Přehled posledních diskuzních příspěvků

Maminka

Eva Mužíková 11.3. 11:04
Lenko, k tomu vyznání se nedá nic jiného dodat, nežli - nádherné. Dík za fotky.

Soutěž: Moje první babičkovství

Dagmar Králová 11.3. 09:25
Moc hezký a humorně laděný příběh o první vnučce. My máme dvě vnoučátka už 7 let po maturitě a čekáme až budou mít naše pravnoučátka. 8-)

Nepečená velikonoční kuřátka

Marie Seitlová 11.3. 08:44
Ali nemám mlsného manžela, vnoučata jedou na chatu, ale mlsná jsem já, určitě zkusím. Moc se mi kuřátka líbí, dík za nápad.

Pražská sobotní šťára

Hana Šimková 11.3. 08:27
A pořád se něco děje.

Deset let žádná míra

Drahomíra Stínilová 10.3. 20:01
Dobrý a vtipný. Jak se říká - na dětech teprve vidíme jak stárneme.

Hurá do Doks

Eva Balúchová 10.3. 17:38
Prosila bych opravu:Foltýnová 2krát.Přijedeme vlakem,hodinu příjezdu zjistím a napíši.Tak hurá do Doks!!!

Naše boxerka IV.

Naděžda Špásová 10.3. 13:54
Jitko, Lady je kouzelná a fotky taky. Vteřinu mi trvalo, něž mi došlo, že to vypráví boxerka. A umí to. My máme dvě čivavy, i když ten jeden je střihnutý s pinčem (mám je na profilu). Tak se, Lady i Jituš, mějte obě krásně. *****

Modelky se představují: Květa Juřinová

Eva Mužíková 10.3. 12:30
Sympatická dvojice, sluší vám to děvčata... hodně úspěchů na molu.

Jaro

Lenka Hudečková 10.3. 11:07
Krásné verše Jani, už aby tu jaro bylo, dnes je u nás zachmuřeno a mlhavo. Krásný den :-)

Soutěž: Poprvé v lázních

Lenka Hudečková 10.3. 10:15
Alenko, hezké povídání o lázních. I já jsem chtěla napsat o svém Poprvé v lázních :-), tak ještě uvidím. Dávám 5 *****

Novoměstský krajáč a výstava Vladimíra Jiránka

Miroslava Jachimová 10.3. 07:24
Novoměstský krajáč jsem musela vypustit, ale na Jiránka se chystám. Když jsem byla na výstavě Bořka Šípka, tak výstavu Jiránka zrovna instalovali.

Modelky se představují: Klaudie Kadlecová

Eva Balúchová 9.3. 20:07
Pěkné představení budoucí modelky.Hlavně jsem ráda,že se ozval někdo z Brna.Určitě budete ještě douho zdobit.

Jaro 2016 v džínách

Alena Tollarová 9.3. 19:14
Jaro 2016 v džínách? Tak to abych si běžela nějaké koupit!!!

Slaník a malíř Karel Kupka

Alena Várošová 9.3. 12:50
Hanko díky za kratičké čtení a vzpomínku na člověka,který v Tvých očích něco znamenal.Překrásné fotky.úžasné ty se Ti povedly.5*

Letošní vrtané

Lenka Hradecká 9.3. 11:33
Mám ráda ruční práce, ale tohle neumím. Moc krásné.

Soutěž: Poprvé... reportérkou

Hana Rypáčková 9.3. 08:18
Tak ti tleskám, jsi opravdový reportér.

Tolik krásných slov

Jitka Chodorová 9.3. 07:47
Jako vždy, nádhera 5*****

Akvarely, karikatury i klobouky. Palác YMCA představuje život Daniely Karasové.

Jana Šenbergerová 8.3. 19:18
Ty akvarely se mi líbí. Přeji paní Karasové úspěšnou výstavu a hodně elánu do všech jejích aktivit.

Poležet si v minerálce

Alena Várošová 8.3. 18:18
Moc hezky napsaný článek Magdalen,jako kdych se v té uhličité koupeli viděla.Sice v Teplicích nad Bečvou jsem jako pacientka nikdy nebyla.Jen bych s Vašm dovolením chtěla Vám vytknout,že nějaké rozviřování vody a hýbání se ve vodě se nesmí.Tak jsem byla poučena,že bublinky mají na Vašem těle utvořit celistvou vrstvu díky kysličníhu uhličitého.Voda je o dost chladnější oproti jiným koupelím perličková,vířivá,či s přísadami nějaké vůně.Proto jsem se i já tam taky hnízdila.Jo a někdy tam pouštějí tlumenou hudbu..Super relax 5*

Rádi cestujete letadlem? Tak proč nevědět o letecké dopravě něco víc.

Elen Zajíčková 8.3. 16:02
Milá paní Chalupníčková! Máte přímo "letecké" jméno a ještě se zajímáte o letectví! Pracovala jsem 32 let jako stewardka na palubách letadel českého národního dopravce ( ČSA) a létala mimo jiných i s kapitánem Chalupníčkem Sr. , i jeho synem.Jr. Proto ta poznámka na vaše jméno. Létání byl můj život a letiště mi dáválo sílu. Místa, o kterých píšete důvěrně znám a jsem ráda, že jsou otevřená i pro zájemce z řad veřejnosti. Třeba jen zažít ten cvrkot na letišti, nebo se pokochat pohledem na dokonalé "šperky součastnosti" ( tak já říkám letadlům), je velký zážitek. Prostě letiště je můj svět a jsem ráda, že i vás zajímá . A navíc umožňujete prostřednictvím své informace i dalším zájemcům a fandům být u toho, neco zajímavého se dovědět a vidět. Myslím, že to je prima informace i pro pány čtenáře. Výcvikové středisko je opravdu velmi zajímavé pracoviště. takže ,, díky vám za info.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.