Přehled posledních diskuzních příspěvků
Země, oheň, voda, vzduch
Karel Boháček 15.6. 10:14
No hodně složitá báseň, musel jsem ji číst čtyřikrát abych to slouskl. Tím víc obdiv.
O malém českém satanismu
Karel Boháček 15.6. 10:10
No stručný nejste... to je prostě společnost a lidská rasa - s tím nic neuděláme. Kolik existuje náboženství , kolik stran, kolik spolků a zájmů - tak je tady satanismus- bohužel, s tím se musíme smířit. Otázka je - aby se to hlídalo. Osobně si myslím, že bílá církev nadělala víc zla, než ta černá.
Pomóc aneb Já tu kočku asi zabiju!
Karel Boháček 15.6. 10:04
Tohle by mělo být právě v rubrice Hobby - kdepak je ? Mně zase značkuje kocourek- nikdy to nedělal - jak odnaučit ?
Upřesňujeme program Fresh senior festivalu!
Eva Balúchová 14.6. 21:48
Vypadá to na zajímavý den.Kdybych mohla,určitě bych tam přišla.Bavte se všichni dobře!
Jak děti vidí seniory? Špatně.
Naděžda Špásová 14.6. 17:23
Bohužel, situaci nás seniorů v budoucnu nevidím vůbec růžově. A když poslouchám a sleduji školní děti, tak se přímo děsím. Nevím, jestli školní projekt ve školách něco změní. Jsem v tomhle opravdu skeptik.
Knižní tip: Brambory na vloupačku
Květoslava HOUDKOVÁ 14.6. 09:11
V Pečováku žij již 5 r. - naštěstí si zatím vařím sama - metodou ŽAVES. Knížka je dobrý tip pro seniory, kteří už musí konzumovat ty blafy a mnozí "přežívají" s důchodem pod hranicí chudoby v ČR! Na oplátku si přečtěte knížku Vítězslavy Klimtové: "Sexuální přitažlivost domácích kutilů".
Je to o lidech
Jarmila Fialová 14.6. 08:09
Na zájezdy jezdím někdy s místní cestovkou,která má vždycky daný zasedací pořádek,takže mi stačí při objednávání říct,kde chci sedět.
Čeští fotbalisté nepřežili tlak Španělů, inkasovali v závěru utkání
Lidmila Nejedlá 14.6. 00:34
Zápas jsem sledovala, byla to hra kočky s myší.
Máte problémy s močením? Nemusí to být navždy!
Jiří Libánský 13.6. 19:59
Vykašlete se na léky. Vyzkoušejte účinnou masáž prostaty. Třeba u slečny Šárky: http://www.sarkamasaze.cz/masaz-prostaty/
Jak je to s babičkami
Jana Šenbergerová 13.6. 19:26
Mám ráda úsměvné příhody, jejichž protagonisty jsou děti.
Matějův přímořský deník 3.
Jana Šenbergerová 13.6. 16:52
Zjišťuji, že začínám od konce, ale nevadí. V hlavě tomu dám správné pořadí. Vida ho, okatého kluka. Je vidět, že jsou s babičkou jedna ruka. :-)
Pohádková
Karel Boháček 13.6. 09:05
moc krátké - takové odbyté, bylo by to hezčí to krásné ještě více rozvést ...máte na to !
Naše tipy: zítra sledujte české fotbalisty, ve středu přijďte na Fresh senior festival!
Helena Votíková 12.6. 20:16
Gratuluji výherkyním.
První slůně počaté v Praze dostalo královské jméno Maxmilián
Hana Rypáčková 12.6. 18:28
To se mi líbí....
Malá vzpomínka na dvě velké české herečky
Zdenka Jírová 12.6. 14:55
Obě dámy se staly opravdu součástí všech milovníků českých filmů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.