Přehled posledních diskuzních příspěvků

Krásné plány našich čtenářů!

Alena Várošová 1.5. 20:09
Já hlasuji pro Elenu Valeriánovou Žít jak nejlépe to půjde.

Návrh na filmový scénář: Málo chemie

Jana Šenbergerová 1.5. 15:04
Hezké! Nějak mi to uniklo. A hlavně ze života. Vždycky mě pobaví, když někdo něco nového doporučí a zároveň podotkne, abychom se informovali u svého lékaře. Ten bývá většinou mnohem méně informovaný než jeho pacienti, kteří dávno aplikují, o čem on třeba ani neslyšel. Mám s tím osobní zkušenosti.

Můj plán: Co nejlepší prožití zbývajícího času

Jarmila Komberec Jakubcová 1.5. 14:12
Soničko já ti přeji z celého srdce aby se ti tvoje sny splnily a těším se na setkání s tebou. Jsem ráda, že jsme se díky íčku poznaly už v Řed.

Antidepresivní virtuální terapie něhou NEJEN MÁJOVÁ

Olga Štolbová 1.5. 12:27
Ahoj Libore, krásné povídání (slovo článek se mi nelíbí), moc krásná básnička, ale klip, bohužel, nikde. Nechtěl se ukázat, asi je někde chyba, nebo jen u mně? Ale přesto děkuji, virtuální terapie zaúčinkovala. *****

Děda ve školce

Lenka Hudečková 1.5. 10:22
Pane Čepelko, moc hezky jste to napsal, článek se mi líbí. Držím palce, abyste měl ještě hodně elánu do dalších dní, týdnů, měsíců a let :-) *****

Fotoreportáž: Jarní městečka ve Středohoří

Jarmila Komberec Jakubcová 1.5. 09:22
Soničko krásně jsi mi přiblížila místa kde jsem nikdy nebyla a tvoje vyprávění je milá pozvánka místa navštívit. Děkuji

Prostý den

Jana Šenbergerová 30.4. 19:37
Ač je to k nevíře, má duben vskutku na kahánku. Až o půlnoci otočíme stránku, den májový se může rozednít. Pod třešní rozkvetlou ho políbím a též se nechám políbit. Moc pěkně jste to napsala a mě inspirovala. :-)

Co můžeme dělat aneb tipy na květen

Jana Šenbergerová 30.4. 19:27
Už vím, jakou knížku si mám přát. :-) Slavnosti v Děčíně jsem párkrát zažila. Moc se mi líbily výstavy na děčínském zámku i ohňostroj.

Můj plán: Když se sny mění v plány

Elena Valeriánová 30.4. 16:34
Splněné sny a uskutečněné plány, dobrá kombinace.

Fotoreportáž: Zámek a park v Lešné

Naděžda Špásová 30.4. 10:26
Aničko, hezká pozvánka na výlet. Od nás, bohužel, poněkud z ruky. Ty květiny tam všechny takhle krásně kvetly? *****

Můj plán s maminkou

Jiří Hudeček 30.4. 08:20
Alenko je hezké jak se staráte o maminku a děláte jí radost. V Luhačovicích jsem byl a mamince se tam určitě líbí.

Soutěž Můj plán: Jsem plánovací typ

Zuzana Pivcová 30.4. 08:07
Pokud, Drahuško, tohle vše zvládneš, a já myslím, že ano, máš můj obdiv.

Můj svět

Zuzana Pivcová 30.4. 07:14
Zní to velmi optimisticky a Vy jste podle prvních vstupů zde veskrze pozitivní člověk, který umí svou vnitřní radost předat i ostatním.

Dubnová

Jitka Chodorová 29.4. 19:43
Stará dubnová je moc dobrá.

Papej, Karlíčku, babička navařila

Jarmila Komberec Jakubcová 29.4. 17:25
Jsme co jíme a zkoušet nové trendy ve stravování mně moc baví. Ráda experimentuji a ze všech zemí, které jsem navštívila mně nejvíc oslovila thajská nebo italská kuchyně. Jím nejméně 2x týdně ryby, rozhodně bych si nedala uzeniny nebo tlusté maso. Hodně zařazuji do jídelníčku sýry a mléčné výrobky. I seniorské věku se můžeme stravovat zdravě a chutně. Můj přítel, který byl zvyklý na klasickou českou kuchyni si pomalu zvyká i na pesto a avokádo. Chce to jen zkusit uvařit.

Pozvání do arcibiskupských zahrad v Kroměříži

Eva Balúchová 29.4. 13:11
Pěkně jste výlet do zahrad popsala.Já jsem tam byla poprvé před rokem a půl.Mám na profilu o výletu článek,bohužel fotky (asi s přechodem na nový portál)zmizely.Tak si aspoň prohlédnu vaše.

Plzeňská akce určená seniorům - "Jedeme dál"

Zuzana Pivcová 29.4. 11:00
I v Praze jsou jednotlivé městské části dost odlišné, co se týče akcí pro starší občany. Zdá se, že Plzeň je v tomhle aktivní dost, a to je dobře.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.