Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vysmátý den
Jaroslava Handlová 6.2. 11:16
To máme štěstí, že to zde Fanouš Hovorka prásknul. I když už si běžně denní tisk kupuji pouze na cestu vlakem (a to není často), tak tentokrát si 11.2. magazín Dnes nenechám ujít. Vždyť krále krásy jsme na i-60 ještě neměli. Je jasné, že jako král krásy hlídačů už zde máte jistý trůn! Prostě - jiný hlídač není - kdopak by si troufl na fikaného Fanouše?!
Můj seniorský život: Mezi knihami
Hana Rypáčková 6.2. 09:22
Hezké vyznání. Kniha je opravdu nejlepší přítel. Je hned po ruce a léčí .
Jak se ubránit podvodu při uzavírání půjčky? Možností je několik!
Jarmila Komberec Jakubcová 6.2. 08:17
Podle mého názoru jak se ubránit podvodu je, že si žádnou půjčku nevezmu. Moje maminka říkávala "dluhy ujídají z mísy". Myslím, že se lidé někdy zbytečně zadlužují. Jsou schopni si půjčit i na dovolenou. Považuji ae článek za užitečný a tak mu dám 5 hvězdiček.
Rozkvetlé fialky
Hana Rypáčková 5.2. 18:07
Je to veliká nádhera.Nemám s kudrnatým okrajem.Taky mám nejradši ty vypiplané z lístečku.
Chřipky jsou tady, Česko je na prahu epidemie
Jarmila Komberec Jakubcová 5.2. 17:50
Doufám, že chřipka do Plzně dorazí až po 1.březnu - to už budu v Maroku a tam se doufám nedostane.
Dvakrát Došaly
Alena Vávrová 5.2. 15:53
Jitko, hezká vzpomínka. Mně se vybavilo "Šala-lala-li" :-). Také jsem jednou ztratila peněženku, byly v ní všecky naše peníze na zaplacení týdenní rodinné dovolené a na útratu a moje doklady. Ale měla jsem také štěstí na poctivé lidi, že si všimli a upozornili mne na to.
Můj seniorský život: Zřejmě jsem mu nepadla do oka
Jana Šenbergerová 5.2. 13:37
U mně 1*****. Paní Jaroslavo, jste skvělá vypravěčka. Pište víc, můžete-li.
Jsem k ničemu, vzali mi řidičák
Blanka Hlobilová 5.2. 11:55
Od 1.7.2013 došlo k novele zákona č. 361/2000 Sb. O provozu na pozemních komunikacích a podle ní je povinná prohlídka až od 65 let / schéma 65, 68, 70 a pak každé dva roky /. Myslím, že je to důležitá informace.
Elegán Bohuš Záhorský bavil diváky desítky let
Hana Rypáčková 5.2. 08:33
No, a ten film se Šejbalovou, jak jí koupil kožich s nožičkama....
Pět ***** může mít i hotel
Jarmila Komberec Jakubcová 4.2. 16:17
Milá Vando, dík za krásné vyprávění o kanárských ostrovech, které i já velice miluji a hlavně navštěvuji. Na Lanzarote jsem sice byla 1x a vše je takové jak popisuješ. i ty kočky u hotelu.Byla jsem v jiném hotelu, ale také byl velmi pěkný i když ne tak luxusní. Já létám každý rok na Gran Canarii do tříhvězdičkového holelu Beverly Park, který je také přímo u moře a patřím už k hotelovému inventáři.Máš určitě hezké zážitky na krásné ostrovy věčného jara. Já si koncem září opět na týden zaletím zkontrolovat stav koček na gran Canarii. Tak ti dám také 5 hvězdiček.
Fotopříběh: Arboretum Nové Dvory
Jana Šenbergerová 4.2. 15:34
Je to ostuda, ale přestože toto arboretum je na severní Moravě, nikdy jsem tam nebyla. Budeme to muset napravit, vaše snímky jsou lákavé. Měla jsem to štěstí, že jsem v rámci rehabilitační léčby mohla měsíc pobývat v Hamzově odborné léčebně pro děti a dospělé, kterou obklopuje krásný park - arboretum. Jsou tam k vidění opravdové skvosty. Např. cedr atlantský, sekvojovec obrovský, metasekvoje čínská, tisovec dvouřadý, toreja kalifornská, zeravinec japonský, korkovník amurský, či dřezovec trojtrnný. Ten se vysazuje v parcích a má zajímavé využití. Lusky a semena jsou jedlé za syrova. Suchá semena se vaří jako ostatní luštěniny. Z pražených semen lze připravovat kávovinu s příjemným aroma.
Je to medonosná dřevina.
Věřím, že nejeden z nich se může nacházet i v Nových Dvorech.
Dovolená, na které se vám bude líbit: aktivní i relaxační pobyty v Česku
Jana Šenbergerová 4.2. 14:14
Kdo chce, vždycky si něco najde. A toto je jedna z dobrých příležitostí. Lednice je velmi lákavá, ale nejen ona. :-)
Výstava v Hollaru představí tvorbu Suchého a Šlitra
Jana Šenbergerová 4.2. 14:10
To bude jistojistě moc hezká podívaná. :-)
Seriál České televize přiblíží život po padesátce
Naděžda Špásová 4.2. 13:27
Vypadá to na slušný seriál a obsazení je taktéž pěkné. Určitě se podívám. Sebedůvěry není nikdy dost.
Můj seniorský život: Já a můj čas
Zuzana Pivcová 4.2. 12:13
Od počátku jsem věděla, žes to vzala za správný konec. Inspirovala jsi mě i s tím "nastavením věku". A to bytí mezi Tvými chlapy Ti moc přeji.
Světový den boje proti rakovině připomene význam prevence a samovyšetření
Hana Rypáčková 4.2. 08:25
Prevence je správná ....
Můj životní příběh: Setkala jsem se s tajemnem
Ingrid Hřebíčková 3.2. 18:25
Alenko, je velmi těžké odpovídat, ale chtěla bych vám aspoň sdělit, že jste velmi statečná žena, že chápu vaši bolest, že s vámi cítím. A přeji vám už jen samou radost.
Článek na 50 slov: Moje vyznání
Naděžda Špásová 3.2. 15:10
Lenko, hezkých a upřímných 50 slov. Fotky také parádní. Myslím, že jsi už mezi íčkaře zapadla. *****
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.