Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Paczkow a zámek Kamieniec Zabkowicki
Věra Lišková 4.6. 09:09
Zajímavý výlet i reportáž s krásnými fotkami. Nikdy jsem v Polsku nebyla.
Jede, jede poštovský panáček aneb To jsou služby...
Vladka Steinová 3.6. 17:07
Dobrý podvečer.p.Jírová, článek mě velmi zaujal. Jednak sujetem,jednak lehkým humorným laděním.Musím přiznat, že mám také dost negativní zkušenosti s poštou. Někdy však jejich službu musím použít.
Jarní úklid ve skříních
Naděžda Špásová 3.6. 14:41
Milá jmenovkyně, váš článek mě zaujal a přiznám se, že jsem trochu nepochopila ty kroužky od konzerv. Jinak jsou to dobrá vylepšení v šatníku. Je fakt, že mě inventura čeká, ale moc se mi do ní nechce. Přeji hodně nápadů. *****
Tělo
Vladka Steinová 3.6. 13:16
Hezký příběh a ještě na ilustračním fotu J.P.Belmondo, co více si přát?
Kde domov můj: Miroticko
Libuše Hvězdová 3.6. 09:14
Moc hezká pozvánka, škoda, že jste nepřiložil víc fotografií.
Potkala jsem Casanovu…
Lidmila Nejedlá 2.6. 17:51
Mne jste, paní Zdeno, rozhodně nepohoršila. Je to legrace, pokud si člověk zachová zdravý rozum. Užívejte si život a bavte se!
Bouřka
Alena Várošová 2.6. 16:41
Vlaďko,vše jste dokonala vystihla,jak to opravdu všechno tak je.Pěkná bouřka,ale ať je raději v našich myšlenkách,než ta skutečná.Líbí a moc 5*
Loučná nad Desnou - pozvánka
Marie Seitlová 2.6. 14:04
Alenko děkuji, mám v plánu tam ičkaře zavést.
Co můžeme dělat v červnu? Zde je pár tipů!
Dana Kolářová 2.6. 13:14
Děkuji za tipy na zajímavé akce.
Celozrnné pečivo se semínky
Karel Boháček 2.6. 11:26
Bohužel nejde o celozrnné pečivo, to by muselo být celozrnné mouky na celkový objem 80% ! Přesto i tento recept znám a vřele doporučuji - housky jsou velmi dobré po dva dny.
Kozy v Maroku
Zuzana Pivcová 2.6. 09:20
Viděla jsem horské kozy na dovolené na Krétě, kam všude vlezou a vylezou, ale na těch stromech, to je tedy unikum!! A s účinností arganového oleje se seznamuji nesměle teprve teď. Dřív jsem ani nevěděla o jeho existenci v kosmetickém průmyslu.
Máme rádi zvířata: Chvála prasečinek
Elena Valeriánová 1.6. 18:02
Liborku, já raději zůstanu u pejska a u rybiček i když to miniprasátko je na videu roztomilý. Ale můj názor je, že prasátko potří do chlívku a na talíř. Video mi šlo spustit, ale ne přes odkaz "zde". Úvodní fotka je úsměvná.
Předváděcí akce jsou jako drogy
Jarmila Komberec Jakubcová 1.6. 15:02
Protože jsem nikdy na žádné takové prodejní akci nebyla těžko mohu posoudit co lidi k návštěvě prodejních akcí vede. Z chatu na íčku jsem poznala, že někteří se snaží využít situace k výletům, dárkům a podobným výhodám.Kdyby tito lidé na akce nejezdili tak by ani nebyli šmejdi. Kdo na jedné straně šmejdy kritizuje a pak sám na akce s nimi jezdí mi hlava nebere.Pokud dnes někdo se nechá tzv. napálit může si za to sám. Tolik osvěty, která byla vynaložena sdělovacími prostředky, TV, internetem a stále to nestačí?
My a čas
Hana Šimková 1.6. 12:14
Já bych si chtěla sportovně zastřílet a věnovala bych tomu spoustu času, ale nemám kde a bohužel ani nevlastním zbraň.Tak svůj čas zase promrhám .
Tak to je LÁSKA
Zuzana Pivcová 1.6. 07:01
Myslím, že takto se tu ještě nikdo nevyjádřil. Vážím si Vás.
Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!
Jarmila Komberec Jakubcová 31.5. 19:53
Jitka Chodorová : Obec Vrčeň a okolí
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.