Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vysmátý den

Jaroslava Handlová 6.2. 11:16
To máme štěstí, že to zde Fanouš Hovorka prásknul. I když už si běžně denní tisk kupuji pouze na cestu vlakem (a to není často), tak tentokrát si 11.2. magazín Dnes nenechám ujít. Vždyť krále krásy jsme na i-60 ještě neměli. Je jasné, že jako král krásy hlídačů už zde máte jistý trůn! Prostě - jiný hlídač není - kdopak by si troufl na fikaného Fanouše?!

Můj seniorský život: Mezi knihami

Hana Rypáčková 6.2. 09:22
Hezké vyznání. Kniha je opravdu nejlepší přítel. Je hned po ruce a léčí .

Jak se ubránit podvodu při uzavírání půjčky? Možností je několik!

Jarmila Komberec Jakubcová 6.2. 08:17
Podle mého názoru jak se ubránit podvodu je, že si žádnou půjčku nevezmu. Moje maminka říkávala "dluhy ujídají z mísy". Myslím, že se lidé někdy zbytečně zadlužují. Jsou schopni si půjčit i na dovolenou. Považuji ae článek za užitečný a tak mu dám 5 hvězdiček.

Rozkvetlé fialky

Hana Rypáčková 5.2. 18:07
Je to veliká nádhera.Nemám s kudrnatým okrajem.Taky mám nejradši ty vypiplané z lístečku.

Chřipky jsou tady, Česko je na prahu epidemie

Jarmila Komberec Jakubcová 5.2. 17:50
Doufám, že chřipka do Plzně dorazí až po 1.březnu - to už budu v Maroku a tam se doufám nedostane.

Dvakrát Došaly

Alena Vávrová 5.2. 15:53
Jitko, hezká vzpomínka. Mně se vybavilo "Šala-lala-li" :-). Také jsem jednou ztratila peněženku, byly v ní všecky naše peníze na zaplacení týdenní rodinné dovolené a na útratu a moje doklady. Ale měla jsem také štěstí na poctivé lidi, že si všimli a upozornili mne na to.

Můj seniorský život: Zřejmě jsem mu nepadla do oka

Jana Šenbergerová 5.2. 13:37
U mně 1*****. Paní Jaroslavo, jste skvělá vypravěčka. Pište víc, můžete-li.

Jsem k ničemu, vzali mi řidičák

Blanka Hlobilová 5.2. 11:55
Od 1.7.2013 došlo k novele zákona č. 361/2000 Sb. O provozu na pozemních komunikacích a podle ní je povinná prohlídka až od 65 let / schéma 65, 68, 70 a pak každé dva roky /. Myslím, že je to důležitá informace.

Elegán Bohuš Záhorský bavil diváky desítky let

Hana Rypáčková 5.2. 08:33
No, a ten film se Šejbalovou, jak jí koupil kožich s nožičkama....

Pět ***** může mít i hotel

Jarmila Komberec Jakubcová 4.2. 16:17
Milá Vando, dík za krásné vyprávění o kanárských ostrovech, které i já velice miluji a hlavně navštěvuji. Na Lanzarote jsem sice byla 1x a vše je takové jak popisuješ. i ty kočky u hotelu.Byla jsem v jiném hotelu, ale také byl velmi pěkný i když ne tak luxusní. Já létám každý rok na Gran Canarii do tříhvězdičkového holelu Beverly Park, který je také přímo u moře a patřím už k hotelovému inventáři.Máš určitě hezké zážitky na krásné ostrovy věčného jara. Já si koncem září opět na týden zaletím zkontrolovat stav koček na gran Canarii. Tak ti dám také 5 hvězdiček.

Fotopříběh: Arboretum Nové Dvory

Jana Šenbergerová 4.2. 15:34
Je to ostuda, ale přestože toto arboretum je na severní Moravě, nikdy jsem tam nebyla. Budeme to muset napravit, vaše snímky jsou lákavé. Měla jsem to štěstí, že jsem v rámci rehabilitační léčby mohla měsíc pobývat v Hamzově odborné léčebně pro děti a dospělé, kterou obklopuje krásný park - arboretum. Jsou tam k vidění opravdové skvosty. Např. cedr atlantský, sekvojovec obrovský, metasekvoje čínská, tisovec dvouřadý, toreja kalifornská, zeravinec japonský, korkovník amurský, či dřezovec trojtrnný. Ten se vysazuje v parcích a má zajímavé využití. Lusky a semena jsou jedlé za syrova. Suchá semena se vaří jako ostatní luštěniny. Z pražených semen lze připravovat kávovinu s příjemným aroma. Je to medonosná dřevina. Věřím, že nejeden z nich se může nacházet i v Nových Dvorech.

Dovolená, na které se vám bude líbit: aktivní i relaxační pobyty v Česku

Jana Šenbergerová 4.2. 14:14
Kdo chce, vždycky si něco najde. A toto je jedna z dobrých příležitostí. Lednice je velmi lákavá, ale nejen ona. :-)

Seriál České televize přiblíží život po padesátce

Naděžda Špásová 4.2. 13:27
Vypadá to na slušný seriál a obsazení je taktéž pěkné. Určitě se podívám. Sebedůvěry není nikdy dost.

Můj seniorský život: Já a můj čas

Zuzana Pivcová 4.2. 12:13
Od počátku jsem věděla, žes to vzala za správný konec. Inspirovala jsi mě i s tím "nastavením věku". A to bytí mezi Tvými chlapy Ti moc přeji.

Můj životní příběh: Setkala jsem se s tajemnem

Ingrid Hřebíčková 3.2. 18:25
Alenko, je velmi těžké odpovídat, ale chtěla bych vám aspoň sdělit, že jste velmi statečná žena, že chápu vaši bolest, že s vámi cítím. A přeji vám už jen samou radost.

Článek na 50 slov: Moje vyznání

Naděžda Špásová 3.2. 15:10
Lenko, hezkých a upřímných 50 slov. Fotky také parádní. Myslím, že jsi už mezi íčkaře zapadla. *****

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.