Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tady je domov můj

Karel Boháček 13.5. 07:54
Co to je proboha za útvar ?Taky kýč jak hrom ! To si ta hora pane Stejskal nezaslouží.. Vím, že snaha byla. Snad příště to bude lepší...

Glosa: Dnešní rozčarování

Jana Šenbergerová 12.5. 19:45
Tomu rozumím. Ve velkých městech při podobných akcích si připadám stejně.

Češi přejeli Nory, v tipovačce jsou zatím úspěšnější ženy

Jiří Hudeček 12.5. 17:45
Ne ve třetím, ale ve čtvrtém utkání. A ženám to samozřejmě přeji.

Kde domov můj: Dolní Lukavice

Naděžda Špásová 12.5. 16:44
Dobrá pozvánka do Dolních Lukavic. Na Radyni jsme byli loni, ale vypadá to u vás na hezké výlety. Možná, že až budeme letos v Blatné zase něco podnikneme. Škoda těch fotek. *****

Obce v okolí Brd plánují nové trasy pro pěší i cyklisty

Dana Kolářová 12.5. 15:49
Nové trasy pro pěší i cyklisty – dobrý počin.

Můj úkol: Psát nové přípravy aneb Když dva dělají totéž

Karel Boháček 12.5. 12:56
Vzpomněl jsem si na mamku ,která si taky denně musela dělat přípravy na vyučování, takže se ani rodině nemohla věnovat a to nebylo jediné co musela dělat - opravovat, výkazy, politické školení, kroužky, semináře..těžké to bylo povolání.

Bonus k rannej kave

Eva Balúchová 12.5. 09:54
Jsem na tom stejně,taky u snídaně prohlížím fotky ,nejraději mám přírodu.Vaše fotka je krásně čistá,Bohdalku nemusím,ale přiznávám,že jí to moc sluší.

Všednost života je velký zázrak

Zuzana Pivcová 12.5. 07:02
Otevřela jsem stránky portálu a našla Vaši básničku. Opravdu mi rozjasnila ráno.

Za agroturistikou na Moravu do Jaroslavic

Zuzana Pivcová 11.5. 19:05
Zajímavé vyprávění, které jste úsměvně proložila tou přímou řečí včetně "moravštiny", kterou ráda poslouchám u naší asistentky v práci A to víno je přímo pastva pro oči, jak asi musí chutnat!

Postižení mohou využít služeb sexuálních asistentek

Hana Šimková 11.5. 12:23
Jistě že sex potřebují i postižení,ale kdo jim to bude platit? Ze svého důchodu si mají zaplatit 1.700- za hodinu a z toho ještě půl hodiny budou konzultovat. To si moc často toho sexu neužijí. Důchodci v domovech důchodců si také moc neposkočí. Budou muset hodně šetřit.

Mobilní hra Sea Hero pomůže v boji proti demenci

Jarmila Komberec Jakubcová 11.5. 09:23
Hra může být zajímavá třeba pro seniory v domovech či klubech. Já si ji určitě nezahraji, pracuji a tím cvičím mozek každý den.

Má stará matka

Karel Boháček 11.5. 07:47
Asi to nechápu - kruté a nesmyslné...

Má poradna s nápadníčkem: Odpovědi čtenářům 1

Zuzana Pivcová 10.5. 18:32
Libore, Ty jsi číslo! Měl bys na tu poradnu mít "živnosťák"!! Pobavil jsi mě.

Knižní tip - Život bez pšenice: 10denní detox

Zuzana Pivcová 10.5. 14:55
Žiji s drobnými výjimkami bez pšenice už takřka rok, a to jsem žádný americký bestseller neznala. Zkrátka jsem si ji vytipovala jako "škůdce", hlavně, co se týkalo zadržování tekutin a tím pádem otoků těla. Víc psát nebudu, vypadalo by to, jako že jde opět o nevhodné probírání zdravotních problémů, a já teď naopak takřka žádné nemám a přála bych to i ostatním.

Co s menšími jablíčky?

Vladka Steinová 10.5. 14:09
Krásný článek, takový milý a vzpomínkový, na křížaly si moc dobře pamatuji a také na vůni jablek u babičky a dědy na půdě.To, co Alenko popisujete, je moudré a je to dobrý nápad.

Vzpomínka na Jeseníky: chata Švýcárna a hlavně Dlouhé Stráně

Alena Vávrová 10.5. 12:28
Jeseníky - někdy víc jak před 15 lety - to byla láska na první pohled. Sice znám jen Karlovu Studánku a okolí a cestu na Praděd a co jsem viděla cestou... ale letos tam pojedu již počtvrté a těším se, že díky srazu íčka poznám další místa a hlavně ty Dlouhé stráně.

Soutěž: Zvu vás do Maryšky

Elena Valeriánová 10.5. 09:12
Helenko děkuji za pozvání. Maryšku vám mnozí mohou jen závidět, mít takové milé zázemí musí být bezvadné. Tak hodně krásných chvil v Maryšce, ale i v životě.

Jarní touhy

Zuzana Pivcová 10.5. 07:13
Moc hezké a plné krásných slovních obratů. Díky, Dano.

Sbohem a šáteček

Eva Balúchová 9.5. 20:32
Lukáši,nevidím do problematiky portálu,určitě více co a proč děláte.Za sebe vám děkuji za vše co jste pro íčko a pro nás udělal a přeji Vám i celé rodině krásné a úspěšné další dny.

Dnes odpoledne nastane na obloze přechod Merkuru před Sluncem

Jana Šenbergerová 9.5. 19:29
Bez dalekohledu to bohužel vidět není. Slunce je příliš ostré a Merkur je příliš malý.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.