Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co ráda poslouchám?
Věra Lišková 28.5. 15:36
Přiznám se, že rádio neposlouchám, dříve z nedostatku času, teď už ze zvyku pouštím televizi. Poplatek za něj platím zbytečně. Musím to napravit a dám na Vaše doporučení.
Už zase ti šmejdi?
Vladka Steinová 28.5. 14:20
Libuško, velmi dobrá připomínka těchto amorálních lidí. Šmejdi šidí stát, dluží na daních,dluží miliony, ale "jedou" dále. Nepomohl dokumentární film, ani varování před nimi. Proto každá taková připomínka je pro všechny velmi záslužná.Díky.Vladka
Výlet za tajemnem
Eva Balúchová 28.5. 09:43
Nadi,ráda jsem se podívala na Panenský Týnec tvýma očima a přečetla i o dalších zajímavých místech které jsme nestihli.Máš pěkné fotky a České středohoří v pozadí je nádherné.Jsem moc ráda,že jsem je viděla na vlastní oči.Žijeme v pěkné zemi,jen je potřeba si toho všímat.A díky článkům na íčku jsem si hodně rozšířila obzory.
Kde domov můj: Kde jsem žila, žila jsem ráda
Zuzana Pivcová 28.5. 08:02
Věřím tomu, že čím je člověk starší, tím je nesnadnější ho někam "přesadit", někdy zkrátka mezi starousedlíky nezapadne (viz kdysi moje maminka a Týn nad Vltavou). Ale Ty jsi člověk, který dovede najít krásu a pozitivní věci všude, i když to nedáváš nějak okatě najevo.
Povězte mi, máky rudé
Hana Rypáčková 28.5. 07:31
Hezké ...Taky mě máky vždy dodají náladu...Zaslouží si básničku a láska taky...
Zodpovědná nula. Horor dle skutečné události.
Zuzana Pivcová 27.5. 17:52
Takové situace hovoří za vše. Od vás to bylo příkladné, ale částečně i štěstí. Nikdy jsem neučila v běžné škole a neměla takovou zodpovědnost za děti. Ale stačily mi výměnné zájezdy se žáky němčináři do NDR, kdy jsme z Českých Budějovic cestou 5x přestupovali. V narvaných vlacích a bez možnosti místenek jsme nikdy neseděli pohromadě. Vadilo mi to, ale řešit se to nedalo. Zlomilo mě, když mi pak kolegyně Němka vyprávěla, že krátce předtím na školním výletě šli 2 kluci ve vlaku na WC, v chodbičce se začali strkat a jeden otevřel za jízdy dveře, druhý vypadl a přejel ho protijedoucí vlak. Učitelka byla odsouzena za nedbalost. Zařekla jsem se, že už takto nikam nepojedu, a tak se i stalo.
Vědci objevili metodu k prodloužení životnosti kloubních náhrad
Lidmila Nejedlá 27.5. 16:16
Proč je uvedení do praxe vždycky tak dlouhé. Vydané peníze na takový výzkum nejsou nikdy marné, naši vědci udělali ve zdravotnictví velký pokrok.
Fotoreportáž: Sportovní hry seniorů
Eva Mužíková 27.5. 12:28
Tak to není špatný nápad,myslím si, že na takové klání určitě mnohé z nás mají... jsem pro...
Návštěva kamarádky Evy z Moravy
Zuzana Pivcová 27.5. 10:55
Eva je prímová a ani se nedivím, že si spolu rozumíte. Vždycky si vzpomenu, jak se ve vlaku zeptala na Trosky! :-D Ale není divu, já těch památek a přírodních zajímavostí také moc neznám. Z toho, co jste navštívily vy, znám jen Panenský Týnec a před lety Říp.
Dobrou chuť
Květoslava HOUDKOVÁ 27.5. 08:46
Paní Pelc. dík za užitečné varování. Všem "i"čkařům sděluji: "Klamání spotřebitele" nahlašujte ČT 1/pořad Černé ovce .....e-mail: cerne.ovce@ceskatelevize.cz, redakci dTestu: www.dTest.cz nebo Státní zemědělské a potravinářské inspekci/odbor kontroly - kontakt na internetu.
Život po šedesátce: Žijte svůj výjimečný čas na této zemi podle sebe
Zuzana Pivcová 26.5. 18:38
Tleskám Vám za pojetí i za jazykové zpracování.
Znáte Hradištko pod Medníkem?
Zuzana Pivcová 26.5. 12:18
Zasažená svou prací v archivu znám tuto lokalitu především jako výcvikový prostor jednotek SS. V samotném Hradišťku byla jejich ženijní škola, jejíž velitel Klein byl u nás po válce odsouzen jako válečný zločinec a propuštěn až začátkem 60. let. Vím, že se naše orgány snažily dostat z něj právě informace o tzv. štěchovickém pokladu, avšak bezvýsledně. Omlouvám se za tento vstup. Je tu nádherná krajina a Vaše informace, včetně těch o zdejším chovu skotu, mi ji přiblížily zase z jiného pohledu.
Kde domov můj: Písek
Naděžda Špásová 26.5. 09:26
Jitko, Písek je moje srdeční záležitost. Mám na něj spoustu vzpomínek z mládí a jezdíme tam i teď, když býváme v Blatné. Dokázala bych si představit tam žít. Je to opravdu krásné město a jsem ráda, že z něj mám taky spoustu hezkých fotek. Tiše závidím a přeji tobě i Písku jen to nejlepší. *****
S tebou a bez tebe
Karel Boháček 26.5. 07:44
Zveřejnit po 22.hod ! Krásně erotické, škoda že to není delší - prosím pokračujte dílem II ! Kvalitní, hezké, čtivé, plné fantazie...
Hledáme modelky pro přehlídku v Českých Budějovicích
Alena Tollarová 25.5. 21:19
To je dobrá zpráva, že zralé modelky budou mít možnost se prezentovat i v Českých Budějovicích.
Finty domácích prodejců. Znáte je?
Hana Šimková 25.5. 19:54
Pokud jsem žila v Praze, tak mě prodejci pronásledovali neustále. Byli snad na každém rohu. Teď mně také pronásledují telefonicky a dokonce dnes naposled se mi snažili vnutit barvy do tiskárny.
Vážím si své pravé i levé ruky
Zuzana Pivcová 25.5. 11:12
Říká se, že ruka ruku myje, ale to v Tvém případě neplatí, protože Ty jsi svá. Ale co platí, je to, že by Tě nějaký muž měl nosit na rukou.
Co s hlemýždi na zahradě? Do výkupen s nimi!
Libuše Křapová 25.5. 10:15
Jakápak konzervativnost a z které strany? Přece nebudu jíst šnečka z říkanky! To oni jsou konzervativní. Kdyby se přeorientovali na hnědé slimáky, to by se divili, jak by jim šly obchody! :-)
Kde domov můj: Lipany
Jiřina Benešová 24.5. 19:03
Náhodou jsem se dívala na pořad Historie cz, jeden historik tam říkal, že zásluhou Husitů byli poraženi Turci. Vysvětloval to tím, že když byli husité poraženi, asi nebyli všichni pobiti, Zikmund je nasadil do boje proti Turkům, kteří měli snahu dobýt Evropu a záslouhou Husitů byli Turci odraženi. Tuto teorii jsem slyšela poprvé - asi to bude pravda, když to tvrdí renomovaný historik, na jméno si nepamatuju. Dnes se Husité asi obracejí v hrobě.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.