Přehled posledních diskuzních příspěvků
Červen v Loučné nad Desnou: setkání příznivců portálu i60!
Jana Šenbergerová 20.5. 14:07
Díky za informace! Už hledáme okliku, kterou se za vámi dostaneme. Většinu účastníků už známe osobně, takže nebude problém pamatovat si nové tváře. Konečně se podíváme i do míst, kterými většinou jen projíždíme autobusem. Brzy nashledanou! :-)
Židé a šabat
Alena Várošová 20.5. 12:30
Jarmilko,děkuji Vám za přiblížení šabatu,už jste se někde v nějakém článku zmiňovala,ale toto je dokonalo popsáno.Ráda jsem si článek přečetla.5*
Krupobití nad pražskou tramvají a večerní následky
Hana Šimková 20.5. 10:18
Tedy, že kroupy v Praze opravdu padaly vím, ale že zase pane Miloši se hrůzný zážitek nevyhnul ? Vy je asi přitahujete. Já Vás ale ráda čtu.
Naděje pro dlouhý život? Myokiny!
Karel Boháček 20.5. 07:48
Souhlas. Kam mohu - dojdu. Každá sobota - tůra na 20 - 40km. Naopak běhání se mi protiví .
Čeští hokejisté na šampionátu končí, v zápase s Američany padli v nájezdech!
Dana Kolářová 19.5. 18:20
Postup nedopadl, ale děkujme našemu družstvu za reprezentaci.
Vítejte na Rhodosu!
Alena Várošová 19.5. 16:18
Byla jsem na Rhodosu a vřele doporučuji,zajely jsme s kámoškou se podívat přímo do centra Rhodosu,opevnění,hradby,veřejná pláž u Casína.Zažily jsme i zemětřesení,o tom někdy napíši.
Kde domov můj: Zlaté Hory
Lenka Hudečková 19.5. 16:13
Další krásné vyznání místům v naší malé republice. Shodou okolností jsem o místech, Vámi popisovaných, četla minulý týden v Knížce Marcely Mlynářové - Život jako hobby. Krásný kraj, škoda, že od nás opravdu hodně daleko. Děkuji a patří Vám *****
Vysoký krevní tlak. Nebolí, ale škodí.
Alena Tollarová 18.5. 22:00
Mně se krevní tlak po letech užívání léků srovnal ... jupíííí
Kde domov můj: Nový Bor
Eva Mužíková 18.5. 16:55
Ludmilo, já se domnívám, že jsi se o " varhanech" zmínila správně. V pravidlech této soutěže se m.j. uvádí:..." pozvěte je na místa, která máte ve svém okolí nejraději"...Prácheň lze podle mne za okolí N. Boru považovat......
Domácí chléb plný semínek
Karel Boháček 18.5. 15:43
..dobrý tradiční recept. přidávám ještě lžíci sádla a nechávám zrát - kynout přes noc v lednici.Ráno peču k snídani.
Terezín 15.5.2016
Lenka Hudečková 18.5. 10:16
Alenko, děkujeme za článek. Musela to být hodně smutná, ale zároveň i slavnostní událost... *****
Fotoreportáž: Nizozemsko
Lenka Hudečková 18.5. 08:12
Ladislave, paráda veliká. Sama jsem byla před 13. lety v Holandsku a navštívila kromě Keukenhofu vše, co Vy. A protože jsem tam byla 14 dní, tak ještě mnohá další místa a Holandsko mě prostě nadchlo. Je to jediná země kromě České republiky, kde bych si dokázala představit, že bych mohla žít...Moc děkuji za krásnou vzpomínku na moji kdysi nejkrásnější dovolenou. A dávám jak jinak *****
Nejlepší dárek: Zážitek nebo věc?
Helenka Vambleki 17.5. 19:23
Jsem aktivní senior a přece, když se hluboce zamyslím, zatím jen jednou jsem se nechala hýčkat na třídenním welness pobytu, takže za mne se přikláním k tomu, že darovat seniorům nějaké to hýčkání v podobě relaxu, víkendového pobytu v Římě či Vídni atd je určitě pěkný a smysluplný dárek, který bude do konce života připomínat dárce. Pobyt si asi jen tak sama nekoupím-proto lituji rozhodnutí té dcery, která prosadila sporák, protože pokud budu mít dosluhující sporák, tak si ho musím koupit, to je jasné, ale dostat ho dárkem, podstatou mi to připomíná darované papuče :-)
Kde domov můj: Melodie domova
Alena Vávrová 17.5. 15:30
Moc krásně jsi to svými 50 slovy napsala, Danuško!
Češi to dokázali, porazili Švýcary a ve čtvrtek vyzvou USA
Dana Kolářová 17.5. 14:47
Blahopřání trenérovi Vladimíru Vůjtkovi k narozeninám a mužstvu k vítězství.
Fialová, černá
Eva Mužíková 17.5. 12:56
Oldo, vidím situaci jako bych tam s Tebou byla. Je fajn, že t.zv. " neobrůstáš
mechem", v soukromých e- mailech si jistě zavzpomínáme na léta, kdy jsme se potkávali, sice ne na poli sportovním. Už se těším. Článek ráda hodnotím ***** E.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.