Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vzpomínka na mého muže
Jana Šenbergerová 5.3. 15:14
Paní Lucie, se zájmem jsem si přečetla vaše vzpomínání prosté hořkosti. Úplně chápu, že vás mrzí předčasná rezignace vašeho muže na aktivní život, ale některá rozhodnutí svých protějšků prostě nezměníme. Pokud odešli, můžeme vzpomínat, ale musíme také žít. Přeji vám, ať se vám tu líbí a život je zase veselý a hezký. :-)
Soutěž: Poprvé - Moje horolezení
Eva Mužíková 5.3. 11:22
Olinko, to je zajímavé " odhalení" Tvé záliby, smekám....
VZP zavádí speciální příspěvek na vakcínu proti klíšťové encefalitidě
Naděžda Špásová 5.3. 10:56
Sorry, jsem u OZP.
Pražská lítačka
Hana Rypáčková 5.3. 08:15
No, to nás ještě čeká....Aspoň, že zadarmo. Vezmu si knihu a taky pití. Potěšující zpráva.
Famózní Rosol posunul Čechy do čtvrtfinále Davis Cupu
Hana Rypáčková 5.3. 08:13
Bylo to napínavé a nakonec krasavečka rozplakal....
Vnoučata nám vynahrazují stárnutí
Naděžda Špásová 4.3. 16:16
Hanko, svatá pravda. Naší Andulce je 8, začíná být hubatá a stále odporující. Pár hodin a stačí. Ale pořád je to moje beruška.
Setkání - sraz třídy
Jitka Valachovičová 4.3. 14:35
Omlouvám se, jsem tu nová a ještě dělám chyby...příště už to bude lepší. Jitka V.
Drobenkový koláč
Lenka Hudečková 4.3. 14:19
Tento recept neznám, ale ráda vyzkouším. Děkuji Elen :-)
Studie: Úspěšná operace šedého zákalu prodlužuje život
Helenka Vambleki 4.3. 10:06
To jsem ráda, že jsem odoperovaná, teoreticky neoslepnu a ještě se dožiju vyššího věku :-)
Soutěž: Poprvé na vesnické taneční zábavě "Červencová noc"
Eva Balúchová 4.3. 08:30
Pěkný příběh a pěkná vzpomínka.Připoměla mě mé mládí,první zábavu,prvního kluka,parket z budličí,hudba pod širým nebem....
Na jaro nový účes? Opatrně.
Alena Tollarová 3.3. 19:52
To, co je sice hezké, ale aby to hezké bylo pořád, tak to potřebuje častý zásah nůžek, to není nic pro mě. 4 nebo 6 = jasná volba.
Loučná nad Desnou - setkání přátel i60
Dana Kolářová 3.3. 12:01
Nejlepší je tento způsob informací o akcích íčkařů, který se používal zpočátku. Článek lze vložit do oblíbených a v komentářích sledovat novinky a upřesnění akce. Děkuji, Hano, že jsi zvolila tento způsob informace o setkání v Loučné nad Desnou.
Soutěž: Poprvé, aneb v proudu života.
Zuzana Pivcová 3.3. 10:34
To je dobře, že jste to, Naďo, pojala takhle, jako průřez životem, složeným z mnoha "popvé".
Miloš kuchtíkem
Jana Šenbergerová 3.3. 09:12
Vidím, že to pražští mládenci vůbec nemají lehké. Docela by mě zajímalo, jak jsou na tom pražské panny.
Česká kultura jmenovala nové Dámy a Rytíře
Věra Lišková 3.3. 08:42
Loni při výletě do Prahy jsem viděla paní Medu Mládkovou jak sedí před svou galerií na Kampě. Vypadá úžasně, jako by jí bylo od 20 let míň. Moc mě to potěšilo.
Magnesia Litera 2016
Jana Šenbergerová 3.3. 08:34
Žádnou z nich jsem nečetla, ale vybrala jsem si podle anonce a budu jí držet pěsti. Díky za připomínku.
Učitel v nesnázích: Jednovaječný problém
Jana Šenbergerová 2.3. 18:25
Zajímavé téma. Dnes už to naštěstí řešit nemusím, ale za léta praxe jsem zjistila, že všechna dvojčata mají nějakou odlišnost, kterou je třeba vystopovat. Naposled šlo o dva krásné řecké kluky, kteří byli jako dokonalé kopie, dokud se mi nepovedlo objevit, že Filip má na pravém uchu zvláštní výstupek, který se mi spojil s počátečním písmenem jeho jména. A bylo vymalováno. Nikdy jim nedošlo, jak jsem je pak bezpečně rozeznala, ale nesměli mít čepici ani moc dlouhé vlasy. :-) Možná si sami této odlišnosti nikdy nevšimli, ale kdoví...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.