Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zas v tom lítám a podle mého vkusu i bez krokusu jaro vítám

Marie Magdalena Klosová 19.3. 11:13
Jiří,to se Vám moc povedlo!!! A navíc,to ráno v tomto jarním podání,se vydařilo i U NÁS !Díky.mm

Milošovy prasklé kalhoty

Hana Šimková 19.3. 10:33
Hlavně, že jste pane Miloši ten nervák přežil a že máte v čem chodit.

Zemřel výtečný český režisér Jan Němec

Hana Rypáčková 19.3. 07:49
Dobrý a odvážný režisér , trochu drsný člověk , nechť mu je nebe lehké. Těším se na Vlka z Vinohrad, navzdory obsazení Mádlem.. Musel být zdejším vývojem unaven...

Soutěž: Poprvé

Zuzana Pivcová 19.3. 07:42
To je opravdu krásná životní reminiscence. Hodně mě to oslovilo!

Soutěž: Můj první polibek

Michaela Přibová 18.3. 22:35
Krásně romantické. Děkuji.

Skvělá zpráva: Karel Gott dal na frak rakovině

Anna Potůčková 18.3. 18:58
Tak tohle je jistě zpráva dne. Věřila jsem mu, že se s touto nemocí popere a že zvítězí. Přeji mu hodně zdraví, hodně sil a spoustu krásných okamžiků a chvil nejen v kruhu rodinném

Chyše a pivo

Jiří Hudeček 18.3. 16:08
Ano zámek je krásný, ale i veliký park stojí za procházku. Také se sem rádi vracíme a užíváme si.

Soutěž: Poprvé babičkou

Naděžda Špásová 18.3. 14:32
Jitko, není moc co na to říct. Děti jsou radost a vnoučata jsou naším bonusem a malá Emmička je dar. Přeji tobě i tvým blízkým jen samé štěstí. *****

Cenné razítko

Jana Šenbergerová 18.3. 13:26
Pěkný příběh. Myslím, že na toto téma by se dal napsat i román. :-)

Soutěž: Moje poprvé v Lázních Libverda

Alena Várošová 18.3. 11:35
Leni, se zaujetím jsem si přečetla Tvoje první lázně Libverda.Nikdy jsem tam nebyla,ale věřím,že to zanechalo v Tobě mimořádně krásné vzpomínky.Leni někomu stačí v lázních kniha a procházky,druhý využívá kulturních akcí, když doma nikde nechodí.Moc se mi článek líbil 5*

Volary máme za humny

Helenka Vambleki 18.3. 10:26
Krásný cestopis - přímo láká k návštěvě kraje, který jsem zatím na svých toulkám Českem nezdolala. Dávám plné souhvězdí!!!

V poli

Jitka Chodorová 18.3. 08:28
Tak se nám tu objevil další básník, budu se pane Karle těšit na další. Líbí.

Nejšťastnější zemí světa je Dánsko, Česko je 27. ze 157 států

Hana Rypáčková 18.3. 07:43
Tomu ráda věřím, procestovali jsme Dánsko, je veselé, barevné, přívětivé a lidé jsou spokojeni, Jezdí do práce hojně na kole.. V Kodani žijí spokojeně lišky a nikdo je nehoní..Mě se v Dánsku i ve Švýcarsku líbí.

Soutěž: Nestávají se vždy jen věci dobré

Zuzana Pivcová 18.3. 07:21
Úplně jsem si oddychla, že to dobře dopadlo. I my se sestrou jsme takové, že míváme pocit provinění vůči zvířátkům, že jsme něco neudělaly zcela dobře. Přitom bychom za ně "dýchaly".

Fialky

Hana Rypáčková 17.3. 19:08
Fialky opravdu kvetly i v zimě, ale budou.Trsy, které ještě nevykvetly se připravují.Já má pod starou oprýskanou zdí podléšky .Zatím živě nevypadají.Taky se o ně strachuji.

Kouzlo časů minulých: vojna v kufru

Jana Šenbergerová 17.3. 16:53
"Obsahy" některých kufrů jsou nejen zajímavé, ale také neobvyklé. :-)

Vladislav Jagellonský: 500 let od úmrtí

Jana Šenbergerová 17.3. 16:31
"Příhodné" výročí, že? Děkuji za připomenutí.

Soutěž: Poprvé v Paříži

Jitka Chodorová 17.3. 15:53
Moc pěkné, i když trochu smutné vyprávění Růženko, tak si tu Paříž na podruhé užij, a díky za příspěvek.

Valím si svoji kuličku

Elena Valeriánová 17.3. 12:18
Hezké zamyšlení, všichni to tak máme, jen si to neuvědomujeme.

Soutěž: První sexuální harašení

Alena Várošová 17.3. 10:09
Růženko,se zaujetím jsem si Váš příběh přečetla až do konce.Takový je život,kdo ví.,zda by jste bydlela na Slovenku,nebo on s Vámi tady. Co bylo se nedá nikdy vrátit.5*

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.