Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zuzana Pivcová zpovídá MUDr. Zarine Chačikjanovou

Elena Valeriánová 5.5. 17:11
Krásný příklad o člověku, který k nám přišel skutečně žít. Takoví lidé nemohou přece nikomu vadit. Zuzko, děkuji za zajímavý rozhovor a opravdu ráda bych si přečetla i o Arménii.

Už se těšíte na smaženici?

Elena Valeriánová 5.5. 14:24
Jsem taky houbař, sbírám vše, co znám. Co neznám uctivě obejdu, pokochám se a popřípadě vyfotím, neničím.

Vzdávám hold šeříku

Dagmar Bartušková 5.5. 13:42
Šeříky jednoduché nebo tuplované a jejich omamná vůně, ... ach, ta mě vždy očaruje! Také jim vzdávám hold. Parčíky a zahrady Prahy jsou jimi doslova posety.

Výlet do Žďáru nad Sázavou

Alena Vávrová 5.5. 12:09
Hanči, díky! Potěšilas srdce mé, vzpomínky se rozeběhly a touha podívat se tam všude znovu opět povyrostla. Snad se mi to splní. Je to magické místo.

Jako ta pampeliška

Olga Štolbová 5.5. 09:39
Elenko, nejen májová noc, mně zavoněla i tvá básnička. Díky... *****

Je tu opět hokejová tipovačka! Hraje se o brašny Coleman!

Jana Šenbergerová 4.5. 19:11
"Tipovačka je jen hra, a tak i když nejste zrovna příznivci hokeje, můžete si užít dostatek zábavy." Rozhodla jsem se dát příležitost hráči ve mně a intuici. Možná zklamou oba, ale třeba také ne. :-)

Samoty se bojíme více než smrti

Jana Šenbergerová 4.5. 18:47
Zatím se v takové situaci nenacházím, proto ji mohu těžko posoudit. Jsou lidé, kteří jsou sami proto, že si k sobě nikoho nepustí a jiní, kteří ač sami a bez rodiny, mají kolem sebe pořád spoustu lidí. Myslím, že to, jak prožijeme terciální sféru života, hodně závisí na tom, jak žijeme svůj život předtím. Asi je něco v našem světě špatně, když s tím máme takový problém.

Stavění májky - společenská událost

Elena Valeriánová 4.5. 16:16
Já jsem byla loni na kácení májky v jedné vesnici v okolí. Byla to podařená taškařice. Mám pocit, že v posledních letech se lidé docela rádi baví, tak jak se lidé bavili dřív. Je to vidět i z Tvých pěkných fotek. Takže Leni, taky šmíruješ? Napiš to jako pozorování hnízda.

Řízená degustace

Jana Šenbergerová 4.5. 14:43
Tak trochu sci-fi, a to já ráda. :-)

Nové technologie pro zábavu na internetu či ve virtuální realitě

Jana Šenbergerová 4.5. 14:39
To já si čas ráda udělám. Třeba na www.jigidi.com. Perfektně zpracované stránky. Nemusíte kupovat drahé skládačky, nezabírají vám nikde místo, než je dáte dohromady. Můžete je nejen skládat, ale také tvořit pro ostatní. Parádně si procvičíte rozlišovací schopnosti svého zraku, orientaci v prostoru, narazíte na umělecká díla i známá nebo neznámá místa, a setkáte se i se zajímavými lidmi z celého světa. Občas mě v noci musí Pavel lákat do postele. Zatím se mu to vždycky podařilo, ale kdybych trpěla nespavostí, vím, kde bych trávila bezesné noci. :-)

Zámek Nelahozeves

Lenka Hudečková 4.5. 11:29
Hezké Hanko, děkuji, tam jsme zatím nebyli :-) *****

Návrat po narozeninách a po seleti

Hana Rypáčková 4.5. 09:05
Chudáčku malý ! A jak se říká Pražákům, co se odstěhovali z Prahy ? Všichni nás tu přijali mezi sebe a necítíme se jinací....

Ranní

Olga Štolbová 4.5. 08:28
Helenko, tvá ranní básnička je úžasná. Kdyby všechna rána měla takové pěkné zakončení, bylo by na světě krásně. Tvou zásluhou je mé dnešní ráno veselejší. *****

Naše parta byla při tom

Helena Votíková 3.5. 18:37
Moc vám to všem slušelo,kolekce je moc pěkná.

Zajatec kostelní lavice

Olga Štolbová 3.5. 16:17
Františku, vy zavilý ateista a v kostele? Tady jste jistě za Bohdana Pazderníka, ale proč ne, je dobré v životě poznat všechno, co se dá stihnout. Líbí...*****

Jak zvládnu rekondiční pobyt v Jetřichovicích?

Alena Várošová 3.5. 13:25
Milá paní Ludmilo,jste nezapomenutelná.Moc Vám přeji relax v jetřichovicích,odpočinete si na čerstvém vduchu načerpáte nové síly,věřím,že zvládnete i nějakou malou procházku a hlavně že budete zas někde jinde,jak pořád než svém bytě.I tak jste dobrá,že se tam vypravíte sama.Přeji Vám jen samé radosti a pomalu zkoušet cupitání,snad jenom kousek od chaty.Držím Vám palce.

Nejen políbení

Naděžda Špásová 3.5. 13:21
Helo, Praha je na jaře krásná. Ještě si z života v naší matičce něco málo pamatuju. Polibek na 1. máje je důležitý, taky jsem ho letos stihla a u nás to bylo na Větruši. Pozdravuj od nás Romana a mějte se krásně. Jo a moc zajímavé fotky. *****

Máme rádi fotografování: Zoner a pluginy.

Hana Rypáčková 3.5. 09:08
Nemám Zoner, ale s pluginami jsem si užila ve starém Photofiltru dost. Ve spojitosti s XP. Ale chválím tě Radku..

Plod lásky

Hana Rypáčková 3.5. 09:05
Moc hezké, už by mi nevadil čáp . Je to štěstí...*****

Postřehy ze života v Maroku

Vladka Steinová 2.5. 16:07
Ahoj, Jarmilo, děkuji za postřehy z cest a za pěkné fotky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.