Přehled posledních diskuzních příspěvků

Malé ohlédnutí za takřka zapomenutými řemesly

Jiřina Pilátová 8.2. 12:31
Myslím si, že ruční práce v dnešní době není doceněna. Každý si myslí,když je něco o trochu dražší než v obchodě, že se chce ten dotyčný jen obohatit. Nikdo nehledí na to, že musí nakoupit materiál, věnovat svůj čas....atd. Snad až ti mladí jednou budou pídit, jak se to dělalo dřív - budou hledat nějaké nitky zpět. Pokud je však nepohltí velká obchodní centra s průmyslovou výrobou.Pak už bude ale pozdě!!!!

Můj seniorský život: Když se cvičení stane drogou

Soňa Prachfeldová 8.2. 10:56
Super paní Heleno, je vidět, že se pro Vás posilovna stala drogou a proč ne ? Když to skvěle zvládáte, cítíte se dobře. Já jsem přes zimu vynechávala jógu, a teď po delší pauze mě bolel celý člověk. Tak musím pozvolna. A máte pravdu i ty plesovky potom lépe padnou. Sporu zdar ve zdraví !

Osvobozené divadlo rozsvítilo jeviště kousavou ironií

Vladka Steinová 8.2. 10:51
Je dobře, že tady taková inteligentní avantgardní scéna byla!

Pozor! Singl senioři z i60 budou zářit v Magazínu DNES

Lenka Hudečková 7.2. 19:28
Krásný článek a Evi, na té fotce vám to s Bertíkem moc sluší :-)

Zima je asi za námi. Ale byla vůbec nějaká?

Lenka Hudečková 7.2. 17:04
Poslední nejméně tři zimy nestály za moc :-(, jsem moc zvědavá, zda letošní léto bude tak horké a suché, jako vloni..Čeho je moc, toho je příliš :-)

Fotopříběh: Labutě na rybníku

Lenka Hudečková 7.2. 15:57
Krásné fotky Naďo a k tomu zajímavé informace. Děkuji :-)

České tenistky se dál vezou na vítězné vlně

VANDA Blaškovič 7.2. 15:14
Nevadí! Sledujeme Karolínu a fest fandíme !!!

Věrní kamarádi - kočičáci

Hana Rypáčková 7.2. 13:05
Jsou to kočičáci zelenoočičáci..Jedna dcera má kočky, ostatní spíš psy.Ale já mohu obojí.

Můj seniorský život: Maminka

Lenka Hudečková 7.2. 13:03
Život je někdy opravdu hodně těžký, tak Vám i mamince přeji hodně sil na zvládání toho všeho.

Lednický park

Jarmila Komberec Jakubcová 7.2. 10:47
Krásná pozvánka k návštěvě. Naposledy jsem v tomto parku byla ve čtvrtém ročníku střední školy, ale už si z toho nic nepamatuji. Fotky krásné a tak dík.

Miroslav Donutil: Provázek, Národní i maršál Malinovskij

Květoslava HOUDKOVÁ 7.2. 09:07
Pana Donutila jako herce mám docela ráda. Jen mne mrzí, že se už taky dá utáhnout do rolí, které zřejmě "sypou", ale jinak jsou nezajímavé.

5 potravin, které mohou vašemu psovi vážně ublížit

Květoslava HOUDKOVÁ 7.2. 08:15
Moje poslední fenka (střední špic) se dožila 15 let. Z těch 5ti potravin neměla: KOFEIN (ani já kávu nepiji, nerada). ČOKOLÁDA - existuje speciál. psí. OVOCE - občas dostala část banánu. OŘECHY - občas jen ty, co jsem vydloubla ze své čokolády. CIBULE - patří do omáček = nevadila. Psům omezit sůl (snadné-též sama málo solím) a brambory (ty jsem jí nedávala). Ale např. baštila i "zemlbábu" a jídlo, co jsem vařila. K tomu denně hrstičku granulí - život plynul v pohodě

Petro Kvitová, Vy to dáte. A když ne, tak se nepo….

Eva Mužíková 6.2. 22:20
Pane Horáčku, děkuji..... když někdy zabrousím do komentářů rádoby sportovců, je mi z toho docela na nic. Jak píšete, když se daří, dokáží jásat, když se nedaří chovají se jako hovada..

Rumunsko-Česko 1:1. Po skvělé výhře Plíškové ztratila bod bezmocná Kvitová

Dagmar Králová 6.2. 19:13
Plíšková příjemně překvapila a Kvitová bez trenéra a propuštěného psychologa je úplně bezradná. Zkušený kapitán Pála ji bohužel těžko dá psychicky dohromady. Plíšková by mohla zítra porazit Niculescu a Kvitová asi prohraje s Halepovou. Zřejmě rozhodne čtyřhra, kterou snad naše děvčata mají lepší. Možná po tom trápení Kvitové postoupíme do dalšího kola. Doma fandíme fest. Hodně chybí Šafářová.

Proklínaná, milovaná

Lenka Hudečková 6.2. 18:09
Zajímavá báseň...Zuzko.. :-)

Fotopříběh: Čeperka a její okolí

Lenka Hudečková 6.2. 17:37
Petře, krásné fotky, některé přímo úžasné...a díky za představení Čeperky :-)

Kvetou vilíny

Lenka Hudečková 6.2. 16:04
Tento keř vůbec neznám nebo si nejsem vědoma, že bych ho znala a vídala. Tak Hanko, moc díky za představení pro mne nového druhu :-)

Topím se

Jiří Libánský 6.2. 15:12
Taky mám různé vztahy s různými lidmi. V dnešní době nevím, když o nich mluvím, jakým slovem je označit, aby to nebylo špatně chápáno. Přesně jak píše paní Votíková. Stejně tak s partnerem můžeme vlastnit firmu a být zaregistrovaní v rejstříku firem. Ale hovořit o registrovaném partnerství by bylo zavádějící. Máme v tom trochu hokej.

Oči poškozené cukrovkou zachrání laserová operace

Jiří Libánský 6.2. 12:47
Já sice říkám, že důležitější než co vidí oči je to, co vnímá srdce. Jelikož když jedu na motorce, mohlo by se stát, že by srdce dostatečně nevnímalo dopravní značení, tak na popsané laserování chodím. Je to série návštěv a operuje se vždy jedno oko na střídačku s druhým. Jestli chodíte rádi k zubaři na trhání zubů, je zde předpoklad, že by se vám mohlo líbit i blikání laserem přímo do oka. Mrkání samozřejmě není povoleno.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.