Přehled posledních diskuzních příspěvků

Alenka běžela a …

Libuše Křapová 7.6. 13:06
Držím palce Alence i dědečkovi. Vyhráli oba. Alenka svou snahou a úsilím, dědeček vyhrál velice šikovnou vnučku. Za pár roků pojede na Olympiádu .Moc se mi to líbilo :-)

Cyklistická Kodaň

Zuzana Pivcová 7.6. 10:42
Obdobná situace byla v Amsterdamu. Váš článek mi to hezky připomněl.

Příběh na 50 slov: Sladký, „sladký návrat“

Marie Novotná 7.6. 08:11
Není co dodat,jen souhlasit s napsaným a poděkovat.

Noví otcové. Mýtus nebo realita?

Zdenka Jírová 7.6. 00:30
Na otázku odpovídám: jak kdy a jak kde. Mně je 71 let a své první dítě . dceru- jsem měla v 19 letech a mému muži bylo 22 let. Bylo to v roce 1964. Otec za mnou do porodnice nesměl, dítě mu bylo asi na minutu ukázáno sestrou přes sklo.Doma se ujal pomoci, vzpomínám na první koupání, které jsme dělali podle knížky Naše dítě. Pomáhal s koupáním, žehlil plenky a rozhodně mu to nevadilo. Když se za za 27 let této mé dceři narodila dcera, její manžel ji nikdy ani nechtěl pohlídat, natož aby jí přebalil nebo pomohl s plenkami. Tento odstup od svého dítěte má dodnes, nikdy své dceři sám od sebe nepomohl ani fyzicky, ani se s ní nikdy neučil a nakonec obě opustil. Takže ani tak nejde o generace jako o povahu a výchovu budoucích rodičů.

PALIČATÁ - klip na text Zuzany Pivcové

Jitka Chodorová 6.6. 15:17
Děkuji oběma autorům za krásnou písničku. Užila jsem si to.

Uvítání v Loučné

Jana Šenbergerová 6.6. 13:20
Maruško, až mi málem zaskočilo, že ses přece jen odhodlala něco sepsat, a ty takhle! Ale je to moc milé připomenutí Hančina skvělého výkonu a dojemného přivítání. Ještě jednou tleskám vám oběma. Ale také všem ostatním, kteří se jakkoliv zasloužili o to, aby se nám v Loučné líbilo.

Padlý strom

Lenka Hudečková 6.6. 12:07
Aničko, bydlím v kraji rybníků a ty se vypouštějí cca jednou za dva roky, aby se vyčistily, takže vypuštěný rybník mě taky vždy zarazí, nicméně jsem si na to už zvykla a vím, že třeba na podzim už bude zase plný čistější vody... Krásné fotky máš :-)

Jen sen

Zuzana Pivcová 6.6. 08:14
Moc se mi to líbí jako vždy.

Matějův přímořský deník 2.

Zuzana Pivcová 6.6. 07:36
Helenko, doufám, že z toho vytvoříš později Máťův lodní deník a daruješ mu ho třeba k svatbě!!

Nejbližší události portálu i60: módní přehlídka a fotbalová tipovačka!

Hana Rypáčková 5.6. 20:54
Blahopřeji vítězům soutěží a Hance s Marií za povedené setkání.

Když se setkají přátelé

Hana Rypáčková 5.6. 20:53
Paráda Elenko- to je rychlost !!! Povedlo se vám to skvěle - Hanko a Marie. Všichni jste hvězdy...

Hvězdná

Zuzana Pivcová 5.6. 20:01
Opravdu už, Naďo, nebudete básnit dál??

V čem na pláž, když nám není dvacet?

Libor Farský 5.6. 18:07
Postrádám radu pro muže kolem 70 let. Pomohly by také plavky květované?

Pozvánka do Slatiňan

Oldřich Čepelka 5.6. 15:05
Pozvánka to je zajímavá. Ale neměla být třeba v rubrice Cestování? Já vím, že to je kus vašeho světa, ale přece jen v rubrice Můj svět je přetlak příběhů, vzpomínek, plánů, a tak popisy zajímavých míst k návštěvě by se asi mohly dávat tam.

Škádlení v pražském metru

Oldřich Čepelka 5.6. 15:02
Mně to přišlo trochu zmatené, za vlasy přitažené, nechápu, kam jste tím směřoval. Cikáni, teroristi, zakrslí Romové - ? Taková "násilná legrace". A proč to je v rubrice Cestování a ne třeba Próza?

EURO 2016: Tipujte na fotbal a vyhrajte skvělé čelové svítilny!

Jiří Hudeček 5.6. 11:41
Už se těším na tipování. Náš postup ze skupiny však byl by zázrakem.

Já šmejdem

Hana Šimková 4.6. 19:41
Chudinko šmejde, je mi Vás docela líto. Příště to určitě vyjde, ale nesmíte potkat známé z íčka a hlavně si dejte pozor na Anežku.

Zážitky z cest: Istanbul

Libor Farský 4.6. 14:47
Velmi zajímavé a čtivé *****

Matějův přímořský deník 1.

Lenka Hudečková 4.6. 09:15
Matěji, opět jsi s pomocí babičky Helči sepsal krásný článek. Setkání s uprchlíky ti fakt nezávidím. :-( za článek *****

Jsem křehulenka, milá tvá

Lenka Hudečková 4.6. 09:12
Elenko, jako vždy, krásná slova, spojená do veršů. :-) *****

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.