Přehled posledních diskuzních příspěvků
Nemám čas je nebezpečná věta
Hana Šimková 16.4. 18:43
Kašlu na nějaké rady, co bych měla v důchodu dělat a dělám si jenom to, co je mi příjemné.Přizpůsobila jsem se věku, zdraví i finančním možnostem a jsem se svým životem docela spokojená.
Aktuální úvaha v 50 slovech
Jana Šenbergerová 16.4. 11:36
No nejsem já husa? Houserovi přiřknu klidně kačenu. Ale to pod vlivem těch krásných fotek kačerů, co tu mnozí nafotili. :-)
Žijí podvodníci i v bílém plášti?
Naděžda Špásová 16.4. 10:40
Aleno, to se neděje jen vám. Pracovala jsem v OZP, takže vím, že to bohužel někteří lékaři dělají. Je důležité sledovat si, co si na vás kdo účtuje. Nemusíte kvůli tomu chodit do pojišťovny. Dnes už stačí se zaregistrovat u své pojišťovny a pak už si to v počítači sama najdete a zkontrolujete. Tak máte přehled o účtování vaší zdravotní péče. Vřele doporučuji všem.
Vzpomínka na Gagarina
Hana Rypáčková 16.4. 08:36
Byla jsem už na gymplu a naše ruštinářka Lugovskaja radostí šílela. Naučila se tu písničku Dobrý den majore. A trsali jsme na ni ve třídě....Pamatuji se, že jsem vždy na nebe vzhlížela s obavami, co to tam všechno lítá...Už když Lajka...a teď ani nemluví, co se tam ve výšinách všechno děje. Pokrok?
Kouzlo časů minulých: hrátky s velitelem
Libor Farský 15.4. 21:45
Pane Kašíku, moc jste mě pobavil a inspiroval také k pár veselým vzpomínkám na naše hraní si na vojáky. *****
Co mě vše nenapadne...
Zuzana Pivcová 15.4. 13:02
Romane, jako humorné dokreslení osobnosti z parketu v Doksech je to prima!
Něžné ticho
Karel Boháček 15.4. 11:11
Dobré, akorát co ty antracity ? Antracit je uhlí - takže city černé ?
Soutěž o filmový scénář: Když kvete šípková růže, pláču štěstím
Zuzana Pivcová 15.4. 08:25
Dost to se mnou hnulo, protože moje maminka kdysi také přišla o čich a po letech byla šťastná, když něco alespoň maličko dokázala ucítit. Já sama rozeznám a v nose si ponechám spíš různé nelibé "vůně", opravdové dost málo. Nejspíš z toho, že jsem mívala dost šílené časté rýmy. Tak ať máte štěstí!
Dobruška
Zuzana Pivcová 15.4. 07:08
Dobrušku mám spojenou pouze s F. L. Věkem, tak jsem ráda, že jsem si přečetla něco víc.
O Nanynce s happy endem a vzpomínkou na Jiřího Šlitra
Elena Valeriánová 14.4. 19:12
Liborku, to se mi líbilo. A Tvůj nápad koupit tuto knížku vnoučatům taky uskutečním. Ať je sranda na kopečkách i v dolinách.
Ve věku 91 let zemřela herečka Věra Kubánková
Lenka Hudečková 14.4. 14:56
škoda paní Kubánkové, ale dožila se vysokého věku, klobouk dolů. Tento týden je hodně smutný a plný úmrtí (v pondělí mlj švagr, včera medvěd Vojta, dneska paní Kubánková...) :-(
Fotoreportáž: Štramberk, malebné moravské městečko
Zuzana Pivcová 14.4. 10:00
Znám jen "Štramberské uši", které prodávají na různých trzích. A představte si, že je má moc rád kocour Čert. Ucho drží v pacičkách a kus ho okouše. To znamená, že jsou kvalitní. :-)))
Hledám tě
Lenka Hudečková 14.4. 07:17
Zuzko, opět krásně napsaná báseň - s odvahou kaskadére :-) *****
Volné vstupenky na natáčení pořadu s Alešem Cibulkou jsou ještě k dispozici!
Eva Balúchová 13.4. 21:32
Škoda že jsem z velké dálky.Ráda bych natáčení pořadu viděla.
Čert
Karel Boháček 13.4. 16:42
Zcela stejný příběh jsem prožil i já a to hned dvakrát. Bylo to krásných 16 let co jsme prožili s Betynkou a Danem. Měli se moc rádi, nás měli rádi a my je. Už je to 2 roky a stále mám v oku ještě slzu. Moc Vám děkuji moji pejsci.
Setkání Íčkařů Doksy 2016 - skládačka
Lenka Hudečková 13.4. 14:37
Petře super, skládala jsem už ráno, je to bezva puzzle :-) *****
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.