Přehled posledních diskuzních příspěvků
Už nic
Jana Šenbergerová 26.6. 09:08
Moc se mi líbí vaše "milostná poezie" i ostatní zveršované myšlenky.
YOU MAKE ME CRAZY aneb střípky z festivalu "Divadlo evropských regionů"
Eva Balúchová 25.6. 22:34
Nikdy jsem na podobném představení nebyla a vám přeji,že si to umíte tak užívat.
Vtipnější vyhrává, aneb: Kdo se směje naposled...
Dana Kolářová 25.6. 18:33
Znám ten fór vlastně všechny a děkuji za další vzpomínku na Tráboše.
Eduard Cupák - herec s podmanivým hlasem.
Alena Várošová 25.6. 16:25
Vladˇko,díky za přiblížení nejen herce E.Cupáka,ale především jeho obsazení ve filmech,které mi už z paměti už nějak vytratily.Film Stříbrný vítr.od F.Šrámka si pamatuji.JJeště jednou dík za připomenutí.5*
U cesty na kraji lesa
Hana Rypáčková 25.6. 08:17
Škoda, že je foto ilustrační. Na ten kostelíček bych se ráda podívala. A není to jako princezna Fany?
Řízečky z Pýchavky obrovské
Elena Valeriánová 24.6. 21:18
Laďo, normálka závidím. Co nadělám? Je to paráda, na zahradě i na taliři.
Jste vyčerpaný a bez nálady? Možná máte nedostatek testosteronu!
Jana Šenbergerová 24.6. 20:27
Zajímavé! Chtěla bych vidět, jak by se tvářil náš pan doktor, kdyby po něm někdo chtěl změřit hladinu testosteronu. Asi by mu to zvedlo hladinu adrenalinu, i když jinak je to kliďas.
Velká fotbalová tipovačka jde do druhé fáze
Dagmar Králová 24.6. 19:33
Na mistrovství Evropy je plno překvapivých výsledků, které málokdo předpokládal. Chorvatsko porazilo Španělsko, Itálie prohrála s Irskem, Švédsko skončilo po porážce od Belgie.Tipovačka je částečně znehodnocena tipy na minutu vstřelení gólu nebo udělení žluté karty. To je už opravdu jen loterie s pravděpodobností u gólu např. 1 : 90. Znalosti kvalit hráčů a týmů jsou pak zanedbatelné. - Hezký snímek Eifellovy věže
Jarmila Jakubcová zpovídá drezéra Jiřího Kludského
Eva Balúchová 24.6. 18:24
Zajímavý rozhovor.Jarmilo,díky.
Zabíjíš ve mně lásku
Jarmila Peerová 24.6. 15:52
Těžká báseň,působí nejdříve depresivně,ale přechází ve smutek a obnažení se až na dřeň...a přesto se mi líbí,nacházím tam něco,co jsem kdysi také prožila...díky
Lovoš - pozvánka na výlet
Olga Štolbová 24.6. 10:13
Líbí, líbí. Sem půjdu ráda, jen asi až v září. Příští týden mám vrchovatě obsazený a prázdniny začnou malováním a plánovanými cestami. *****
Rozhodnuto: Velká Británie opouští Evropskou unii
Vladka Steinová 24.6. 09:44
Velká Británie je země rozdělená bohatsvím, zeměpisně i třídně. Naskýtá se mnoho otázek, ale otázkou důležitou je, zda David Cameron řešil vyhlášením referenda o odchodu GB z EU vnitrostranický konflikt v Konzervativní straně?
Referendum však přineslo dva výsledky:
-příkaz odejít z Eu a
-požadavek, aby se politika dělala trochu jinak.
Pí Sí
Jana Šenbergerová 24.6. 08:06
Takových je nás určitě víc. I když nejsem žádná hvězda, jsem ráda, že jsem dosáhla aspoň takové gramotnosti, abych nebyla úplně mimo. Počítač mi obohatil život a úspěšně mi ukrádá z času, který mi ještě zbývá. :-)
Kronikáři jsou nedostatkové zboží
Karel Boháček 24.6. 07:39
...zrovna jeden je můj bratr, je kronikářem města Týniště nad Orlicí. Tímto zvu jeho jménem Vás Íčkaře k návštěvě muzea Vodárna - rozhledna.
Nemáte ještě program na páteční odpoledne?
Vladimír Provazník 24.6. 00:39
Škoda, že tou dobou již budu na cestě na Jadran. Jinak bych se určitě zůčastnil. Více takových akcí!
Nevšední zážitek
Jana Šenbergerová 23.6. 15:10
Tak to vám tiše závidím! Skoro to vypadá, jako byste se pohybovali v nějaké oboře. Krása! Nejenže pěkně nafoceno, ale i hezky popsáno.
Křehký jahodový koláč, který uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky
Jana Šenbergerová 23.6. 13:43
Na tom puntíkovaném talířku vypadá ještě lákavěji. Všem, kteří si s ním dají práci, přeji dobrou chuť.
Moje nová zkušenost s policií
Elena Valeriánová 23.6. 10:46
Mám pocit, že autorkou článku je úplně někdo jiný. Žena, která si ví rady a i neobvyklé situace s přehledem zvládá.
Letní slunovrat
Jana Šenbergerová 23.6. 08:41
Jitko, paráda! Moc krásná letní básnička plná pohody a sluníčka. Mě dnes ráno také napadl veršík a nedal pokoj, dokud z něj nebyla odrhovačka. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.