Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tradiční čtvrteční přátelské setkání
Helenka Vambleki 17.5. 11:14
Holky, užijte si to a ať vám vláčky vozí to nejlepší a nejchutnější. My máme podobnou Výtopnu u Orlové, líbí se tam hlavně dětem.
Studenokrevný veleještěr
Karel Kafka 17.5. 09:32
I mně jde z americké kultury,která je nám i takto představována,hlava kolem.
K.
Valdštejnská zahrada
Hana Rypáčková 17.5. 09:10
Jak mám v Praze čas, sednu si s knížkou do nějaké pražské zahrady a tato je docela při cestě metrem...Moc se mi líbí. Díky Míšo.
Proč každý stárne jiným tempem?
Květoslava HOUDKOVÁ 16.5. 14:31
Zase zbytečná vědeckost - ani to číst, natož nad tím přemýšlet nebudu - "nemám na to čas".
Kde domov můj: Západní Čechy
Hana Rypáčková 16.5. 11:45
Díky za pozvání. Jen něco znám: Mariánky,Konstantinovky, Bezdružice/v dětství jsem jezdila do Lom k babičce/ , Bečov a Manetín. Do Teplé jsme chtěli na Slevomat a pak vzali Kadaň. Prameny mi něco říkají, ale nepamatuji si, že bych tam byla..Tak jsem se ráda poučila a snad ještě někdy......Je to na památky bohatý kraj.
Fotoreportáž: Arboretum Makču Pikču
Lenka Hudečková 16.5. 09:14
Přenádherné fotky, krása.... škoda, že je to tak daleko, ale díky Vám, Zdeni, jsem si mohla arboretum aspoň takto prohlédnout...děkuji a dávám *****
V jarní fotosoutěži zvítězila Elena Valeriánová. Modelky se představí 15.června!
Eva Balúchová 15.5. 20:23
Gratuluji všem vítězům.
Kde domov můj: Strakonice
Lenka Hudečková 15.5. 16:23
Hanko, strakonický hrad známe, je pravda, že není umístěn nikde v kopci, ale hezky ve městě. Nám se navíc moc líbí u řeky... Pěkný článek *****
Absťák
Anna Potůčková 15.5. 14:35
Můj případ před asi půl rokem. Můj šel opravit, ale měla jsem čekat asi 2-3 týdny. Takový absták bych nemusela přežít a protože byly nějaké peníze za štěňátka, bylo rozhodnuto. Koupil se nový notebook, a ten opravený je v záloze připraven na případný výpadek toho nového. Ještě že ta štěňátka se občas u nás narodí. Je už za ně doma také asi 2 roky zakoupený výkonný kuchynský robot KENWOOD
Modelky se představují: Máří Magdaléna Dufková
Hana Rypáčková 15.5. 10:20
Přeji hodně úspěchů. Zaujala mě fotka z Temelína - žlutá aktivní zóna.
Trochu se zachichotá
Helenka Vambleki 15.5. 07:25
Láska, pohlazení...dokonalost, ten rytmus...kdysi jsem jedné básnířce vysvětlovala, že verše se mají houpat jak vlnky na vodě - tak jak ty tvoje...Nádhera, nádhera, nádhera!
Svátek Šavuot
Vladka Steinová 14.5. 11:34
Na vysoké úrovni napsaný článek. Svátky Pesach a Šavuot odpovídají křesťanským svátkům Velikonoce a Svatodušní (Letnice). Vzpomínám na úžasné kreplach nebo blincesy, co uměla jen moje babička.
Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60
Květoslava HOUDKOVÁ 14.5. 08:02
S "Vyplňto.cz" už spolupracuji delší dobu - ráda dotazníky vyplňuji. Ale ctím soukromí ! - a tak některé průzkumy kvůli "vlezlosti do soukromí" odmítám.
Májová vzpomínka
Jiří Hudeček 14.5. 07:36
Láska, něha, cit a naděje... Vše tam je Alenko-moc pěkné...pět H.
Čeští hokejisté válí: pět zápasů, pět výher a jsou ve čtvrtfinále!
Elena Valeriánová 13.5. 18:27
Nazdar!
Biatlonistka Soukalová a badmintonista Koukal se vzali
Naděžda Špásová 13.5. 17:50
Přeji novomanželům hodně štěstí jak v manželství, tak i v jejich sportovních karierách.
Drsný příběh o tom, jak generál Patton osvobodil Prahu (květen 1945)
Jarmila Komberec Jakubcová 13.5. 16:55
No Commentary..........
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.