Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tradiční čtvrteční přátelské setkání

Helenka Vambleki 17.5. 11:14
Holky, užijte si to a ať vám vláčky vozí to nejlepší a nejchutnější. My máme podobnou Výtopnu u Orlové, líbí se tam hlavně dětem.

Studenokrevný veleještěr

Karel Kafka 17.5. 09:32
I mně jde z americké kultury,která je nám i takto představována,hlava kolem. K.

Valdštejnská zahrada

Hana Rypáčková 17.5. 09:10
Jak mám v Praze čas, sednu si s knížkou do nějaké pražské zahrady a tato je docela při cestě metrem...Moc se mi líbí. Díky Míšo.

Koketa

Zuzana Pivcová 16.5. 16:23
Moc hezké. Vašim zvířecím příběhům ohromně fandím.

Proč každý stárne jiným tempem?

Květoslava HOUDKOVÁ 16.5. 14:31
Zase zbytečná vědeckost - ani to číst, natož nad tím přemýšlet nebudu - "nemám na to čas".

Kde domov můj: Západní Čechy

Hana Rypáčková 16.5. 11:45
Díky za pozvání. Jen něco znám: Mariánky,Konstantinovky, Bezdružice/v dětství jsem jezdila do Lom k babičce/ , Bečov a Manetín. Do Teplé jsme chtěli na Slevomat a pak vzali Kadaň. Prameny mi něco říkají, ale nepamatuji si, že bych tam byla..Tak jsem se ráda poučila a snad ještě někdy......Je to na památky bohatý kraj.

Fotoreportáž: Arboretum Makču Pikču

Lenka Hudečková 16.5. 09:14
Přenádherné fotky, krása.... škoda, že je to tak daleko, ale díky Vám, Zdeni, jsem si mohla arboretum aspoň takto prohlédnout...děkuji a dávám *****

Jsem na cestě

Zuzana Pivcová 16.5. 07:11
To je opravdu krásné a velmi poctivé vyjádření!!

Kde domov můj: Strakonice

Lenka Hudečková 15.5. 16:23
Hanko, strakonický hrad známe, je pravda, že není umístěn nikde v kopci, ale hezky ve městě. Nám se navíc moc líbí u řeky... Pěkný článek *****

Absťák

Anna Potůčková 15.5. 14:35
Můj případ před asi půl rokem. Můj šel opravit, ale měla jsem čekat asi 2-3 týdny. Takový absták bych nemusela přežít a protože byly nějaké peníze za štěňátka, bylo rozhodnuto. Koupil se nový notebook, a ten opravený je v záloze připraven na případný výpadek toho nového. Ještě že ta štěňátka se občas u nás narodí. Je už za ně doma také asi 2 roky zakoupený výkonný kuchynský robot KENWOOD

Modelky se představují: Máří Magdaléna Dufková

Hana Rypáčková 15.5. 10:20
Přeji hodně úspěchů. Zaujala mě fotka z Temelína - žlutá aktivní zóna.

Trochu se zachichotá

Helenka Vambleki 15.5. 07:25
Láska, pohlazení...dokonalost, ten rytmus...kdysi jsem jedné básnířce vysvětlovala, že verše se mají houpat jak vlnky na vodě - tak jak ty tvoje...Nádhera, nádhera, nádhera!

Svátek Šavuot

Vladka Steinová 14.5. 11:34
Na vysoké úrovni napsaný článek. Svátky Pesach a Šavuot odpovídají křesťanským svátkům Velikonoce a Svatodušní (Letnice). Vzpomínám na úžasné kreplach nebo blincesy, co uměla jen moje babička.

Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60

Květoslava HOUDKOVÁ 14.5. 08:02
S "Vyplňto.cz" už spolupracuji delší dobu - ráda dotazníky vyplňuji. Ale ctím soukromí ! - a tak některé průzkumy kvůli "vlezlosti do soukromí" odmítám.

Májová vzpomínka

Jiří Hudeček 14.5. 07:36
Láska, něha, cit a naděje... Vše tam je Alenko-moc pěkné...pět H.

Biatlonistka Soukalová a badmintonista Koukal se vzali

Naděžda Špásová 13.5. 17:50
Přeji novomanželům hodně štěstí jak v manželství, tak i v jejich sportovních karierách.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.