Přehled posledních diskuzních příspěvků

Země, oheň, voda, vzduch

Karel Boháček 15.6. 10:14
No hodně složitá báseň, musel jsem ji číst čtyřikrát abych to slouskl. Tím víc obdiv.

O malém českém satanismu

Karel Boháček 15.6. 10:10
No stručný nejste... to je prostě společnost a lidská rasa - s tím nic neuděláme. Kolik existuje náboženství , kolik stran, kolik spolků a zájmů - tak je tady satanismus- bohužel, s tím se musíme smířit. Otázka je - aby se to hlídalo. Osobně si myslím, že bílá církev nadělala víc zla, než ta černá.

Pomóc aneb Já tu kočku asi zabiju!

Karel Boháček 15.6. 10:04
Tohle by mělo být právě v rubrice Hobby - kdepak je ? Mně zase značkuje kocourek- nikdy to nedělal - jak odnaučit ?

Upřesňujeme program Fresh senior festivalu!

Eva Balúchová 14.6. 21:48
Vypadá to na zajímavý den.Kdybych mohla,určitě bych tam přišla.Bavte se všichni dobře!

Jak děti vidí seniory? Špatně.

Naděžda Špásová 14.6. 17:23
Bohužel, situaci nás seniorů v budoucnu nevidím vůbec růžově. A když poslouchám a sleduji školní děti, tak se přímo děsím. Nevím, jestli školní projekt ve školách něco změní. Jsem v tomhle opravdu skeptik.

Rychlý oběd

Jana Šenbergerová 14.6. 13:05
Občas se takový rychlý recept hodí. Vypadá to dobře.

Poutník

Karel Boháček 14.6. 11:28
..cítím Máchův poetismus.

Knižní tip: Brambory na vloupačku

Květoslava HOUDKOVÁ 14.6. 09:11
V Pečováku žij již 5 r. - naštěstí si zatím vařím sama - metodou ŽAVES. Knížka je dobrý tip pro seniory, kteří už musí konzumovat ty blafy a mnozí "přežívají" s důchodem pod hranicí chudoby v ČR! Na oplátku si přečtěte knížku Vítězslavy Klimtové: "Sexuální přitažlivost domácích kutilů".

Je to o lidech

Jarmila Fialová 14.6. 08:09
Na zájezdy jezdím někdy s místní cestovkou,která má vždycky daný zasedací pořádek,takže mi stačí při objednávání říct,kde chci sedět.

Máte problémy s močením? Nemusí to být navždy!

Jiří Libánský 13.6. 19:59
Vykašlete se na léky. Vyzkoušejte účinnou masáž prostaty. Třeba u slečny Šárky: http://www.sarkamasaze.cz/masaz-prostaty/

Jak je to s babičkami

Jana Šenbergerová 13.6. 19:26
Mám ráda úsměvné příhody, jejichž protagonisty jsou děti.

Matějův přímořský deník 3.

Jana Šenbergerová 13.6. 16:52
Zjišťuji, že začínám od konce, ale nevadí. V hlavě tomu dám správné pořadí. Vida ho, okatého kluka. Je vidět, že jsou s babičkou jedna ruka. :-)

Pohádková

Karel Boháček 13.6. 09:05
moc krátké - takové odbyté, bylo by to hezčí to krásné ještě více rozvést ...máte na to !

Bouře

Hana Rypáčková 12.6. 18:21
Na bouřku se ráda dívám. Prý jsem Divá Bára.... Hezké...

Malá vzpomínka na dvě velké české herečky

Zdenka Jírová 12.6. 14:55
Obě dámy se staly opravdu součástí všech milovníků českých filmů.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.