Přehled posledních diskuzních příspěvků
Modelka Simona Krainová založila nadaci pro pomoc seniorům
Naděžda Špásová 24.2. 15:10
Simonu Krainovou nemám ráda a zrovna tohle jí moc nevěřím.
Český Babylon
Zuzana Pivcová 24.2. 10:28
Vím, Liduš, že se chceš neustále dobrat pravdy, jenže tudy asi cesta nevede. Těch záhad tu bude asi podstatně víc.
Noblesa a pravěk
Jarmila Komberec Jakubcová 24.2. 08:16
Jak vidím Praha se očividně mění před očima. V Praze jsem jako studentka-kolonistka nabyla svých znalostí, za což děkuji pražskému školství. A na studentská léta vzpomínám v dobrém. Asi protože na to špatné se rychleji zapomíná. Dívejte se raději na hezké věci okolo vás - opravené domy, hezké parky a další pozitiva.A nebo jezděte do přírody.
Proč to tak asi je?
Jarmila Komberec Jakubcová 23.2. 17:36
U nás v Plzni jezdí trolejbusy - kloubáci a jízda v něm je boj o přežití.
O bariérách lidského vnímání aneb Jak jsem se stal dyslektikem
Jarmila Komberec Jakubcová 23.2. 14:22
Pod moje rozlišovací schopnosti............
Chytré mobily už seniory neděsí
Jarmila Komberec Jakubcová 23.2. 13:36
používám chytrý telefon (protože jsem sama chytrosti nepobrala) a tak mobil to jistí. Mám tam několik programů např. Endomundo, internet, GPS. Mohu z něho posílat e-maily, plánovat výletní trasy, udělat si zátěžový test a další. V zahraničí se připojím na wifi a mám nejnovější informace. Je to úžasný vynález bez kterého si neumím plánovat život.J můj nejoblíbenější hned po notebooku a tabletu. A ještě super je čtečka, mámv ní přes tisíc knih, spoustu písniček protože ji mám i jako MP3. Prostě žijeme ve skvělé době.
Ověřeno seniory: Pozvání do Pohody
Eva Mužíková 23.2. 12:29
Krátké a výstižné pozvání, pohoda o které píšete vyzařuje i z vás.
Terapeutka Brandon Bays míří do Prahy. Nenechte si ujít její seminář!
Květoslava HOUDKOVÁ 23.2. 08:07
Na cenu semináře by nestačil ani celý můj důchod - tak ať si paní terapeutka své "kecy" nechá !
Proč mám rád Davida Camerona a chci Británii v EU
Jarmila Komberec Jakubcová 22.2. 19:23
Bohužel asi referendum neovlivníme. Ale budeme si držet palce aby EU byla jednotná a Británie byla její součástí. Trochu se obávám reakce Skotska.
Červená řepa - zdravá a chutná večeře
Alena Várošová 22.2. 15:49
Leni,díky za tip.červenou řepu mám koupenou.Dávali jsme ji do borště.Hezky upraveno na fotce.
Restaurant day
Drahomíra Stínilová 22.2. 15:38
O takovém dnu jsem ještě neslyšela. U nás se konají jen pravidelné trhy, kde se všechno musí docela dost platit, ale hlavně ta portugalská kuchyně je lákavá.
Kouzlo časů minulých: velitelem coby dup
Drahomíra Stínilová 22.2. 14:59
Já mám vojnu spojenou s takovou kulatou čepicí s kšiltem, když přijel tatínek jednou za čas domů. Anebo na letní byty, když jsme za ním jezdily s maminkou, aby si ho taky trochu užila. Byl vojákem z povolání, ale když jako velitel nechtěl vstoupit do strany, musel v padesátých letech odejít. Protože krom vojenské akademie vystudoval průmyslovku, našel uplatnění v Praze a maminka byla ráda, protože ho měla doma. Tak co bylo lepší?
Jarně-zimní fotografování
Alena Tollarová 22.2. 13:18
Vida, další přimrzlíci k lavičce. Taky mě baví.
Dlouhá hodina
Helena Votíková 22.2. 09:17
Helenko moc hezké. Tyhle automatické činnosti, něco uložit a zapomenout, znám moc dobře. A prosím tě cos to měla za štekle :-), že to příslušníkům vadilo? :-)
Po Slovensku cestujte zadarmo
Květoslava HOUDKOVÁ 22.2. 07:40
Bohužel se nedohodly ČD a SŽ na tom, aby se průkazka mohla vyřídit aspoň ve staničních uzlech ČR ( Praha - Čes. Třebová, Brno apod.). Přes internet neumím, tak si asi udělám 2 denní výlet do Bratislavy - zařídím průkazku. Seženu levný nocleh - prohlédnu částečně město a pak odjedu zpět - jiné řešení nevidím a nebudu až tak unavená.
Ověřeno seniory, Senior policie a Můj fígl. Připomínka rubrik portálu i60
Drahomíra Stínilová 21.2. 23:40
To je velmi dobrý nápad, zvláště když vlastním starý dům, ve kterém se každou chvíli něco rozseká. Při mých krkolomných opravách jsem potkala mnoho slušných, ale bohužel více nedobrých řemeslníků. Často taky narazíme při našich cestách na stravovací zařízení a hotely s různou úrovní. O tom všem se myslím dá psát. Jen jsem to zkoušela v rubrice můj svět pročítat, ale nějak špatně jsem se tam orientovala.
Stanislava Burianová: Jsem už 10 let v důchodu
Olga Štolbová 21.2. 14:12
Ahoj Stáňo, moc hezky se tvé povídání četlo. Tobě podobných je nás tady hodně a rádi tě přijmeme mezi sebe. Ale proč nemáš vlastní profil?
Spropitným oceníte personál za jeho práci
Helena Votíková 21.2. 11:33
Řekla bych, že měl chlapec smůlu. Odešla bych rovnou, kdyby bylo více času kam zajít.
Rychlá a levná hrachovka
Soňa Prachfeldová 21.2. 10:48
Takový recept neznám, že bych zkusila? zrovna včera jsem dělala hrachovku z celého pytlíku, rozmixovala, byla hustá, petrželku do toho a houstičky /nyní krutony/ , boží , vnučka i k večeři.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.