Přehled posledních diskuzních příspěvků

Proč se možná omluvím své manželce

Hana Rypáčková 9.4. 17:14
S Jiráskem to nemá co do činění a tak snad ani s Peroutkou ne.

Zdraví národa prokázalo: Češi mají vážné kardiovaskulární potíže

Anna Čípová 9.4. 14:07
Zásady jsou jasné, horší je jejich dodržování. V článku chybí zmínka o nutnosti preventivních prohlídek. Ale nic nejde nařizovat, záleží na každém z nás, jaký životní styl preferujeme.

S Trabantem "přes hory a doly" (3. část)

Jana Šenbergerová 8.4. 17:20
Marcelo, jste se Zuzkou dobrá dvojka. Příbuzní měli také trabanta a nedali na něho dopustit, takže vás docela chápu.

Kvůli omalovánkám pro dospělé je prý ve světě nedostatek pastelek

Jana Šenbergerová 8.4. 16:51
Konečně pozitivní zpráva. Kdo si hraje a tvoří, nezlobí a neboří. Od dětství mám omalovánky ráda, ale zatím jsem vybarvila jen dva obrázky určené dospělým. Mám štěstí, protože jsem před lety dostala od dcery sadu pastelek, které od té doby většinou ležely ladem. Vybarvovat je jako meditovat. Krásně tím vyčistíte hlavu od "zbytečných" myšlenek a pak vás napadají hlavně ty povznášející, tedy pozitivní a uzdravující. :-) Ilono, můžete-li, udělejte ze svých prací galerii pro potěchu nás všech.

Jedinečný Karibik

Jana Šenbergerová 8.4. 13:00
Tak tam se už určitě nevypravíme, ale kamarádka tam byla a moc se jí líbilo obzvláště plavání s delfíny. Napsalas to, Hanko, hezky. Ač krátce, přece dost obšírně, abych si udělala ucelený obrázek.

Na Pekárně - gurmánský zážitek!

Jana Šenbergerová 8.4. 12:54
Pro nás hospůdka příliš daleko, ale rady dobré, použitelné kdykoliv. Používám stejné tuky, jen na řízek většinou jdeme do restaurace a tatarák už jsme neměli, ani nepamatuji. Neškodilo by víc takových hospůdek.

Nebeské hrátky

Karel Boháček 8.4. 08:03
..kochám se s Vámi.

Krásné je žít.....

Hana Rypáčková 7.4. 20:14
Evi, moc hezké toulání s tebou a Bertíčkem. Máš pravdu, děvče.

Nový film o Mozartovi - Mezihra v Praze

VANDA Blaškovič 7.4. 18:17
Vladko, to je velice zajímavá informace. Nevěděla jsem o natáčení tohoto nového filmu. Připomněla jsi mi, že jsem nedávno byla v Colloredo - Mansfeldském paláci. Součástí paláce je i ohromující a téměř neznámý barokní taneční sál s nádhernou freskou na stropě od italských mistrů. A právě v tomto sále byly točeny plesové scény z Amadea Miloše Formana. Věřím, že i tento nový film bude nominován na Oskary.

Ukliďme svět, ukliďme Česko!

Anna Čípová 7.4. 12:46
Určitě se zúčastním. Na radnici si vyzvednu odpadové pytle a možná mi bude přidělen úsek. Když ne, budu uklízet břehy řeky Bečvy.

Fotopříběh: Pro milovníky flory

Eva Balúchová 7.4. 08:38
Potěší,to víte,že potěší.Obdivuji dobrovolníky,kteří se pustí do zkrášlování okolí.Tady se to povedlo na sto procent.Mrzí mě,že jsem odkázaná na vlakovou dopravu a na hodně zajímavých míst se nedostanu.Fotky máte jako vždy-úžasné.

Radostné stáří

Lenka Hudečková 7.4. 07:39
Alenko, krásná slova, hezké, dojímající.... :-) *****

Udělejte si výlet do Nelahozevse

Vladka Steinová 6.4. 18:12
Milá Vando, jsem ráda, že jsi tento článek napsala.Svým umem jsi spojila prezentaci zámku s cestou i s nádhernou atmosférou slunečné soboty, kterou jsme si spolu užily.Navíc jsi pozvala naše kolegy/kolegyně na Hrnčířské trhy. Vše je korunováno krásnými fotkami.Budu na ten výlet moc ráda vzpomínat, vzpomínky snad nkědy vyblednou, ale nikdy neuhasnou.Děkuji Vladka

Není nad produkty z vlastní zahrádky - vína a destiláty

VANDA Blaškovič 6.4. 14:07
No prosím! Líbí. http://www.i60.cz/clanek/detail/13270

Telčský zámek letos poprvé otevře podzemí

Jana Šenbergerová 6.4. 13:02
Zajímavá informace. Před mnoha lety jsem měla příležitost navštívit v zámku krásnou výstavu obrazů starých mistrů. Docela ráda bych se tam znovu podívala.

Josef Rakoncaj: pokořitel osmitisícovek

Jana Šenbergerová 6.4. 12:55
Horolezectví je sport, který mohu jen obdivovat, nic pro bábovky. :-)

Přiletěl čáp, jaro je tady!

Jana Šenbergerová 6.4. 12:48
Moc pěkné povídání o čápech, kteří i u nás léta letoucí v pohodě hnízdili na komíně u technických služeb města. Loni ale vichr shodil hnízdo i s mládětem. Včera jsme se byli podívat, jak to vypadá s hnízděním letos, ale místo hnízda jsou na komíně jakési tyče, tak nevím, jestli se pokoušejí čápům komín opravit, nebo čápy od hnízdění odradit. Každopádně zřejmě už nad městem létal, ale neměl se kam uchýlit. :-( Budu sledovat hnízdění čápů bílých a snad i černých na www.makov.cz :-)

Neplánovaná sobota

Zuzana Pivcová 5.4. 15:44
Další moc hezký výlet. Bohužel znám z toho všeho pouze trochu německý Weiden, kde jsem byla jednou na vánočních trzích.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.