Přehled posledních diskuzních příspěvků
Matějův přímořský deník 4.
Alena Vávrová 19.6. 16:45
Další díl originálního dovolenkového deníčku - děkujeme Matějovi i babi Helence.
Bertík: Veni, vidi, vici. Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem!
Jarmila Komberec Jakubcová 19.6. 08:12
Bertíkovi i jeho paničce gratuluji. Moc mu to na fotu sluší, měla jsem možnost ho poznat v Doksích a na lodi po Máchově jezeře kde si hrál s míčkem. Byl neobyčejně milý a hodný. Tak Bertíku ti přeji hodně dalších úspěchů a hlavně hezký psí život.
Český fenomén: modrá džínová bunda
Jana Slavíková 18.6. 18:39
Asi se podvědomě musím lišit - nikdy jsem neměla džínovou bundu, ale džíny nosím od mládí a nehodlám přestat, mobil nosím v kabelce a boty vyhazuju dřím než je vyšmajdám.
V Českém Krumlově dnes začínají Slavnosti pětilisté růže
Ladislav Vesecký 18.6. 17:37
Na těchto slavnostech jsme před pár lety byli. Moc krásné. Stojí za zhlédnuti.
Vyprávění o legendě - cirkus Kludský
Elena Valeriánová 18.6. 17:09
Jarmilko, moc se mi Tvoje "reportáž" líbí. Přečetla jsem článek jedním dechem. Věřím, že těch úryvků z knihy tam není moc. Já osobně cirkusy ráda nemám a nikdy jsem neměla. Ale vyprávění o nich ano. Těším se na další pokračování.
Hm, jak začít, nevím
Karel Kafka 18.6. 12:27
Já Vám teda držím palce,všechny. Jenom nepřestat hejbat tělem i duchem,na to se i podle mého zahnívá až ke smutnému konci.
K.
Fresh senior festival 2016 aneb Den jako korálek
Hana Lancová 18.6. 09:18
Danuško. Jako vždy krásný text a nevadí, že ne pouze na padesát slov. :-))) Když se nad tím tak zamyslím, naše informace se krásně doplňují, jako mozaika.
Češi remizovali s Chorvaty a udrželi si naději na postup ze skupiny
Lidmila Nejedlá 17.6. 22:56
Stále jsem čekala v tipovačce otázku, zda Rosický dohraje zápas. Tipovala bych, že nedohraje.
To nevymyslíš ...
Helena Votíková 17.6. 18:19
Jóó, tohle si umím docela dobře představit. A Zdeno, dovolím si poznamenat, že té poslední větě moc nevěřím. Jindřicha odchyt nemine.. :-))
Sbohem, jaro.
Elena Valeriánová 17.6. 15:06
Ukázat na květinách - přírodě, jak šel jarní čas je pěkný nápad. Nejvíc se mi líbily fotky s kapičkami a potom ty mlhavé z 21. 4.
Děvčatům jsem nahlas záviděla
Elen Zajíčková 17.6. 10:31
Hanko, díky za pár " prchavých" okamžiků, které jsi zachytila. Byl to opravdu "mžik" , ale ještě dlouho budeme z něj čerpat. Jsem ráda, že jsi přišla a mohly jsme se zase na chvilku vidět. I já mám pocit, že je to stále lepší a lepší. Zdravím do Zlína!
Kouzelný les
Lenka Hudečková 17.6. 09:33
Naďo, krásné fotky i povídání z lesa. Les a příroda mě vždy nabíjí, tak děkuji za dnešní dávku energie (když u nás leje a leje) ****
Modlitba za lásku
Karel Boháček 17.6. 07:55
..hodně laťka nasazená vysoko, poslední dobou dámy kvalitka , jen kdyby bývaly delší...
Knižní tip - Martin Moravec: Enter, mami!
Jan Raška 16.6. 19:35
Pan Martin Moravec je šéfem Magazínu Dnes.
Rok bez léta
Jarmila Komberec Jakubcová 16.6. 12:04
Velmi pěkný článek, který připomíná erupci sopky Tambora a vliv na počasí. Také se tomu říká "efekt motýlích křídel". Mám ráda takové články, které mně obohatí o nové poznatky nebo připomenou věci dávno minulé.
O noční váze
Hana Šimková 16.6. 08:53
Zajímavé rozjímámí. Také jsem jeden krásně malovaný nočník zdědila po prarodičích.
Ve Ville Pellé se rozdávala radost
Eva Mužíková 15.6. 20:34
Tak to je radosti - ráda jsem si první zmínku o této velké události přečetla. Jak vidno, i sluníčko se ukázalo, aby tak dodalo celé akci tu správnou sluníčkovou atmosféru. Díky Honzo za článek i fotky, těším se na další " hlášení".
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.