Přehled posledních diskuzních příspěvků
Soutěž: Poprvé na zaoceánské lodi
Jitka Chodorová 2.3. 09:05
Paní Ludmilo, to byl teda dárek, hlavně, že jste si to ve zdraví užila,a splnil se vám váš sen,a máte moc prima dcery.Moc vám to přeji.
Když stesk mě přepadne
Jana Šenbergerová 2.3. 08:46
I když je mi dnes mizerně, venku je tak jásavě, že jediný stesk, který se mě může dotknout, je ten básní vyjádřený. A to zase dokonale.
Vychází DVD revue 2
Vladka Steinová 2.3. 07:28
Vynikající revue, ale sehnat ji není vždy jednoduché.Moc doporučuji všem zájemcům o filmové umění a redakci díky za upomínku.
Stěhování
Květoslava HOUDKOVÁ 1.3. 15:06
To já mám za život už "stěhovací praxi". Základem mi byl vždy čtverečkový papír a na něm jsem přesně zakreslila, co kde v budoucím bytě bude. A před stěhováním vše "probrat" nepoužívané /nepotřebné včas zlikvidovat (Bazar, kontejner) - pak jsem se "přesně vešla". Před 5ti lety jsem se už stěhovala naposledy - preventivně do Domu s pečovat.službou- opět se čtvereč.rozkresem!
Soutěž: Poprvé, podruhé, po sté
Eva Mužíková 1.3. 13:05
Hanko, těm malým klukům kouká to uličnictví z očí, věřím, že to byla velká starost. Ale myslím si, že lepší práce, nežli s těmi děvčaty v pubertě. Krásné prostředí, dobrá parta, takže jsi si své " POPRVÉ" jistě užila. Takovou práci nemůže dělat každý, děti jsou velmi kritické, náročné, nevyzpytatelné. Dospělý člověk nese velkou zodpovědnost, chce li svoji roli dělat dobře, je to celodenní zápřah... Smekám před takovými, mezi které jistě patříš i Ty Hanko...
Co můžeme dělat v březnu
Jana Šenbergerová 1.3. 11:29
To vypadá dobře. Zkraje asi "za kamna vlezem" a budeme ještě číst a k tomu si vařit dobroty. Jen co sejde sníh, který zatím padá, jako by zapomněl, že jeho čas končí, jen co se rozjaří, vyrazíme kamkoliv.
A kytky sobě i přátelům kupujeme rádi po celý rok. Ty jarní však obzvláště potěší, protože jsou předzvěstí delších a teplejších dní. Jen si trochu nedovedu představit, že bych šla za svým lékařem pro radu, jak na detox. Myslím, že bych mu poradila líp než on mně. :-)
Příběh na 50 slov: Přepadení
Hana Šimková 1.3. 09:12
Ano, na konci chřipky je krásně.Jenom kdyby probíhala tak krátce.
Proč nemají senioři rádi změny? Mohou za to neurony
Hana Rypáčková 29.2. 18:23
Chválím Áju, že na pivní /vinné/ čtvrtky vybírá stále nové a nové hospůdky....
A taky pochválím sebe, že dávám věci na své místo, takže až na brýle s mobil všechno najdu.
Recepty našich předků: pirožky se zelím a slaninou
Alena Várošová 29.2. 15:17
Paní Naďko většinou vřdy i z pokrmů děcíme po našich předcích.Vypadá to vábně,ale i pracně to zelí dávat do žlábku vykrajovátka.My si zase zvykli na halušky ze zelím a uzeným,nebo i s brynzou,Díky za tip.5*
Písek v soukolí
Jarmila Komberec Jakubcová 29.2. 14:45
Velmi pěkný příběh a báječným koncem. Tak trochu připomíná hrdiny Páralových románů. Toho jsem měla moc ráda a jeho knihy protože v minulém režimu nebyly k sehnání jsem i kopírovala.
Žena od jídelního stolu
Hana Rypáčková 29.2. 08:50
Jedna paní v důchodu to dělá stejně. Zaplatí 50 Kč za vstup na na taneček, dá si dvoudecku červeného a pak si dolévá celé odpoledne čaj z petlahve. Žije od třicet sama , vychovala dvě děti a dcera se zapletla do nějakého podvodu a šla sedět.Ona musela se zadlužit, aby jim udržela byt.Přitom jí vychovávala vnoučata, než se dcera vrátí z trestu. Není zatrpklá, ušetří si i na zájezdy, ale prostě si nemůže dovolit rozhazovat. Obdivuji ji, jak se s tím pechem v životě srovnala. Rozhodně bych se jí neposmívala.
Jarní detox: nešvary podle Naturhouse
Zuzana Pivcová 28.2. 20:06
Nepatřím k těm, kteří by tu dělali pro efekt reklamu různým firmám, ale v tomto případě konstatuji, že svých 15 kgjsem shodila a svůj zdravotní stav zlepšila právě se zde jmenovanou výživovou poradnou. Takže s tím, co říká hlavní poradkyně, opravdu souhlasím. Nešlo o zázračné ani drastické hubnutí, nýbrž o změnu stravy a stravovacích návyků jako takových. Žádné přehnaně drahé výrobky se tam kupovat nemusí.
Poprvé... vzpomínejte a vyšlete svůj příběh do soutěže o konopné produkty!
Hana Rypáčková 28.2. 19:29
To jsem fakt zvědavá na ty prvotiny. Aby se to tu nezvrhlo na lechtivé povídání....Pomalu bychom někteří mohli psát na téma Mé poslední-pivo, auto, tůra po horách, jízda na kole , lyžování,cestování do ciziny, .........Těším se moc na příspěvky a blahopřeji výhercům. :-)
Dojemní Italové s českými předky
Eva Mužíková 28.2. 16:32
Míšo, máš krásné povolání a je znát / již po několikáté/, že do něj dáváš celé srdce.. Dík za tento příběh..
Fotoreportáž: Hradec Králové
Jarmila Komberec Jakubcová 28.2. 15:22
Velmi pěkné fotky, byla jsem v Hradci asi 3x ale tolik krásy jsem si nevšimla. Myslím, že to bylo věnné město královny Elišky Rejčky, která později založila klášter klarisek v Brně.
Máte 5 hvězdiček pane Petře.
Horymír v Radotíně
Zuzana Pivcová 28.2. 08:49
Takovéto slavnosti mám ráda. A co náš Honza R., nebyl v družině??
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.