Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: Veverka Čiperka
Anna Potůčková 13.3. 18:04
Mám veverky moc ráda, jsou ozdobou naší přírody
Jak příslib milování
Jiří Libánský 13.3. 15:27
Dokonalé. Je v tom vše. Poetické, výstižné, srozumitelné, oslovující a příjemné na čtení i recitaci.
Soutěž: Poprvé na i60
Květoslava HOUDKOVÁ 13.3. 09:11
Že od "í"čka neodejdu, jsem zjistila také - a už jsem tu 3. rokem = přibývají přátelé, ubývá samota !!
Školství
Elena Valeriánová 13.3. 08:40
Rozhovor afrického studenta jsem nečetla, sedm divů jsem kdysi dávno četla. Beru to jako pro pobavení dnešní pošmourné mlhavé neděle.
Co přivedlo Jana ke vzpomínce na NDR
Květoslava HOUDKOVÁ 13.3. 07:05
Zajímavé zjištění: Muži = silnější složka lidstva si neumí zajistit svůj svátek - jen ženám závidí !
Zima se pomalu loučí, teploty koncem týdne překročí 10°C
Anna Potůčková 12.3. 22:36
Šotek dal o sobě vědět, jinak už se těším na jarní teploty, letní vysoké moc nemusím :-)
Prodlužte si život
Jana Šenbergerová 12.3. 17:44
Pěkný článek. Není marné občas si připomenout, na co zapomínáme. První věc, kterou jsem udělala, když jsem zůstala doma, bylo odložení náramkových hodinek. Nesmírně se mi ulevilo, když mě přestal tlačit čas, termíny. Zrušila jsem budík, používám ho, jen když potřebujeme být někde brzy ráno, ale takovým možnostem se vyhýbám. Pokud jsem byla sama, byl pro mě přijatelnější Kairos. Teď se musím přizpůsobovat partnerovi, který ač v důchodu, hodinky ještě nesundal a nejraději by ráno vstával s budíkem. :-)
Soutěž: Mé první životní zklamání
Elena Valeriánová 12.3. 16:35
Je mi po přečtení Vašeho článku smutno. Věřím, že ve Vás zůstala stará křivda, ale je dobré, že podporujete svèho syna a fotografujete, přeji Vám úspěch, radost z úspěchů syna a DOBRÉ SVĚTLO.
Soutěž: Moje poprvé - Výkaz
Elena Valeriánová 12.3. 16:25
Lidmilko, já měla také perné začátky. Na finančním oddělení byl tento zázrak - teda stolní počiítač přkrytý nějakým hadrem už celé dva roky. Pak jsem tam nastoupi!a já a spadla jsem přímo do začínajících změn. Vše se mělo začít dělat přes počítač, výkazy, výplatnice, statistická hlášení. A tehdy mi pomocnou ruku podal sám můj šéf. Naučil mě základy a zbytek, co by samouk, jsem postupně nějak zvládla sama. Někdy to bylo k pláči. Hezký článek Lidmilko, mnohým připomene perné chvilky.
A jak je to u Vás?
Lenka Hudečková 12.3. 15:37
Elenko, ano, taky mě vždy vytočí binec ve škarpách, v lese nebo kdekoliv jinde. Říkám si, že kdyby nebylo všude tolik kontejnerů, tak bych to i chápala, ale jsou tu. Na kraji obce i v obci. Dokonce v lese jsou podél stezky na odpočinkových místech připravené pytle....ale stejně...jako by na tom nezáleželo...Je mezi námi spousta lidí, kterým je všechno jedno. Hlavně, že oni se mají dobře. A nějaká pneumatika u lesa nebo přímo sedačka v lese? Někam ji vyhodit museli :-(
Soutěž: Poprvé se svým milým
Lenka Hudečková 12.3. 08:14
Alenko, pobavila jsem se, hezky jsi to napsala a jak říkáš, takové příběhy píše sám život :-). *****
Sobotní dopoledne v kavárně U svatého Vojtěcha
Zuzana Pivcová 12.3. 07:41
To je zvláštně zdařilým způsobem zachycený prožitek ve stylové kavárně. Chodíte někam častěji?? :-)))
U mne jste skončil, pane Václave Klausi
Ladislav Vesecký 12.3. 07:12
Samolibého Klause a pravici, jsem já nikdy nevolil. Je to symbol zla. EU ano, ale vystoupit ze zločineckého NATO.
Špatně zapnutý kabát
Helenka Vambleki 11.3. 18:15
Ano, ano, byly doby, kdy se o morálce rozhodovalo na schůzích KSČ a uliční výbory musely dávat posudky k žádostem o rozvod. Dnes jednodušší, do vztahů už vedoucí strana zvenčí nezasahuje, ale rozvodů je hodně hodně hodně...a mnohdy jen proto, že ti dva nemají dost trpělivosti se vztahu učit a hned prchají do jiné náruče...a tam je to taky takové...a tak se zase rozvedem...a málokteré dítě má doma vlastního tátu, protože je vychovávají strejdové střídající se jak fusekle
Soutěž: Poprvé stará
Naděžda Špásová 11.3. 15:10
Hanko, tohle poprvé je pravdivé, jako život sám a souhlasím s tím. Těšit nás může jen to, že je to jediná spravedlnost na světě a potká všechny. Můžeme si hrát na mladice a mladíky, ale kromě toho, že vypadáme občas trapně, stáří nám nikdo neodpáře. *****
Fotoreportáž: Víkendový pobyt v lázni Priessnitz
Alena Vávrová 11.3. 13:48
Moc pěkně jste váš lázeňský pobyt zdokumentoval. Věřím, že jste si ho v tak krásném prostředí užili.
Modelky se představují: Emilie Valášková
Jana Šenbergerová 11.3. 13:35
Mladá, krásná... V tomto věku mě ani náhodou nenapadlo považovat se za seniorku. Užívejte si to. Držím vám pěsti.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.