského spisovatele a velkého humanistu. Četla jsem několik jeho knih a mně nejvíc zaujala Pátý syn

Kočičí atrakce: Samodrbací stanice

Hana Rypáčková 4.7. 18:50
Máme psa a ten když ho přestaneme drbat, packou tak dlouho upozorňuje, že nemáme to srdce ho odmítnout.

Glosa: Kroužky a čtverečky

Hana Rypáčková 4.7. 18:48
Přesně. Chalupová parta se nám rozpadla na dospěláky , skorodospěláky, puberťáky a ty dva mrňouse. Hlídáme vlastně jen 14 dní Honzíka. A týden i s dcerou, která si bude chtít odpočinout. Přijedou jen na pár dní Dudáckého festivalu. Ale klidu si vážíme. Ráno kamarádka s vnučkami obcházela butiky, celá zničená, jak nad vším ohrnovaly nos. Zmrzlinu a znuděně zírají .

Santorini, Ostrov, na který se vrátíte - I.část

Jarmila Komberec Jakubcová 4.7. 18:40
Ostrov Santorini je opravdu tak nádherný jak je v článku popisováno. Byla jsem tam sice jen na jednodenním výlet z nedaleké Kréty. Z přístavu Heraklion jezdí ráno výletní lodě a večer zpět na Krétu. Už z dálky je vidět nádherná modrobílá krása domečků, kostelíčků a taveren.Celý den jsem ostrovem procházela a prožívala tu atmosféru tak typickou jen pro Krétu. Věřím,že na ostrov se ještě jednou vrátím.

Sachrově sladké setkání

Alena Tollarová 4.7. 13:22
Máme doma haldu Koktejlů.

Kdo z nás

Hana Šimková 4.7. 10:14
Ano Zuzanko, rána jsou už jiná a tu zem v dáli už ani nevidím a jsem neplavec, tak co mi už zbývá.

Napište prázdninovou reportáž a vyhrajte předplatné deníku MF DNES

Alena Tollarová 3.7. 21:44
Blahopřeji paní Kovářové. Koukala jsem, kolik soutěžících se zúčastní fotbalové tipovačky! Překvapuje mě zatím 2. místo, soutěží asi i nějaký fotbalový klub? A co se týče reportáže, námět už mám.

Kouzlo časů minulých: lukulským hodům a Petru zdar!

Hana Rypáčková 3.7. 18:08
Raky si pamatuji ze stanování U zříceniny Dívčí kámen- vařili jsme je a mlaskali. Potom po letech s CEV jsme s mládeží pracně budovali tůňky na potocích a osazovali je raky..

O červené Karkulce trochu jinak - s výchovným humorem

Oldřich Čepelka 3.7. 15:41
To už je ucelené dílo, něco jako opera! Nápadité, promyšlené, propracované - nějak se tu zvedá laťka! (Jen doufám, že tu nebudou komentáře ve stylu, proč vezli bednu budvarů, když přece babička bydlela sama, jak všichni víme. - My už ale teď víme, že nejlíp to ví - Libor Farský!)

Chodci po pražských ulicích

Jana Šenbergerová 3.7. 10:34
Zdá se, že to v Praze žije už jen díky "naplaveninám". Pražáci nevymírají, ale houfně se stěhují do vesnických chalup opuštěných původními obyvateli. Zvelebují je k obrazu svému. Na polích vyrůstají rozlehlé obchodní domy, aby uspokojily vysoké nároky obyvatel hlavního města, tím pádem i parkoviště, která ukrádají další zelené plochy, které zůstávají aspoň na golfových hřištích. Inu, každá mince má dvě strany a každý vidí jen to, co vidět chce.

Výročí Karla IV. a vzpomínka na moji babičku

Eva Krausová 3.7. 09:06
Jiřinko, moudrost z Vašich slov cítit je. I já bych řekla jsem vlastenkou, stejně jako jí byla má maminka. Moc mne oslovil např. seriál F.L.Věk, a to nejen pro herecké obsazení. Lidé by měli být hrdi na svou vlast. Někdo možná namítne, že není na co být hrdý v současnosti, ale myslím, že stále je. Na naši zem, která je nádherná a proto právě doma nejraději cestuji a žádné moře nepotřebuji. A Karel IV, vždyť velikán to byl a naši zemi proslavil. Děkuji a přeji krásné léto.

Umíte mluvit s vnoučaty?

Libuše Křapová 2.7. 16:57
První manžel byl rozvedený s jedním dítětem. Když jsem byla těhotná já, bylo jeho synovi šest. Vysvětlila jsem mu, že mám v bříšku miminko a on se zamyslel, pak na mne vážně pohlédl a zeptal se. "Teto, a jak si tam čistí zuby?"

Třešně, třešně, třešně

Anna Potůčková 2.7. 14:36
Krásné a veselé počteníčko. Ale ptáčkem bych být nechtěla, ti brzy vstávají a já se chci vyspat alespon po smrti

Zdraví vás Nekonečno

Eva Krausová 2.7. 08:44
Květo, hezké. Ano, vstupme všichni, kdo má v sobě radost, harmonii, světlo společně, dokud je možno vkročit kam...

Průzkum mezi seniory

Jana Šenbergerová 2.7. 08:29
Panečku, máte můj obdiv, pane Oldřichu. Hezky jste si s tím pohrál. Už se těším na komentáře k této rozsáhlé sondě do života na íčku. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.