Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pro holky parádnice
Zuzana Pivcová 31.5. 15:08
Je to nápadité, praktické a hezké. U mě doma by se však ani pro takový rámeček už nenašlo místo. Pár šperků, které mám a ani je už nenosím, mám kdesi v keramické misce. To jsem holka parádnice! :-) Ale Váš článek je hezký, to rozhodně ano.
Koryčany - město, které stojí za to navštívit
Zuzana Pivcová 31.5. 13:16
Koryčany neznám absolutně vůbec. A přitom na mě z Vašeho příspěvku působí velmi milým dojmem.
Kde domov můj - Rozhledna na Studenci
Naděžda Špásová 31.5. 12:57
Heuréka, konec dobrý všechno dobré. Heleno, takhle to je v naší republice se spoustou památek. Zaplaťpánbůh za každou opravenou a zpřístupněnou. Rozhledna vypadá moc hezky. *****
Příběh na 50 slov: Šedesát odstínů lásky
Elena Valeriánová 31.5. 12:33
Právě před chvílí jsem tjsemlou knížku plnou vyznání měla v ruce.
Kde domov můj: Praha nebo Radotín?
Zuzana Pivcová 31.5. 10:14
Ano, to je moc hezké místo. A ta informace o natáčení scén z Rozmarného léta je pro mě nová, nevěděla jsem. No jo, to jsem byla ještě někde na horním toku Vltavy. :-)
Písek a Cipískoviště
Olga Štolbová 31.5. 08:14
Jitko díky, zajímavá pozvánka. Myslím, že se tam brzy pojedu podívat, Písek je moje dávná láska. *****
Matčina zpověď
Zuzana Pivcová 31.5. 07:23
To je, Alenko, hodně dojímavé, sama si něco takového nedovedu představit, ale přeji Vám, abyste si zachovala především ty hezké vzpomínky.
Kouzlo časů minulých: televize a vize
Anna Čípová 30.5. 20:44
Přečetla jsem a nechápu, co jste chtěl sdělit. Asi mám dlouhé vedení.
Kde domov můj: Kam se ráda vracím
Jana Šenbergerová 30.5. 18:28
Pěkná místa nosíte v srdci. Díky, že jste nás nechala nahlédnout.
Kde domov můj: Obec Vrčeň a okolí
Jarmila Peerová 30.5. 17:21
Milá Jituško,bydlíš vskutku v místě nejen líbezném,ale i zajímavém.Článek o tom,kde jsi doma se mi moc líbil a s chutí i zájmem jsem si ho přečetla.Je to moc hezké " u Vás "....
Kontrolní hlášení
Květoslava HOUDKOVÁ 30.5. 15:19
Jiřinko Ben. - soucítím s Tebou. Můj syn (teď skoro 50r.) se vyučil šikovným truhlářem, našel společníka, podnikali. Jenže za několik let syn odešel, to když se mnohokrát přesvědčil, jaké "klacky" umí stát házet drobným podnikatelům pod nohy. (Dost těžce jsem to nesla - vždyť lásku k této práci měl od dětství!) Ale prošel si ročním školením - výborný výsledek - má práci jiného charakteru, je v ní spokojený. A šikovné ruce pro potřebu všech členů rodiny/přátel mu zůstaly!
Radosti slavných - Petr Rychlý: Muziku pouštím v jednu v noci
Hana Šimková 30.5. 14:10
Strašně jim všem držím palce. Jsou opravdu úžasní.
Kde domov můj: Orlík
Alena Vávrová 30.5. 11:38
Pěkná pozvánka, Míšo! A jak už jsem víckrát psala, směrem na jih mám co dohánět.
Nohy
Hana Rypáčková 30.5. 08:27
Jojo, i princezny mají nohy. Jen aby nebolely....Pěkně to rozebíráš...
Vrcholí soutěž o čtyřdenní wellness pobyt v lázních. O vítězi rozhodnou čtenáři!
Alena Tollarová 29.5. 21:39
Blahopřeji paní Sedlářové. Na produktové soutěže se podívám. Svůj tip na vítěze Kde domov můj už mám. Do Loučné se těším. Zapomněla jsem na něco nebo někoho? Snad ne. Dobrou noc
Když senioři máknou
Lidmila Nejedlá 29.5. 18:56
Pane 0ldřichu, tak pěkně se mi to četlo. Vložil jste do toho článku tolik optimizmu a povzbuzení pro lidi v seniorském věku. Velmi mě to zaujalo, oceňuji Váš životní postřeh, pěknou reportáž i to, že jste takovou soutěž absolvoval. Jste borec, přeji hodně zdraví do dalších závodů. A já jsem právě ztratila stud a jdu se projet na bruslích. Tak díky.
Kde domov můj: Chrudim
Naděžda Špásová 29.5. 13:35
Líbo, opravdu pěkná pozvánka do Chrudimi. Bohužel jsem tam nikdy nebyla. Vzhledem ke stáří města tam je určitě hodně památek a okolí také stojí za zhlédnutí. Znám trochu Pardubice, jezdívala jsem tam služebně a taky se mi tam moc líbilo. Fotky taky pěkné, mohlo jich být i víc. *****
Šneci po francouzsku
Libuše Křapová 29.5. 10:04
Pěkné povídání, Eleno :-)
Taky bych šneky jíst nemohla. Prostě si představím šnečka z dětství, jak jsme mu říkali říkanku a nadšeně pozorovali, jak vystrkuje ty své "růžky" a pátrá jimi po okolí. A schválně jsme do něho strkali stéblem, aby se téměř bleskurychle zavinul a postup se mohl opakovat. Měla bych pocit, že ochutnávám kamaráda :-) (Vyjímám ze svých sympatií hnusného hnědého španěla.)
Před usnutím
Zuzana Pivcová 29.5. 07:44
Sice si čtu tuhle dojímavě krásnou báseň ne před usnutím, ale po probuzení, ale to na její účinnosti nic nemění.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.