Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poetické odpoledne v Rajské zahradě

Jitka Havlová 9.5. 15:33
Drahuško hezké fotky, díky, že jste se s námi podělila o hezký zážitek z "malovacího" dne.

Labutě - šťastná rodinka

Lenka Hudečková 9.5. 14:10
Nádhera, děkujeme...to je krásné, mít 8 mláďat...fotky se povedly :-) *****

Kde domov můj: nová soutěž o pobyt v termálních lázních!  

Jana Šenbergerová 8.5. 23:26
Výherkyním blahopřeji, v tipovačce se snažím a o soutěži přemýšlím. :-)

Opilý řidič

Zdenka Jírová 8.5. 23:01
Dnes to bylo nic - moc. Býváte lepší.

Tajit plastiku nebo ne?

Jarmila Komberec Jakubcová 8.5. 17:25
Plastická úprava dnes patří k běžným zákrokům a nevidím v tom důvod se ad tím pohoršovat či dokonce odsuzovat. Já sama jsem byla na operaci očních víček, nechala jsem si odsát tuk z břišních partií. Myslím, že zákroky jsou i finančně dostupné. Čas se neúprosně zapisuje do našich postav a tváří. Nezastavíme ho ale i ve stáří můžeme přeci vypadat dobře.Já chodím i na botox a zvažuji facelifting. O plastice mluvím otevřeně, nic netajím. Od 20let pečuji o svoji pleť, chodím pravidelně na kosmetiku, ke kadeřnici, mám již 10let gelové nehty a vůbec miluji vůni parfumerií. Žena má být i v pozdním věku pěstěná, má vonět a hlavně ona má mít pocit, že dobře vypadá. Mám příklad v svém mamince i tatínkovi. Oba vždy chodili jako ze žurnálu, upravení a oba používali kosmetické přípravky.. Dobrý článek.

Mamince

Lenka Hudečková 8.5. 11:08
Pěkná báseň :-)

Den matek 8.5.2016 mamince

Zuzana Pivcová 8.5. 07:04
To je opravdu vzácné, když má někdo ještě možnost a tak hezky dokáže vyslovit dík své mamince.

Tam, kde chodia prezidentské návštevy

Marie Seitlová 7.5. 20:25
Děkuji za zprávu o zpřístupnění zámečku. Určitě při návštěvě Tater tam budu chtít zajet. Věděla jsem o něm, jela jsem kolem - byl střežen policií.

Houby jsou moje hobby

Karel Boháček 7.5. 19:04
parádní úlovek - Slunečná byla slunečná na ně. Hezké profi fotky.

Expedice Trosky

Lenka Hudečková 7.5. 11:09
Helenko, mám slzy dojetí v očích a také jsem se od srdíčka zasmála Tvému povídání...teda pardon, Matějovu vyprávění...Krásně jste si den v ráji užili...Máte s Matějem ode mne ***** :-) :-) :-)

Pórkovo - sýrová polévka s masovými kuličkami

Helenka Vambleki 7.5. 10:15
Pórek miluju, musím vyzkoušet i ty masové kuličky - z mletého dělám spoustu jídel, ale masové knedlíčky do polévky mne ještě nenapadly :-)

Whisky

Věra Lišková 6.5. 18:38
Povídka o Whisky se Vám opravdu moc povedla. 5*

Současná Dobruška

Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 11:51
Růženko - hezké uvítání k následným oslavám. Termín 10.5. = pracovní den je dost "šibeniční" - akce se vesměs situují na víkend, nebo od čtvrtka přes víkend. Takže navštívím Dobrušku jenom "po indicku" = nechám to na indy!

Vemeno

Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 11:44
No, jasně - než "vemeno" uvaří vemeno, tak je srandy pytel !

Pro radost všem i tuto ZEM

Karel Boháček 6.5. 07:48
Co ta fotka - ty kupky to je štěstí ? To tedy hned jdu kupit a shromažďovat - mám to za barákem. Ta báseň není špatná, ale rýmově dost slabá..

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.