Přehled posledních diskuzních příspěvků
Masopust jak se patří!
Zuzana Pivcová 10.2. 19:39
Myslím, že neformální masopustní veselí spojené s průvodem musí mít v sobě velké kouzlo. Nikdy jsem to nezažila. Ale podle Tvého vyprávění si to umím alespoň trochu představit. Jsou některé zvyky dané a musí se dodržovat, nebo si účastníci vytvoří program sami?
Mé sluníčko
Jiří Hudeček 10.2. 15:05
Krásné záběry. Zapadající slunce je úžasná věc. S jiskrnýma očima se na něj díváme a těšíme se až zase vyjde a bude hřát.
Útoky žraloků na lidi byly loni rekordní
Lidmila Nejedlá 10.2. 14:15
"Potvory jedny nenažraný!" Na druhou stranu...když se nám pase v zahradě na zelí zajíc, také špatně dopadne.
Zrozena z měsíčního svitu
Lubomír Müller 10.2. 08:11
Upřímná a krásně zvučná báseň s pozitivní vděčností skrytou za významy slov. Potěšilo mě, paní Jitko.
Vstupte na palubu Titaniku, ale pozor - nemusíte to přežít...
Zdenka Jírová 9.2. 21:48
Osud Titaniku mě vždy velmi přitahoval nejen pro nádherné filmové zpracování, ale již před tím jsem četla knihu o Titaniku. Má kolem sebe stále jakýsi tajuplný opar, i když se o něm snad ví všechno, co bylo možné najít.
Nový islámský kat je na scéně. Nebude tam dlouho
VANDA Blaškovič 9.2. 17:10
Ano, všimla jsem si s potěšením, že s Vámi pokaždé souhlasím, pane Horáčku, i když se nevyjadřuji. Napravím to. S pozdravem 5*****
Veselý židovský svátek Purim
Jitka Chodorová 9.2. 16:14
Vladko, jako vždy jsi nám přiblížila něco ze zvyků tvých židovských předků, vzpomínku na dětství a babičku. Díky, že se s námi dělíš o své pocity i vzpomínky, a tím nás obohacuješ.
Rozumíme si? OO, či WC?
Jitka Chodorová 9.2. 16:09
Tak jsi mě Alenko pobavila, i když tatínkovi tenkrát asi do smíchu nebylo. Díky za příspěvek.
Německé eso Gallanda nedostali ani Čechoslováci
Vladka Steinová 9.2. 15:10
Dobrý den, nic moc o Gallandovi nevím, ale jak jsem pochopila, bojoval proti našim pilotům?! I když byl vynikající pilot, stratég etc. tak to byl ale náš nepřítel. Sestřelil naše piloty, tak proč se zde o něm píše?
Před 70 lety vyvraždili nacisté 374 Čechů v obci Český Malín
petr stejskal 9.2. 13:10
Válka je svinstvo. Vždy a všude.
Babi, chováš se jako chlap...
Vladka Steinová 9.2. 11:17
Slovo gender znám z latiny, jako odvozeninu od slova genus-rod. Pak se "zabydlelo" v AJ a nakonec v ČJ, ale musím říci, že se mi v českém jazyce aplikace tohoto slova ani trochu nelíbí. I přesto, že jsou již genderová studia zabývající se tímto pojmem, významem i použitím na Filozofické fakultě.
Můj seniorský život: Obyčejný život, nebo velké štěstí?
Vladka Steinová 9.2. 11:00
Jitko, neobyčejný život a velké štěstí, přeji, ať Ti vydrží co nejdéle!
Plesová sezóna
Naděžda Špásová 8.2. 15:31
Zdenko, hezká připomínka. Jsem z vesnice a když jsem byla mladá, nesměla jsem chybět na žádném plese, nebo zábavě. *****
Na jaře a na podzim to stojí za to
Naděžda Špásová 8.2. 13:36
Heleno, hezký napsané. Trochu vám závidím, že vám nedělá problém se namaškařit. Já jsem zamlada byla na dvou maškarních plesech a bylo mi to tak znechuceno, že jsem se zařekla, že už nikdy. Velký problém nastal, když to po mě v posledním zaměstnání chtěli nadřízení. Jednou jsem odolala, podruhé už jsem si to nedovolila. Přitom mám srandu ráda. Přeji vám hodně dobrých nápadů a ať vám to vydrží hodně dlouho. *****
Kouzlo časů minulých: Jak jsem zezelenal
Naděžda Špásová 8.2. 13:24
Jaroslave, znáte to pořekadlo o líné hubě? Vy jste důkazem, že je pravdivé. Já to říkám pořád. Vám se stoprocentně vyplatilo. *****
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.