Přehled posledních diskuzních příspěvků
S časem si netyká...
Jitka Chodorová 19.4. 16:06
Gratuluji oběma autorům, užila jsem si to, a tobě Zuzano ještě jednou všechno nejlepší. Díky.
To bude asi jarem
Marcela Pivcová 19.4. 13:16
Zuzko, tak tentokrát jsou první hvězdičky ode mne. Náhodou - nebo jako dárek? Více slov snad už psát nemusím.
Naše boxerka V.
Naděžda Špásová 19.4. 10:59
Lady, ty štěňátka ti moc přeju a věřím, že to hravě zvládneš. Nezapomeň nám je pak ukázat. Já je totiž miluju. Jitko, výraz Lady na fotce je boží. To umí fakt jen boxeři. Je krásná. *****
Dřevo versus kámen
Hana Rypáčková 19.4. 09:11
Je to veliká krása ....Taky koukám na kameny, stromy a pařezy...Stojí to za to..♥
Staříci na pódiu
Zuzana Pivcová 19.4. 07:38
Mám ráda kapely staříků, určitě víc než ty pseudokapely, kde z původního obsazení zbude jen frontman, ale slaví se, že kapela hraje už 50 let.
Největším spáčem mezi zvířaty je netopýr, žirafě stačí dvě hodiny
Zuzana Pivcová 18.4. 15:40
Porovnat zvířecí spánky neumím, mám roky vypozorované pouze kočky. I mezi nimi je velký rozdíl. Sice se tvrdí, že prospí celý den, ale nemůžu to tvrdit. Třeba 18letá Naděnka (cca 93letá babička) toho moc nenaspí a hlídá si jídlo. :-)
Soutěž o filmový scénář: Vrchní, prchni
Zuzana Pivcová 18.4. 14:43
Libore, situace to je perfektní, z vaší strany takový oprávněný fórek. Přiznám se, že bych očekávala, že se číšník "chytil za nos" a naklusal. Ale jestli ovšem po tom všem byl on drzý, tak to už je co říct. Jako scénář se mi to moc líbí, je to vtipné a dějové, včetně konverzace v angličtině.
Léto na Lipně v krásném hotelovém resortu Relax
Květoslava HOUDKOVÁ 18.4. 13:23
Opravdu "potěšující" doporučení - zejm. obyčejní důchodci s nízkým důchodem určitě budou stát frontu v trojstupu! pro rezervaci této bezva D.
České tenistky jsou znovu ve finále Fed Cupu!
Jitka Chodorová 18.4. 13:19
Taky fandím našim holkám, je to až neuvěřitelné, co všechno už ve Fed cupu dokázaly, ať už v jakémkoli složení. Díky holky, velké díky.
Řekni mi
Karel Boháček 18.4. 11:25
Já také se dívám za deště z okna na párek labutí..pěkné, líbí se.
Děkuji za přípitek a opětuji jej.
Zdravím jinak kolegyni.
Jaro v Soběšicích
Zuzana Pivcová 18.4. 10:22
Perfektní, Hanko. Od všeho trochu a dohromady jedna velká krása. Dnes daleko víc než v mládí chápu, proč byly jižní Čechy pojmenovány "zemí zamyšlenou". :-)
Proč láska vykvete?
Hana Rypáčková 18.4. 08:51
Je jako kytička - roste a roste, uvadá- musí se zalévat. A pak vykvete..Je-li to trvalka- má v zemi hlízu či cibulku a neztratí se .
Dovolená, stěhování, golf, svatba... Co plánujete vy? Inspirujte ostatní!
Elena Valeriánová 17.4. 20:15
Milá redakce, asi řádil nějaký šotek a zaklel Vám v soutěži "Můj plán" datum. Soutěž má být do
XX. května a výsledky budou také XX. května. Gratuluji vítězce kvízu. Potěšilo mě, že se líbí má Fotoreportáž: Dubnové proměny.
Bohyně Afrodíté vás zve na dovolenou
Naděžda Špásová 17.4. 17:13
Zní to lákavě a ten Kypr bychom brali. Ovšem musíme počkat na zvýšení důchodů. Ale musí tam být krásně. Škoda.
Pražské židovské památky zahájily novou turistickou sezonu
Jarmila Komberec Jakubcová 17.4. 12:16
Dík Vladko za připomenutí a dobrou inspiraci při návštěvě Prahy.Já osobně se vždy moc těším na prohlídku právě těch míst o kterých píseš.Vezmu tam tak svého přítele příští týden.
Vědecký hněv v akademii
Hana Šimková 17.4. 09:59
Myslím, že v tom roští měli asi jiné starosti než sledovat co se děje. A podávat svědectví se lidem už nechce vůbec.
Ve správnou chvíli na správném místě
Zuzana Pivcová 16.4. 20:40
Několikrát se mi to v cizině stalo, že jsem narazila na někoho, kdo mi poradil s cestou, i když většinou se po "útrapách" se špatnou orientaci nějak prokoušu sama. Albánci, ti jsou dokonce tak úslužní, že člověka chtějí vést, i když sami dobře neznají cestu. Asi to patří k projevu zdvořilosti. :-)
Vyberte slůněti z pražské ZOO jméno!
Lenka Hradecká 16.4. 19:49
Jméno jsem sice nevymyslela, ale na uvedeném webu Prima ZOOM je kamera, která živě sleduje slony 24 hodin denně. Když byli sloni venku, nemohla jsem se vynadívat.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.