Přehled posledních diskuzních příspěvků

Milostné hodování

Zuzana Pivcová 5.4. 07:10
Moc pěkné a barevně melodické.

Napoleon šansonu Charles Aznavour je v Česku

Zuzana Pivcová 4.4. 18:39
Francouzské šansony u nás byly v 2. polovině 60. let hodně populární, některé dostaly české texty a staly se hity, třeba tu píseň La Boheme zpívala Hana Hegerová jako Já se vrátím. Abych řekla pravdu, o panu Aznavourovi jsem už neslyšela tak dávno, že jsem ani nevěděla, zda ještě žije. Jeho věk a vitalita jsou obdivuhodné. Inu, arménské geny. :-)

Šmejdi - líc a rub

Alena Várošová 4.4. 18:01
Je to tak,jak píše paní Jarmila.Mnoho našich seniorů a touha dostat něco zadarmo, jet na nějaký výlet i s obědem,když nikam nejezdím.To je lákadlo a příležitost,pro mnoho lidí to byla vidina poznávat naše kraje hrady zámky a ještě to slovo ZADARMO je fakt lákavé.Věřím tomu,že naletělo mnoho starších osob,takoví lidé šmejdi - jsou na tyto akce perfektně školeni.Dnes už jsou senioři na každém kroku varováni, a jsou opatrni..Zadarmo,ani kuře nehrabe.

Soutěž o filmový scénář: Nezaměstnaný díky sportce milionářem

Eva Balúchová 4.4. 16:55
Paní Anno,to by bylo krásný.Taky už jsem se v duchu zabývala tím,co kdyby. :-)

Jak se mohu jako senior připravit na poslední cestu

Hana Šimková 4.4. 13:33
Na žádnou poslední cestu se připravovat nechci. Nechci být vystavena v rakvi ve svátečním, nechci být okukována, jak krásně po smrti vypadám, nechci žádné plačky, žádné hostiny, Jenom si přeji umřít v klidu bez velikých bolestí.Co se mnou příbuzní udělají potom, je mi opravdu jedno. Také bohužel nic nezdědí. Já chci jenom ještě chvilku žít. Moje kamarádka je jiná, má zaplacenmý pohřen už 15 let, aby se s tím příbuzní nezatížili finančně. A vůbec, není to dobré téma pro né zrovna nejmaldší lidi.

Jarní dubnové toulání Mariánskými Lázněmi

Elena Valeriánová 4.4. 10:31
V Mariánkách jsem byla když mi bylo 25 let, už si je nepamatují. Ráda jsem se pokochala Tvými fotkami, jen pro nás "přespolní" to chtělo sem tam popisku pod fotku.

Jarní pohlazení

Jitka Chodorová 4.4. 07:18
Alenko, moc pěkné jarní pohlazení. Díky.

Povedlo se...aneb co stojí za přečtení!

Zuzana Pivcová 3.4. 20:29
Mám velkou radost!! Z nového jara na portálu i60! Gratuluji vítězům. A těší mě i to, že si redakce vybrala snímek lemurů od mé sestry.

Tip na výlet: Zámek Zbiroh

Naděžda Špásová 3.4. 18:35
Drahuško, Zbiroh je podle fotek určitě moc zajímavý. Pokud se někdy v okolí vyskytneme, nenecháme si ho ujít. Bezva typ na výlet. *****

Jak se vypořádat se samotou

Jarmila Komberec Jakubcová 3.4. 17:53
Jsem 10 let tzv. singl. Ziji sama, ale mám přítele se který občas někam vyrazíme na výlety, pár dnů je u mně nebo já u něj. Ale žít společně ani náhodou. Jsem i ráda sama, dělám si co potřebuji a samotu si užívám. Když nechci být sama zavolám svým kamarádkám, přítelovi či zajdu za rodinou.už bych nikdy nechtěla trvale žít ve společné domácnosti s životním partneremMám dvě báječné kočenky, které mi dělají společnost, vyjedu si na zájezdy do zahraničí kde vždy najdu báječné lidi. A tak sice žiji sama, ale nejsem sama. Život jaký mám je skvělý a jsem šťastná.

Při líbání

Jitka Chodorová 3.4. 16:17
Opět něco mimořádného, díky Zuzko.

Sraz i60 v Loučné nad Desnou 3.6.- 5.6.2016

Jarmila Komberec Jakubcová 3.4. 15:10
Paní Hanko a Majko zálohu v Doksech uhradím. jen malý dotaz - jak to vypadá s jednolůžáky? Jsem ochotna si druhé lůžko zaplatit, abych bydlela sama. Děkuji.

Nevím

Zuzana Pivcová 3.4. 07:29
Sedat v koutě asi není dobré nikdy, nejen pro panenku. To už je lepší sedat u PC. :-) Myslím, že nápadů na psaní máš stále plno.

Ve věku 74 let zemřel mim, herec i pedagog Boris Hybner

Jiří Libánský 2.4. 20:15
S Borisem jsem se kamarádil. Protože jsem díky tomu neplatil vstupné na jeho představení, hodně jsem to využíval. Například "Někdo to rád horor" jsem viděl snad sedmkrát. Ale pokaždé jsem řval smíchy. Borisova jemná komika v detailu byla jedinečná. Moc dobrý společník, zábavný, skromný a dobrosrdečný.

Barva roku 2016: Šedá!

Alena Várošová 2.4. 19:25
Proč ne šedá?Modelky na fotografiích upravené vizážistkou,kadeřníkem,stylistou a vyretušovanými fotky vypadají božsky. Mladé holky už neví co by si na hlavu hodily a jak by se omladily,když jsou to ještě mladé žáby a určitě tolik péče nepotřebují jak starší žena.Neznám v okolí ženu se skvělými šedivými vlasy,co bych mohla říct,že jí to sluší. Nechci pomlouvat,není to můj syl,stačí se mi podívat o 15 let mladší sousedku v šedivých vlasech.Určitě by jste uhádli, kdo vypadá starší.

Gobelíny

Květoslava HOUDKOVÁ 2.4. 17:12
Ověřte si na internetu: Největší sbírka gobelínů je na zámku v Chlumci n.Cidlinou.

Hurá do Doks – 2

Libor Farský 2.4. 16:20
Přátelé, dovoluji si upozornit na svůj včerejší článek, který zatím mnoho z vás nečetlo, ale domnívám se, že s tímto programem by mohl souviset. Je to "Akce Doksy - aneb Má hlava je těhotná myšlenkou". Děkuji a omlouvám se, Radku, za tento vstup. Libor *****

Výlet do krásného areálu

Jarmila Komberec Jakubcová 2.4. 08:39
Pozvánka je zajímavá, ale v které části naší republiky se Čapí hnízdo nachází? Také fotka by byla dobrá.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.