Přehled posledních diskuzních příspěvků

Soutěž o filmový scénář: Malování bytu svépomocí

Libor Farský 22.4. 15:02
Tomu se říkalo "Osvobozená domácnost" :-)

Karbanátky trochu jinak

Karel Boháček 22.4. 12:13
Já tedy jen mrazím hlívu a jidášovo ucho, ostatní druhy už nedávám do ledničky, kvůli vodě v nich / nedoporučuje se/. Už se těším na sezonu, která začíná již za týden !

Čechy krásné

Karel Boháček 22.4. 10:09
Ono to není tak hrozné, mně se zdá tento kraj k pomilování...

Soutěž o filmový scénář: Hodný a zlý policajt

Libor Farský 22.4. 08:49
Přátelé, po stisknutí "Zveřejnit" si zařádil nějaký zlý IT skřítek na portále a kromě úvodu mi v textu roztrhal řádky s větami. Upozornil jsem na to redakci na chatu, ale marně. Takže vás prosím o trpělivost při čtení, již se mi to nepovedlo ani celé smazat a zkusit vložit znovu. Děkuji. :-(

Verbování 2016

Eva Balúchová 22.4. 08:47
Když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají...

Zemřel americký zpěvák Prince, hvězda osmdesátých let

Karel Boháček 22.4. 07:49
Zase další smutný případ závislosti na drogách ...škoda Tě.

Soutěž o filmový scénář: Sklerotička

Zuzana Pivcová 21.4. 20:19
Je pravda, že občas jsem také pěkná zapomněnka, ale hezky vtipný scénář bych z toho nestvořila.

Co máme v plánu?

Jana Šenbergerová 21.4. 19:36
Ať vám všechny plány vyjdou, ale hlavně ať se vaší ženě vrátí zdraví. Jany mají výdrž. :-)

Plánování soutěží - duben až červen 2016

Dagmar Králová 21.4. 17:53
Tak zatím nám za 1.kolo spotřebitelské soutěže k 25. výročí neurčeného řetězce supermarketů přišly dvě poukázky na nákup v ceně 500 Kč, tk i malá cena v soutěži potěší. Uvidíme jak uspějeme v dalších kolech. I další čtenáři i60-ky mohou nějakou cenu vyhrát 8-) Jen to chce zkusit.

Naturhouse: Křížení pylových a potravinových alergií není ničím neobvyklým

Zuzana Pivcová 21.4. 10:16
Souhlasím s vynecháním některých potravin, což jsem sama (po konzultacích s Naturhouse) udělala a jsem se svým stavem spokojená. Především jsem vyloučila pšenici, tedy lepek.

Britská královna Alžběta II. slaví devadesátiny

Hana Rypáčková 21.4. 10:08
To bude slávy. Je to obdivuhodná babka čiperka.Hodně zdraví a do stovky ...

Moje stáří

Jana Šenbergerová 21.4. 07:35
Panečku, to bývaly představy o stáří! Autor snímku by se asi nestačil divit, kdyby viděl dnešní "stařenky a staříky" v akci. Když nemusím, posteli se vyhýbám. Provozuji v ní pouze dvě činnosti, i když jedna je spíše nečinností, to když spím. Už v ní ani moc nečtu, leda by mě do postele srazila nemoc, ale to zas dělám všechno proto, abych se podobné zkušenosti vyhnula. Brigito, zajímavě jste mezi nás vstoupila, tak ať je vám tu s námi dobře. :-)

Soutěž o filmový scénář: Vyhrál ten děda?

Lidmila Nejedlá 20.4. 19:18
Doběhni život dřív, než doběhne on tebe. Cíl je zřejmý, dobelháme se tam všichni. Ale já se ptám: Kde jsou takoví houževnatí kmeti, kteří vyhrávají sami nad sebou? No kde???

Můj velký plán: prodej zmrzliny

Jarmila Komberec Jakubcová 20.4. 17:42
Krásný příběh, mám zmrzlinu moc ráda a při čtení jsem viděla ty děcka jak se natahují po kornoutech zmrzliny.

Můj plán: oslava šedesátin a stěhování

Hana Rypáčková 20.4. 12:47
Tak to držím palce. Před deseti lety jsem taky měla celé prázdniny naplánované a klaplo to. Upustila jsem od toho a zklidňuji se. Co se podaří- to bude. A taky to jde.

Nová Konopná lékárna byla otevřena v Hlučíně

Karel Boháček 20.4. 12:13
Prostředky - léčiva si dělám sám a tak mám jistotu kvality a neplatím vysoké sumy. Je mi líto, že z takové opravdu vynikající rostlinky je zase byznys / a dost sprostý - k starým nebo onkologicky nemocným lidem/.

Pétanque v Radotíně

Dagmar Králová 20.4. 09:54
Díky za upozornění na prima hru, kterou většina z nás sice zná, ale málokdy ji často hrajeme. Je prima, že v Radotíně máte pěkné hřiště a dobrou partu, která tomu společnému sportování fandí.

Plzeňská Jarmila má kulaté narozky!

Lidmila Nejedlá 20.4. 07:24
Ve zprávách dnes praví, že Jarmilka slaví. Protože je z naší party, přeji hóóódně ,hóóódně zdraví!

Filmový scénář: Dva dopisy

Zuzana Pivcová 19.4. 21:48
To je dost silná káva, myslím ten minipříběh, ale život určitě tropí takové hlouposti. Jako scénář to je, Liduš, vypracované zcela bezvadně!!

Košťálov

Jarmila Komberec Jakubcová 19.4. 16:55
Soničko dík za zajímavou inspiraci k výletům po naší zemi. O Koštálově jsem nikdy neslyšela.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.