Přehled posledních diskuzních příspěvků

Horáčkův pozdrav přátelům z Hydroústavu

Jana Šenbergerová 21.3. 17:10
Také bych se meteorologů zastala. Sebelepší přístroje nezmohou nic s tím, že co pošleme, to se nám vrátí. Copak není svět zachvácen chaosem? Co se tedy může vracet?

Velký kůň a starší dáma aneb sociální hiporehabilitace

Hana Šimková 21.3. 15:04
Celý život jsem toužila se posadit na koně a nikdy se mi to nepovedlo.

Jaro na dosah

Zuzana Pivcová 21.3. 12:48
Přírodní lyrika Ti sedí odjakživa a v kombinaci s trochu nenaplněnou láskou je krásná.

Můj první dort

Elena Valeriánová 21.3. 12:15
A já se usmívám, milá vzpomínka. Pamatuji si jak můj syn pekl dort pro svou dívku, já byla přítel na telefonu a radila. Dort jsem sice nechutnala, ale prý se povedl, ale hlavně to překvapení. Od té doby sice dorty už nepeče, to obstarává už jen snacha nebo já. Za takovou milou vzpomínku Ti Danko musím dát 5* :-)

Fenykl, zelenina labužníků

Lenka Hudečková 21.3. 11:08
Fenykl zatím znám jen sušený, který občas vařím na trápení s nadýmáním...ale recept se mi líbí. Včera jsem koupila cukety, že bych ještě přibrala fenykl a vyzkoušela??? Díky za recept.. :-)

Všeobjímající láska

Elena Valeriánová 21.3. 08:45
Krásné vyznání, krásné fotky.

Voláni jara

Hana Rypáčková 21.3. 07:18
Ano, už je tu. Nejen vilíny a lýkovce zdobí park, vykvetly nejen sněženky,krokusy a modřence, ale už i první botanické červené tulipánky a žluté narcisky.O prvosenkách ani nemluvě. Krása....Ptáci se už namlouvají...

My chceme krásné Velikonoce! Ta Květná neděle se tedy moc nevydařila...

Hana Rypáčková 20.3. 22:36
Mně se moc vydařila , bylo na jihu nádherně slunečno. Hezké Velikonoce a svátky jara. Dětem vydařené prázdniny nejlépe někde v přírodě.

Slavnost Kříže - La Fiesta de la Cruz de Mayo

Eva Balúchová 20.3. 19:12
Hani,to jsou místa které jsem letos chtěla navštívit.Asi to nevyjde,tak moc děkuji za zprostředkování zážitků a za krásné fotky.

Marocké království - al Maghrib

VANDA Blaškovič 20.3. 19:00
Je, jak bych tam s Tebou chtěla být, Jarmilo! Tak možná příště...krásné! Čekám na pokračování. Ahoj. Vanda.

Soutěž: Jak jsem se dotkla nekonečna

Marie Magdalena Klosová 20.3. 13:43
Václavko,nádherně zachycená tato jinak nezachytitelná zkušenost.Mrazilo mě od prvních slov.Svým způsobem Ti tuto zkušenost závidím.Ale nebudu a nechci předbíhat.Zvláštní nadpozemské "poprvé" a pro Tebe ,bohudík,nikoliv naposled.mm

Když se řekne nadčasovost

Hana Rypáčková 20.3. 12:26
Parádní modely. Jen do nich zkuste obléknout nějakou tlustoprdku.../Moc se omlouvám, ale těšila jsem se na nějaké rady pro starší a pokročilé, ovšem zase jen děvčata , na kterých je i pytel krásný.../

Soutěž: moje první cesta do Barcelony

Naděžda Špásová 20.3. 10:44
Mlha je na cesty špatný společník. Zažili jsme to jednou v noci z Prahy. Místo hodiny a něco jsme jeli 3. Hlavně, že jste v pořádku dojeli a zájezd se vydařil. Je to vidět i na zajímavých fotkách. *****

Mandarinkové řezy

Lenka Hudečková 20.3. 07:27
recept vypadá zajímavý, jednoduchý..děkuji :-) *****

Soutěž: Poprvé první pokus

Jana Šenbergerová 19.3. 18:17
Dano, už se těším na tvé první drabble. Co takhle: těšit se, přehrada, brzy ?

Tvoření

Jana Šenbergerová 19.3. 18:08
Já si myslím, že se tu řada lidí projevuje tvůrčím způsobem. Krásné zahrádky, fotografie, básně. Zřejmě se v dnešní době věnují senioři více venkovním a kulturním aktivitám než dřív. A také si myslím, že mnozí tvoří, ale neprezentují svou tvorbu, protože si buď nevěří, nebo jen neumí vložit na stránky to, co vytvoří. Ale třeba se také pletu. Potěší mě, když nám ukážete více svých výtvorů. Třeba tím inspirujete další čtenáře.

Soutěž: Poprvé v přítomnosti smrti

Alena Várošová 19.3. 16:45
Zuzanko, se zaujetím jsem hltala Vaše slova.Nemám ráda smutné příběhy,ala jak víme ty k životu patří.Vaše Poprvé bylo asi posledním soutěžním článkem.Moc hezky napsané i s citovými projevy.5*

Fotoreportáž: Čas stromových aktů

Jana Šenbergerová 19.3. 13:15
Elenko, udělala jsi mi radost všemi krásnými snímky. Už brzy vstoupíme do jara. Prožijte ho v pohodě. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.