Přehled posledních diskuzních příspěvků
Josef Sudek si svojí osobitou tvorbou vydobyl světovou slávu
Hana Rypáčková 17.3. 07:40
Stejně to byla skvělá doba po první světové válce.....Ta jeho okenní světla...
Soutěž: Můj filmový příběh - poprvé s foťákem
Jana Šenbergerová 16.3. 18:40
A byla by nějaká fotografie?
Mít, nebo být?
Zuzana Pivcová 16.3. 15:51
Jsem ráda za tenhle Tvůj další "psychotest". Nutí člověka se alespoň nad sebou zamyslet, když už se nedokáže moc změnit k lepšímu. Doufám, že alespoň v některé rovině o sobě mohu říct, že Jsem.
Budeme spolu mlčet
Vladka Steinová 16.3. 15:38
Ahoj, Jitko, báseň je pěkná, se zajímavým sujetem a jsi stále lepší! Držím palce, Vladka
Soutěž Moje první seniorské sportovní zápolení
Naděžda Špásová 16.3. 14:10
Soni, ty jsi taková pilná včelička. Přeji vám, ať se se svým sportovním týmem umístíte přinejmenším na bedně. *****
Velikonoční jarmark na zámku Linhartovy
Alena Vávrová 16.3. 12:22
Tyto akce mám ráda. Letos se těším buď na Víseckou rychtu v Kravařích nebo do Úštěku. Tam jsou (nejen) velikonoční jarmarky také tradicí.
Soutěž: První maturitní ples jsem si zopakoval
Zuzana Pivcová 16.3. 10:53
Tvé prvotní taneční zážitky mi připomínají prvorepublikový studentský film, jak profesor posílal studenty tančit a oni se "dekovali" pryč. Jo, být dlouhou hubenou holkou v nepříliš padnoucích, na těle visících šatech a čekat, kdo pro mě při volence přijde, to byly docela nervy. A přitom jsem uměla tancovat dobře, zato běžně bavit špatně. A najednou jsem byla dospělá, změnila se móda, taneční jsem zaměnila za plesy, vinárny a bary a o tanečníky nebyla nouze. Jenže....Líbí se mi i abiturientská fotky Tvé třídy, skoro si se spolužáky připadám tak mladá-stará jako Tví bývalí žáci. Určitě jim bylo líto, žes nepřišel. Na kantory se vždy čeká. Prima článek. Libore, za pět.
Když si seniorská hlava vzpomene
Dagmar Bartušková 16.3. 08:21
Květo, kde Ty to bereš! Super! V tom dnešním pochmurném ránu mne to příjemně nakoplo! :-)
Soutěž: Moje poprvé
Růžena Antlová 15.3. 17:16
setkala jsem se se smrtí tak jak každý v našem věku několikrát a vždy to bylo velmi smutné a bolestivé . Smutné poprvé které bohužel patří k našemu životu.
Ofidofobie
Alena Várošová 15.3. 14:39
Elen,to je několik příhod naráz,dokážu si to představit.Taky tyro potvůrky nemusím.Jednou jsem pavala v moři dá se říct u kraje,něco se mi motalo kolem nohy,málem jsem se utopila..Při představě,že je to had vyběhla jsem na břeh přes skalisko ani nevím jak.Když vidím v moři hada pádluju na břeh.Byl to kus silného lana a já strachny málem podělaná,to Vám bylo trauma,nikdy nechci vidět hada.Obrázek úžasný a je to had,není to ještěrka .....???
Akce: Čtvrteční setkání pro všechny Íčkaře
Jana Šenbergerová 15.3. 13:49
Á, pachatelé se vracejí na místo činu...
Tak ať se tam všem "sešlým" opět líbí. :-)
Bílá konvalinka
Jitka Chodorová 15.3. 13:06
Ano Alenko, moc se ti to povedlo, přivedla jsi mi vzpomínku na maminku, která měla konvalinky moc ráda. Díky.
Soutěž: Poprvé u lisu
Eva Mužíková 15.3. 11:56
Danko, Ty jsi nezmar, žena činu. Hezky jsi nám přiblížila své POPRVÉ, pokračovat by jsi mohla příště a napsat o svém POPRVÉ ve zmrzlinovém stánku.. *****
Proč se v naší společnosti o ničem věcně nediskutuje?
petr stejskal 15.3. 09:23
Docela mě tohle povídání překvapilo. V dobrém smyslu slova. Kdyby takhle nás informovala ta naše slavná nezávislá media,tak by to vypadalo asi v republice jinak. Ale je faktem, koho chleba jídáš,toho píseň zpívej si říkají naši novináři a tak zpívají a nebo i mlčí. Prezident je hlava státu, ať ho mám rád či ne. Já taky Havla rád nemám,ale nikdy bych se nesnížil k sundání prezidentské standarty. To byla urážka celého státu. Ta standarta nebyla Zemanova,ale prezidentská! To, že nějací hlupáci vytahli červené kartičky v pravou chvíli bylo snad jasně vidět,že je organizované. Někdo je musel nechat nadělat. A jmenování profesorů prezidentem vychází z ústavy a tak má prezident možnost jmenovat či nejmenovat. Jinak by to byla jen frašk a nebyla by potřeba. A nevidím sebemenší důvod si myslet, že vysokoškoláci či umělci jsou elitou národa. Oni jsou snad něco víc? I když třeba udělají školu v Plzni? Mám tři syny. Všichni jsou vyučeni. Jeden od černého řemesla,soustružník, druhý automechanik a třetí původně prodavač. Ten prodavač si udělal maturitu a dnes dodělává vysokou. Ten automechanik je vyhledávaný a třetí je výborným řidičem. Ti jsou pro mě elita. Rodiny a tím i národa. Mnozí ti vysokoškoláci jsou těmi vysokoškoláky jen díky těm obyčejným rodičům, co si utrhovali.
Soutěž: Moje poprvé
Zuzana Pivcová 15.3. 07:13
Pamatuji si, že jsem měla granátové jablko náhodně někdy v mládí a pak jsem ho až viděla růst v Řecku. V některých hypermarketech ho běžně prodávají. Je pravda, že se mi spíš víc líbí vzhledem než zamlouvá chutí.
Vyznání knihomolky
Eva Mužíková 14.3. 17:10
Tak k tomu splněnému přání Vám paní Jitko přeji, aby vám vydrželo co nejdéle. Návštěvníci knihovny jistě ocení Vaše čtenářské zkušenosti, které jistě ráda předáváte formou rady při výběru knihy , těm méně sečtělým..
Soutěž: Poprvé aneb To je tedy mé budoucí místo
Jana Šenbergerová 14.3. 14:28
Vidím, že jsem v tomhle ohledu měla velké štěstí. Ve stejnou dobu, na jiném místě, v mnohem lepších podmínkách. Hezky napsané, i když nezáviděníhodné.
Poslední kraslice
Jana Šenbergerová 14.3. 14:22
Moc krásné! Musím se podívat po svých "křehkých" pokladech. Článek i ukázka kraslic mě potěšily. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.