Přehled posledních diskuzních příspěvků

Akce Doksy - aneb Má hlava je těhotná myšlenkou

Hana Rypáčková 1.4. 20:46
To nemusí být projednáváno jen v Doksech. Nominování íčka na Křišťálovou lupu můžeme odhlasovat na webu. Vůbec nic o té anketě nevím. Jsem pro .

Soutěž o filmový scénář: Pes

Hana Rypáčková 1.4. 20:23
Sympatický herec - vlastně dva stejní herci.Či dvojí role?*****

Dětský domov v textilce

Věra Lišková 1.4. 19:16
Na světě je už tolik knih, že není v lidských silách je všechny přečíst. Přesto nás to láká přijít s něčím novým, co po nás zůstane na tomto světě. Splnil jste si svůj sen a vydal knihu. Jak píšete, co si přát víc ?

Pesach - macesový svátek

VANDA Blaškovič 1.4. 18:02
Moc zajímavé, Jarmilo. Opět náročné, ale pro mne nové a inspirativní. Zejména očištění od "chamece". Děkuji.

Fotopříběh: Odpolední vycházka

Hana Rypáčková 1.4. 12:25
Moc hezké Aničko.Nejhorší je zase se zvednout. /Pro někoho, pro mne /.U mne vede plicník.

Jak na smolný den

Hana Rypáčková 1.4. 10:31
Není to Apríl? Je totiž 1.4. a u mého výtvoru je 4.1. A není vydaný- až 3. 4. Je už několikrát přečtený a mohu přidat komentář???Apríl jako vystřižený....

Jak jsem pekla bůček

Jarmila Komberec Jakubcová 1.4. 10:07
Hlavně, že se nakonec nestalo nic závažného, nevyhořela jste a zápach se vyvětral. I mně se občas něco povedlo připálit.

A proč ne?

Hana Rypáčková 1.4. 09:09
Jo, dobrá trefa do lidské hamižnosti..Znám taková místa.Však i na naší chatě jsou věci:"Co kdyby se to ještě hodilo" Když jedu vlakem a koukám do zahrádek u domů- je to něco!

Co můžeme dělat v dubnu

Jarmila Komberec Jakubcová 31.3. 19:47
zajímavé akce jen nákup semínek nebude. Ne že bych neměla zahrádku ale nejsem zahradnice a nikdy mi nic nevyroste. Raději si kupuji sazeničky.

Nejoblíbenejší destinací českých turistů bylo loni Slovensko

Jarmila Komberec Jakubcová 31.3. 19:45
vůbec se nedivím, že Slovensko je vyhledávanou destinací. Sama jsem tam byla v loni 2xa letos pojedu oět už koncem května do Tatranské Lomnice na týden.Služby jsou dobré, krásná příroda a příjemní lidé. Navíc to není daleko a je tam bezpečno. Mám Slovensko moc ráda.

Aprílové rady jedné slepici aneb Máme rádi zvířata

Libor Farský 31.3. 17:04
P.S. Zapomněl jsem dodat, proč se mi ta závěrečná písnička J.N. líbí. Zdá se mi také tak trochu aprílová – zejména tím problémem s tvrdými rajčaty, to by mne nenapadlo. :-)

Aby hlava dlouho fungovala

Jarmila Komberec Jakubcová 31.3. 15:05
na internetu existuje hodně kvízů a nabídek k trénování paměti. Stačí si to "vygooglovat".

Modelky se představují: Helena Hejduková

Eva Krausová 31.3. 10:37
Helenka asi neměla lehký život a maminka ji sebevědomí nedala žádné...Chtělo by to myslím změnit účes.Cení se odvaha se přihlásit.

Velikonoční putování

Hana Rypáčková 31.3. 08:10
Moc se mi vaše putování líbí. Hezky využité svátky . Čtyřkoly mě překvapily. Díky za ten ukazatel. To se pak dobře orientuji...Chvála Mílovi...

Magnólie

Lenka Hudečková 31.3. 07:21
Alenko, krásně jsi to napsala...Pro mne je magnólie nejen královna, ale také vznešená, aristokratická,... :-). Mám tuto rostlinu moc ráda a musím říci, že u nás na severu Čech jsem se s ní moc nesetkávala, to až tady na západě. Možná je to i tím, že jsem dříve nejezdila na zámky, kde ji nejčastěji najdu v zámecké zahradě (Na Kozlu, tam jich je, v Krásném Dvoře, atd)...prostě magnólii považuji za nejkrásnější keř (strom?)....a dokonce jednu máme i v práci mezi budovami...Denně ji obdivuji...Děkuji Alenko. *****

Inspirace u odvážných

Naděžda Špásová 30.3. 19:17
Tak nevím. Rozhodně se nebudu inspirovat předvedenými modely. Některé dámy působí opravdu směšně. V našich poměrech a při naší české povaze, no nevím. I když i u nás by se sem tam odvážná seniorka asi našla.

Jarní procházky po zámeckých parcích

Alena Tollarová 30.3. 13:00
Pěkná procházka. Na krokusy pod platanem musí být stejně utěšený pohled jako na fialové koberce v zámeckém parku v německém Pillnitz. Je to nádhera, která se v sezóně návštěvníkům hezky schovává. Moc se mi líbí fešák - bílý páv. A taky zámecký rybník.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.