Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj plán: Žít, jak nejlépe to půjde
Dagmar Bartušková 26.4. 07:23
Eleno, jen se porvi ze všech sil, zdraví za to stojí. Na viděnou v Loučné!
Duben nebo květen?
Lenka Hudečková 26.4. 07:09
Alenko, krásně zveršované. Jen u nás tedy...padá sníh, fičí ledový vítr a celkově mi počasí připomíná spíš listopad nebo nepovedený prosinec než jarní duben a květen :-) Pro Tebe *****
Prosím, otevři
VANDA Blaškovič 25.4. 18:18
Nevšední, moderní báseň, plná neděje, bez smutku. Moc se mi líbí, paní Heleno. Ano, Co kdo o nás ví? Krásné!
Radosti slavných - Jiřina Bohdalová: K narozeninám jsem dostala film
Vladka Steinová 25.4. 17:04
K životnímu jubileu p.Bohdalové je natočen film scénáristy a režiséra pana Zdeňka Zelenky ( dvorní režisér této vynikající herečky).Film se točil v Praze ve Slezské ulici u Městského soudu, v Dobřanech a co vím, také ve Slaném. Na film se těším, doufejme, že to bude skutečně lidský příběh v dnešní době, kde,žel.vládnou jen peníze.
A jde se s vnoučaty do kina!
Karel Boháček 25.4. 12:55
Byl jsem, ale jelikož mám televizi 3D tak nic moc, atmosféra doma je klidnější a vychutnám si to lépe než s popcornem za krkem. Popravdě mi ale zase klasické kino jako bylo třeba kino Květen v Teplicích chybí.
Plánování už není pro seniory?
Hana Rypáčková 25.4. 09:41
Jasně , že není. Ale buď sháníš náhradník a nebo oželíš peníze....Právě, že mám naplánované /třeba nechtěně/ a nevejdu se. Ale moc vám to všem přeji, setkání in face je skvělé.
Obraz
Zuzana Pivcová 25.4. 07:12
U některých věcí si člověk někdy řekne: Kdyby tak mohly vyprávět. Je v tom trochu nostalgie, ale zároveň i dobrý pocit z útulného domova.
V pražské ZOO se nečekaně narodilo mládě gorily
Zuzana Pivcová 24.4. 21:02
Mám velkou radost, v ZOO jsme byly na zahájení sezóny, ještě jsme gorily fotily, hlavně "kluky". Kdoví, třeba teď mezi ně přijde konečně zase holka. :-)
Soutěž o filmový scénář: Nezvaný host na zabijačce čuníka
Zuzana Pivcová 24.4. 20:58
Je to ze života, najednou jsem si, nevím, proč, vybavila pohádku Dařbuján a Pandrhola. Byl by to dobrý film.
Úvaha o přátelství a toleranci
Elena Valeriánová 24.4. 19:14
Já jsem poněkud na rozpacích. Nevím proč by taková malichernost, jenž se stala na setkání v Doksech, měla snižovat kredit íčkařských setkání. Rozumný člověk se tomu po čase zasměje, vždyť se vlastně vůbec nic nestalo. Když nejde o život ... Druhá věc, co mě ve Vašem článku zarazila je věta "A přátelství je o toleranci", jistě s tím bych problém neměla, ale mám z toho takový divný pocit, ani přítel nemůže tolerovat vše. Ale možná jsem si ten odstavec jen špatně vyložila.
Je po dešti
Marie Magdalena Klosová 24.4. 18:08
Jarní pampeliškové monogramy mám moc ráda.A Ty nebuď posmutnělá,Jitko.Jaro je krásné a přinese s sebou radost .mm
Co mám v plánu? Navštívit již popáté Rychlebské hory s celou rodinou.
Jana Šenbergerová 24.4. 13:10
To, co jste napsal, mohu jen potvrdit a návštěvu tohoto krásného koutu naší zčemě vřele doporučit, dokud nebude objeven tzv. "civilizací".
Mé radosti, má očekávání
Jana Šenbergerová 23.4. 17:59
Ano, známe, proto také moc neplánujeme. Hezky si let balonem užijte. Určitě to bude nádherný zážitek. Doufám, že si ho nenecháte pro sebe a podělíte se o něj s námi. :-)
Nikdy nebo teď
Jiří Libánský 23.4. 16:25
Obsahově hodně těžká báseň. Ale ani veršováním neztrácí na srozumitelnosti. Naopak je jím obsah umocněn. Také tak trochu autobiografická, jak už hodně básní míváš.
Stromový požírač
Dagmar Králová 23.4. 09:16
Pěkné snímky ukázek, jak se příroda brání nevhodně připevněným plechům. Místo hřebíků by asi byly lepší třeba pružné plastové pásky kolem kmenu, které by se přizpůsobily růstu kmenu. Ale to je jen teorie citlivého chování ke stromům.
Gagarin 2016
Věra Lišková 23.4. 08:21
Pěkná reportáž. Umíte psát stručně a přitom výstižně, jak už někdo poznamenal, nic Vám neunikne. Chválím za odložení černých brýlí do šuplíku.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.