Přehled posledních diskuzních příspěvků
Mé nostalgické vzpomínky na MDŽ
Hana Rypáčková 8.3. 12:33
Liborku, /to nás učíš/,pěkně jsem se po obědě pobavila tvým vyčerpávajícím článkem. Opsala jsem si významné dny do kalendáře.
A ten závěr. No právě, vždyť ti rozjaření muži, co se tam veselili se soudružkami ,měli doma ženu, která čekala taky na projev úcty. /Nebo taky skotačila se soudruhy?/
Opravdu tě mám na dálku ráda a vážím si tě velice. Fakt jsi dobrý táta-máma.
Velikonoční vajíčka
Alena Várošová 8.3. 12:28
Moc pěkné,ale líbilo by se mi to na Velikonoce,ne na MDŽ.Ale pan Ladislav to tam vložli dříve,aby jsme si to do Velikonoc nacvičily,-. Kdo umí,umí já jedom zírám.....5*
Knižní šifra
Jana Šenbergerová 8.3. 10:24
Danuško, to je zajímavé, ale zatím se moc nechytám. Budu si to muset pozorněji prohlédnout. Jinak dobrý počin! :-)
Soutěž: První vnouček
Jana Slavíková 8.3. 07:37
Moc hezké a milé. Už vás přerostl? Miminka jsou zázrak a babičkovství odměna.
Jsem žena nebo zvíře?
Zuzana Pivcová 8.3. 07:08
To je dobrý nápad, povedlo se Ti to. Něco takového dokáže říct asi jen ŽENA.
Vědci zjistili, že okamžiky štěstí mohou poškodit srdce
Jana Šenbergerová 7.3. 10:57
To mě zase jednou vědci pobavili, ale raději to nebudu rozvádět. :-)
Soutěž: Poprvé letadlem u moře
Zuzana Pivcová 7.3. 09:31
Také si ráda vzpomenu na první cestu letadlem, bylo to na dovolenou do Gagry v Gruzii, cesta Praha - Kijev - Soči Adler. Začátek však byl neslavný, zpoždění asi 5 hodin už na pražském letišti. Ale ta cesta a černomořská Gagra za to stály. Vaše vyprávění včetrně fotografií se mi moc líbí.
Sraz 10.3.2016 od 15 hodin - MDŽ U Dlabače
Olga Štolbová 7.3. 08:41
NO, Helen, senzace, takhle to může vypadat pokaždé. Díky za tvůj prima nápad. Moje karafiáty, na zahrádce, ještě spí, ale jsem ochotná se někde postavit do fronty a jeden urvat. Těším se a zvu k hojné účasti i ostatní. Muži jsou, samozřejmě vítaní. *****
O pití piva v Ulici
Helena Votíková 7.3. 08:06
Hezké, vtipné. Pivaři snad říkají, že přeléváním už to není ono. Třeba je to jen pohodlnost, pít z lahve, kdo ví.
Modelky, představte se!
Květoslava HOUDKOVÁ 6.3. 18:45
Věřím, že módní přehlídka senior-manekýnek se opět stane součástí veletrhu "SENIOR" v Praze-Letňanech a také na "SENIOR" na výstavišti v Lysé n.Lab., kde bývá i přehlídka krásných výrobků seniorů (cca 3000 ks). (Manekýnky by třeba mohly vystoupit i za doprovodu živé hudby, která tam hrává ?? - za pokus dohody by to stálo). Do Lysé n.L. jezdím každoročně a ráda.
Pozvánka na výstavu
Hana Čadová 6.3. 17:13
Určitě to bude krásná výstava, protože výrobky jsou moc hezké. Hned bych zakoupila krajkový límeček! Děkuji za pozvání, možná si do Pardubic udělám výlet!
Půst nebo detox?
Hana Rypáčková 6.3. 15:24
Proto byl gulášek s knedlíkem , čerstvou cibukou a pívko....A dlouhá procházka s pejskem...
Kuře na medu
Jitka Valachovičová 6.3. 13:16
Leni, to bude určitě velká dobrota - někdy zkusím, díky!
Soutěž: Moje poprvé trochu jinak
Jiří Hudeček 6.3. 10:07
Paní Evičko je to dojemné a video krásné-živé.
Přání k MDŽ
Eva Balúchová 6.3. 09:13
Děkuji Petrovi za krásné přání.Kytičky jsou všechny moc hezké i když nevoní.Každá žena si může vybrat tu svoji oblíbenou.
Jízda králů na Hané
Hana Rypáčková 5.3. 18:19
To mě velmi potěšilo. Manželova maminka byla z Olomouce. Mám folklór ráda.U nás ve Strakonicích bývají Dudácké festivaly a vnučky od čtyř let tancují a zpívají v rokycanském souboru Sluníčko. Majda je i houslistka v Malé muzice Sluníčka..Moc je to baví. Sjezdily tolik festivalů ...Strážnici...Hezká záliba.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.