Přehled posledních diskuzních příspěvků
Groteska jako vzpomínka na veselé časy němých filmů
Radovan Cakl 22.6. 17:59
Staré, mnohokrát viděné grotesky Ch.Ch., B.K., L.&H. a dalších mě pobaví i dnes. Lubomíre, dík za připomínku.
Dvě děti odešly
Karel Boháček 22.6. 13:38
Velmi vtipné, takový Hrubínovský EMO styl. Proč ne ? Nové osvěžení v zdejším poetickém love světě.
Na ptáky jsme krátký
Hana Rypáčková 22.6. 08:15
Jiráskovy sady znám, ale Šimkovy ne. Kde jsou?? /Ptačí šprk?? :-) To slyším prvně..
Glosa: Český fotbal smrdí od hlavy
Alena Tollarová 21.6. 23:21
Já jsem si přitom napsala článeček ... zabte mě.
První příspěvek
Karel Boháček 21.6. 19:59
Co bych dal za tento úlovek, opravdu Vám závidím - je to raritka našich lesů.
Cyklostezka na jedničku
Alena Vávrová 21.6. 18:54
Také jezdím ráda na kole, tak se mi váš optimismus a nadšení z pěkné vyjížďky moc líbí.
No tak se trošku chlubím
Alena Vávrová 21.6. 18:46
Libuško, tak to mám velikou radost s tebou, to je moc dobrá zpráva a přeju ti, aby tvoje nové příběhy pro děti měly stejně hezký ohlas, jako tvoje pohádky uveřejněné na íčku.
Můj tip na výlet: Příroda, les, romantika
Jarmila Fialová 21.6. 15:46
Dobrý nápad,ale chtělo by to tento odkaz http://jhmd.cz/sluzby/ubytovani-na-nadrazi - tam jsou všechny penziony na této trati
Matějův přímořský deník 5.
Věra Lišková 21.6. 08:36
Pěkně píšeš Matěji, jsi nejen odvážný cestovatel, ale i dobrý spisovatel.
Je nadstandardní péče nemravná? Jak pro koho a od koho
Jarmila Komberec Jakubcová 20.6. 18:08
velmi pěkný článek s písní J.Suchého nemá chybu. Dávám 5 hvězdiček
Kriminálník - vlastenec
Karel Boháček 20.6. 14:15
To máte mít kameru a poslat to na NOVU, tam pošuků co se dívají na rvačky je dost.
Japonský tvarohový koláč
Karel Boháček 20.6. 14:14
Tyhle pěnáče nejsou špatné, ale já su milovník piškotů.
Fotoreportáž: Červen u nás
Dagmar Bartušková 20.6. 09:16
Eleno, počteníčko i fotky - velmi pěkné.. Ale! I když mám ráda přírodu, nemohla bych takhle dlouho žít. Potřebuji kolem sebe lidi, a pořád nějaké to kulturni dění kolem. Jsem typický městský člověk. Do přírody si ráda zajedu, ráda v ní i pár týdnů strávím, ale pak rychle, rychle do víru velkoměsta. Naše krásná Praha a její kavárničky, to vše by mi opravdu moc a moc chybělo.
Hovory se seniory - už nás zkoumají!
Olga Štolbová 20.6. 08:59
Snad to bude k něčemu dobré. Stáří přijde ke každému, kdo se ho dožije a jak s ním naložíme, to záleží na každém z nás.
Nevím, proč jsem taková?
Květa Chobotová 20.6. 07:19
Milá Danuško, to je dobře,že jste vše napsala....já měla život do 50let taky všelijaký a teď už šestý rok si prožívám radost, pohodu,klid... přeji Vám,aby jste našla v sobě tu krásu žití a bytí, kterou Vám nikdo nemůže dát ani brát je Ve Vás! S láskou zdraví Květa
Tento týden vychází v MF Dnes speciální atlas hub!
Jana Slavíková 20.6. 06:54
Na houby "na zkoumání" (nebo na růžovky či václavky) nosím dárkové tašky, jsou pevné a dají se složit. Vypadá to občas podivně, když nosím po lese tašku a vánočním motivem, ale mě vyhovují. Pokud si nejsem jistá, houbu vyfotím a pošlu známému mykologovi - takhle jsem zvládla krásnoporku mlynářku nebo sluku svraskalou. Na atlas v MfD se těším.
Fotosoutěž na téma Obrázky léta
Elena Valeriánová 19.6. 21:47
JASNÉ A SROZUMITELNÉ! MOC SE TĚŠÍM NA VŠECHNY LETNÍ FOTEČKY.
První dnešní úlovek
Jarmila Komberec Jakubcová 19.6. 17:00
Přiznám se, že hřib - kovář neznám, ale pokud vypadá jako na fotce tak bych ho asi přešla a ani se na něj nepodívala.Není to náhodou taková houba co když se na sáhne zčerná? Všechny houby prý jsou jedlé, bohužel některé jen jednou.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.