Přehled posledních diskuzních příspěvků
Marocké královské město Fés
Soňa Prachfeldová 30.3. 09:48
Jarmilko, od Tebe se dozvím a tak vlastně putuji s Tebou v pohodlí z domova. Děkuji, moc zajímave !
Přátelské setkání pro všechny Íčkaře.
Anna Čípová 30.3. 06:42
Přeji příjemné posezení. Škoda, že Praha je od Beskyd tak vzdálená.
Portál i60 budiž pochválen!
Hana Lancová 29.3. 18:09
Vandi, to bylo skoro jako detektivka. :-))) Perfektní. Jsi mistrem atmosféry.
Vzpomínka na Velikonoce 2013
Vladka Steinová 29.3. 14:07
Krásná vzpomínka a plně Vás chápu.Máme také část rodiny ve světě.
Hnojákovské Velikonoce
Hana Šimková 29.3. 13:45
A zase jste to přežil Vy máte ale dobrý kořínek. Gratuluji k Vašim nevšedním příhodám.
Modelky se představují: Helena Skorupková
Zuzana Pivcová 29.3. 11:32
Vaše prezentace se mi líbí, krátký střih vlasů Vás opravdu dělá moderní a Vaše zájmy (kromě vaření:-D) jsou mi blízké.
Jak jsme si užili Zelený čtvrtek
Jarmila Komberec Jakubcová 29.3. 08:21
Velikonoce máme za sebou a čekají nás jen krásné jarní dny. I u nás v Plzni není nic jednoduchého a nákupy v hypermarketech jsou občas horory.
Akce a slevy pro seniory v pondělní MF Dnes!
Květoslava HOUDKOVÁ 28.3. 19:15
Už 5 let v Domě s pečov. službou žiji - přesto si zítra MfDNES koupím. Třeba si aspoň ověřím, zda jsem tehdy - při podání žádosti - postupovala VČAS a dobře. A bude zajímavé, co "chytrého" k tomu seniorům poradí.
Lépe než za mlada
Květoslava HOUDKOVÁ 28.3. 17:12
Milá Hanko - dlouho jsme se odmlčely a tak - po přečtení článku - se snad -někdy?- objevíš u nás v Kostelci n.Labem. Nevím, kde začíná polabská cyklostezka - ale já se na ní objevuji i na trojkolce - sice "nehltám" žádné km, ale při hezkém odpoledni dojedu k Brandýsu n.Lab. a zpět.
Zestárli jsme, je nám průměrně už 42 let
Květoslava HOUDKOVÁ 28.3. 16:54
42 let by nebyl špatný věk, ale měl by vadu: Znova se vrátit do pracovního procesu by taky nevadilo, ale mít současné arogantní šéfy, závistivé a lstivé spolupracovníky, hrozbu vyhazovu kvůli věku atd. - to jsem raději seniorka a mám od toho pokoj.
Moje přání panu Zdeňku Svěrákovi
Jarmila Komberec Jakubcová 28.3. 16:31
velmi pěkný článek, který mapuje tvorbu pana Z.Svěráka. V minulém režimu jsem měla také ráda jeho povídání o Járu Cimermannovi. Skvělý herec a člověk.
Antická perla v Maroku - Volubilis a královské město Meknés
Vladka Steinová 28.3. 15:57
Jarmilko, děkuji za poutavý článek za vypovídající fotky.
Velikonoční pondělí si muži stále užívají
Jana Šenbergerová 28.3. 09:31
Počasí příhodné, takže je dnes v ulicích našeho městečka docela rušno. Oživují je hlavně muži od chlapečků po dědečky :-)
Cesta života
Jana Šenbergerová 28.3. 08:20
Hodně odhodlání, trochu skryté erotiky. Poezie mužů je tu vzácná. Opět otec a syn? Hezky jste předal umělecké geny. :-)
Svátky a jejich slavení
Zuzana Pivcová 28.3. 07:57
To je dobrý přehled. Vím, že jsem vybuchla v nějakém kvízu, kolik má ČR státních svátků. Jsou státní a tzv. ostatní svátky a obojí jsou dny pracovního klidu. A já jsem to pomíchala. :-)
Nová soutěž: napište scénář a zahrajte si ve filmu!
Jana Šenbergerová 27.3. 19:27
Přečetla jsem, prohlédla jsem, paní Konupkové blahopřeji a na nové soutěžní příspěvky už se těším.
Zdeněk Svěrák: mistr laskavého humoru
Alena Várošová 27.3. 18:33
Kdysi dávno jsem shlédla film,kde pan Svěrák hrál hlavní roli.Film se jmenoval JAKO JED a dodnes na něj nemohu zapomenout.Jinak do kin nechodím,nevydržím tam sedět.Dokonce měli tady vystoupení Divadlo Járy Cimrmana,sice už nevím název,ale jejich humor mě neoslovil a asi nerozumím jejich umění.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.