Přehled posledních diskuzních příspěvků

On a Ona

Karel Boháček 30.6. 14:18
ÁAA a jsme v červené knihovně, Zdeni Ty se nezdáš ...

Slintáček k televizi

Květoslava HOUDKOVÁ 30.6. 12:32
Milá Haničko - článkem jsi se "trefila" - to TV vaření skoro na všech kanálech mně také s ... - a to pořádně. Je však podivné, že i přes to jsou stále narvané McDonalds atp., kde lidé žerou tzv. "smažený polystyrén" = hamburgery a další ucmuděniny - čím nezdravější - tím lepší! K čemu tedy to TV vaření je?? Já si slintáček pořizovat nebudu - na cizí ingredience nemám peníze a když jsem "přežila" s českým jídlem až do senior věku, těch zbývajících "pár pátků" přežiji taky. Už jsem do "í"čka napsala: Ve svém věku vařím jen metodou ŽAVES = Ž ádné V elké S .... = jídlo musí být rychlé a dobré - a to se mi docela daří i vyplatí.

Magická noc

Zuzana Pivcová 30.6. 12:20
Někdy člověk putuje hodně dlouho, než dospěje k poznání, že štěstí nalezne především sám v sobě. Tak je to i v Lubomírově knize Štěstěnky z Mléčné dráhy, kterou mohu vřele doporučit. Evo, díky za zprostředkovaný zážitek.

A kouzlo odeznělo

Jana Šenbergerová 30.6. 08:12
Vyjádřit dynamiku sexuálního aktu bez jediného erotikou nabitého slova, to je pro mě vrcholné mistrovství.

Na skok ve Vídni

Naděžda Špásová 29.6. 19:14
Helo, jaký byl ten sachr? Je to orig, viď. Já teda tmavé dorty nemusím, ale tady bych ochutnala. Ve Vídni jsme byly s dcerou před lety. Bylo to před adventem, takže všude výzdoba a světla. Moc se mi líbil císařský zámek a zahrada (jen zvenku). Na můj vkus bylo ve stáncích moc andělů. Ale bylo to hezké. V zeleni je určitě krásná. *****

Villa Regenhart Jeseník

Jana Šenbergerová 29.6. 17:31
Budeme muset zorganizovat nějaký výlet, abychom to obhlédli zblízka. Díky za zajímavou informaci. Na mé gusto příliš depresivně temné prostory, ale to může být jen pocit z dálky. Zblízka je to možná útulné.

Předávkování kofeinem mi nehrozí

Zuzana Pivcová 29.6. 12:07
Ještě, že si vzpomeneš, kdo Ti koupil ten termohrnek (s motorkami). To je při testování kvality paměti fakt to nejdůležitější! :-))))

Sobotní výlet

Lenka Hudečková 29.6. 10:31
Valeč je krásná a Tvůj příspěvek Naďo, je zase jiný a fotky z více míst, takže myslím, že to nevadí a díky za další přiblížení našeho kraje. My jsme jeli v neděli původně na Chyši a Valeč, ale nakonec jsme zůstali jen na Chyši. Protože jsme nasbírali neplánovaně koš hub. jeli jsme pak domů. Krásný článek i fotky :-)

Pakliže

Hana Šimková 28.6. 13:26
Velice dobré.

Rekreace ROH - dovolená ve stylu Jako tenkrát

Karel Boháček 28.6. 10:12
..já nemusel čekat půl roku, byl jsem se ubytovat v Maxičkách na Děčínsku a připadal jsem si jako v r.1970, to je retro hotel !

Kouzlo časů minulých: Domov se vším všudy

Jana Šenbergerová 27.6. 22:32
Dýchly na mě nejen staré časy, ale i váš vřelý vztah k životu. Pěkné.

Příběh na 50 slov: Soutěž Literární Vysočina

Hana Rypáčková 27.6. 15:37
Blahopřeji Danuš a přišlo pozvání včas?

Na začátku léta

Alena Tollarová 27.6. 12:41
Hanko, moc krásně jsi včelí příběh sepsala i natočila. Je to už tolik dlouhých let, ale vybavuji si docela přesně přítmí včelína a zvláštní předměty související s chovem včel, které tam byly uloženy. Táta byl vášnivý včelat. Jen si teď zaboha nevybavím, jak se říkalo tomu "doutnáku", kterým se bafalo, pomozte mi někdo.

Čas hojnosti, čas sběru hub

Zuzana Pivcová 27.6. 10:01
Jsi správná houbařka i fotografka. A ten kukmák, to tedy kukám, tedy koukám. :-))

Letní odrhovačka

Elena Valeriánová 27.6. 08:14
Veselá a hravá, líbí.

Fresh senior festival kamerou Danuše Kubátové

Hana Lancová 26.6. 20:23
Danuško, jako vždy krásný dokument. :-)))

Stalo se jedné babičce

Hana Šimková 26.6. 17:03
Tak to jsme slyšeli už mockrát, ale je pravda, že se to ještě stále děje.

Ztracený koláč

Libuše Křapová 26.6. 13:42
Dnes na mne padla nějaká depka. Ale teď jsem se s chutí od srdce zasmála :-) Díky

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.