Přehled posledních diskuzních příspěvků
Masopustní vzpomínka
Elena Valeriánová 13.2. 15:20
Paní Jitko, krásně jsem se u Vašeho článku pobavila. To musel být cirkus! To musela být paráda! Usmívám se, bezva vzpomínka.
Pórkovo - sýrová polévka s masovými kuličkami
Jana Slavíková 13.2. 14:11
Nápad dobrý, nikdy jsem o takové polévce neslyšela. jen masové kuličky bych raději opekla na pánvi a pak teprve vložila do polévky. S krajícem chleba to může být lehký oběd či večeře.
V Česku na konci loňska žilo 604 stoletých a starších lidí
Naděžda Špásová 13.2. 13:33
V roce 2065 mi bude už jedno, kolik je stoletých. Mě spíš zajímá, že v té době už budou obyvatelé např. Usteckého kraje mít jinou barvu pleti. A možná bude v ČR i jiné vyznání. O tom zatím statistiky mlčí?
Můj seniorský život. Aneb: Škatule, škatule, hýbejte se!
Jarmila Komberec Jakubcová 13.2. 08:51
Milá Vando, tvůj článek je "moje krevní skupina". I já žiji podobně jako ty, chodím cvičit, stále pracuji prostě žiji aktivně a ani nevnímám to že jsem věkem seniorka.Tvůj článek může být inspirací jak ze aktivně prožíti tzv třetí věk.Já chodím 3x týdně s nording holemi na pochod 6-7km.V partě stejných seniorek si užíváme a hlavně jsme v pohybu.Dík za pěkný a hlavně optimistický příspěvek .
Fotopříběh: Opět v Lednickém parku
Jiří Hudeček 13.2. 08:10
Opět krásné snímky . Nádherná architektura a příroda- to je balzám pro oči.
V muzeu hudby se našla ztracená skladba Mozarta a Salieriho
Vladka Steinová 13.2. 07:47
Dobrý den, jsem ráda,že je tímto článkem připomenuto výročí narození i úmrtí geniálního skladatele. O smrti Mozarta se hodně spekuluje, hlavně v souvislosti, jak rychle a nedůstojně byl pohřben. Formanův film Amadeus je geniální.
Jedna "předvalentýnská"
Zuzana Pivcová 12.2. 18:32
Milá mm, má to nejen hlavu, ale i patu. A krátce a vtipně to prozrazuje vše.
Dobrá zpráva z módního světa
Eva Balúchová 12.2. 16:30
S hodně názory v tomhle článku souhlasím.Když mě přijde katalog s oblečením kde všecho předvádí svůdně se tvářící,krásné dvacítky,tak ho hned hodím do koše.Já chci vidět jak tahle halenka,tenhle svetr vypadá na ženě středního věku.Zatím to trochu vypadá,že už se s námi nepočítá i když čtu,že už se i u nás blýská na lepší časy.
Ještě dodatek:Sylviane Degunstová by mě jako modelka nezaujala,ať koukám,jak koukám,žádný šarm nevidím.
Dove pomáhá českým ženám získat sebedůvěru
Naděžda Špásová 12.2. 15:05
To jsou opět rady nad zlato. Kosmetiku Dove používám už hodně let a jsem s ní spokojená. Ovšem sepisovat si nějaké klady a zápory není moje parketa.
Dort
Jana Šenbergerová 12.2. 14:12
Alenko, tvé mamince přejeme zdravíčko a pohodu, ať je vám spolu ještě dlouho hezky. Je to čupr paní a ten dort je luxusní.
Magazín Dnes píše o seniorech z portálu i60
Lenka Hudečková 12.2. 10:08
Noviny mám, četli jsme se s Jiříkem oba, ale tohle už tu bude nastálo, paráda a díky :-)
Můj seniorský život: Psáno "na koleni" v seniorském domě
Jitka Chodorová 12.2. 08:20
Paní Alžběto, klobouk dolů, nádherné vyznání životu a také radost z pravnoučat, jsem čerstvá prababička, a vím, o čem píšete. Krásné básničky plné lásky. Přeji vám hodně zdravíčka do další tvorby a spokojeného života.
Jste na portále i60 poprvé? Tady je návod, jak psát články, vkládat fotografie, bavit se...
Marie Magdalena Klosová 11.2. 23:12
Díky,nejsem na portále nováček,ale rady,co s fotografiemi, jsem nutně potřebovala.Přišly jako na zavolanou.mm
Pravé špekáčky, žádné sojáčky
Jana Šenbergerová 11.2. 18:57
Moc pěkné počtení. Byla jsem léta laktovegetariánkou, vegetariánkou a nakonec vitariánkou. Nikdy jsem se necítila lépe. Přitom jsem pro rodinu vařila a neměla potřebu sama to jíst. Teď ujíždím nejen na mase, ale i na pečivu, a dobře mi tak. Komu není rady, tomu není pomoci. Ale chutná mi úplně všechno. :-)
Cesta ke zdraví a štěstí aneb Jak porazit rakovinu
Jana Šenbergerová 11.2. 14:44
Příliš snadno jsme odevzdali své životy do rukou jiných a sami se tak připravujeme o možnost mít svůj osud ve svých rukou. Plně s vašimi slovy souhlasím.
Můj návod: Vytvoření videoprezentace
Helena Hejduková 11.2. 14:08
Program Movie Maker používám, ale nepřidávala jsem zatím hudbu, protože se týkají receptů a postupů zpracování. Ale musím potvrdit to, co v článku píšete, je to docela šikovná zábava a když je hezká série fotek je to jedinečná úprava, jak je prezentovat. Pět hvězdiček a palec nahoru. Dobrá inspirace hlavně pro ty, kteří rádi a hodně fotí.
Koně umějí rozlišovat lidské emoce, ukázal výzkum
Jana Šenbergerová 11.2. 14:07
Koně, psi i kočky žijí s člověkem dost dlouho na to, aby ho měli "přečteného". Řekla bych, že některé "ksichty" od lidí odkoukali. :-)
Sebevědomí – nutnost v každém věku
Jiří Libánský 11.2. 11:55
S tím, co se píše v článku se setkávám často. I když osobně mám problém opačný. Jsou to častá zjištění, že nejsem až takový borec, jak jsem si myslel.
Jak nám Američané "vyfoukli" Frankův archiv
Hana Rypáčková 11.2. 10:27
Podvrženými materiály na dně Černého jezera zmátla StB celý svět- tak nevím, co ten štěchovický poklad ...
Po královéhradeckém kraji
Lenka Hudečková 11.2. 09:19
Krásné fotky a pěkné povídání k nim. Škoda jen, že zámek v Boharyni vypadá hůř než mlýn.., ale tak to prostě je. Náš zámek v Toužimi vypadá podobně zchátrale...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.