Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotopříběh: Botanická zahrada v Lednici
Alena Várošová 3.2. 14:50
Velká módní přehlídka krásných květin,které miluji a ráda se na ně podívám v kteroukoliv dobu a kdekoliv.Krásné fotografie.
Tisíciletá lípa v Tatobitech usiluje o evropský primát. Podpořte ji v hlasování!
Radovan Cakl 3.2. 12:20
Podpořte náš český strom. Otevřete si http://www.treeoftheyear.org/Uvod.aspx Pak klikněte vpravo nahoře na Hlasování. Klikněte na lípu v Tatobitech a v dalším okně uveďte svůj email, přepište text do rámečku a Hlasujte. Na uvedený email vám přijde potvrzovací odkaz a na něj klikněte. Bez tohoto kliknutí nebude váš hlas započítaný. Z každé e-mailové adresy je možné poslat jeden hlas, ale pokud máte víc adres, můžete hlasovat z každé, takže vícekrát. Zvýšíte tak šanci na vítězství v soutěži o Evropský strom roku! Je to jednoduché a nic to nestojí.
Procházka s koňmi
petr stejskal 3.2. 12:19
Nejhezčí pohled na svět je z koňského hřbetu. Sice nevím,kdo to napsal, či jen řekl,ale jistě to byl někdo, kdo koníčky a přírodu měl rád. Nadi, hezké. Je zajímavé,že dnes se koníčkům věnují více dívky než kluci.
Ondřej Hejma: břitký glosátor se Žlutým psem
Hana Rypáčková 3.2. 11:46
Hodně štěstí a zdraví milý Hejmo....Zrovinka čtu jeho knihu Fejsbuk. Velmi zajímavé čtení.....
Můj seniorský život: Slovem i obrazem
Naděžda Špásová 3.2. 10:25
Růženko, také jsem v invalidním důchodu. Pokud budete mít invalidní důchod vyšší, než starobní, tak vám ho nechají. V 65 letech to přechází automaticky do starobního. Já to tak mám. No uvidíte. Podle fotek nezahálíte, jste činorodá a šikovná, moc se mi líbily houby, taky jsem houbařka. Přeji vám, ať vám to vydrží ještě hodně let.
Loga magazínu i60 ke stažení
Hana Rypáčková 3.2. 09:38
Moc pěkné. Nechávám se všude slyšet, ale všichni slíbí a zřejmě jen nakukují...
Také něco sbíráte?
Jarmila Komberec Jakubcová 2.2. 19:02
Moc hezké barbíny, je škoda, že nyní je móda panenek - strašidýlek. Moje pětiletá vnučka se zamilovala do "monster". Je to sice panenak jako barbína, ale má to strašidelný název i kostým. Prostě děs. A ve školce si vyprávějí, jakou už mají či nemají.
První česká opera zazněla ve Stavovském divadle
Vladka Steinová 2.2. 14:41
Velmi dobrá připomínka redakce. Dráteník s malým d chodil převážně ze Slovenska a drátoval, spravoval nádobí, to znám z vyprávění maminky.Dráteník s velkým D zpěvohra, která se strukturou a pojetím blíží žánru komické francouzské opery. Představení bylo tehdy velmi úspěšné, mělo 18 repríz.
Selečí víkend
Olga Štolbová 2.2. 14:10
Miloši, dodnes jsem nevěděla, že se dá koupit selečí krk, určitě bych už nic nepřikupovala, zvláště ne borůvkové knedlíky.*****
Můj seniorský život: Starobní důchodce jako nadávka
Zuzana Pivcová 2.2. 10:06
Ano, u nás v práci (stále pracuji na plný úvazek) se jednou jeden mladší kolega vyjádřil, že u nás máme 5 starobních důchodců. Jedna z nich jsem samozřejmě byla já. Ve srovnání s tím kolegou, který je neustále po doktorech a zatraceně se šetří, mou starobu charakterizuje zatím pouze datum narození. :-)))
Nový rok stromů: Tu bi-švat 5776
Zuzana Pivcová 2.2. 07:51
Je to zajímavá informace. Stromy by si zasloužily být oslavovány denně.
Hádky kvůli penězům. Znáte je?
Helenka Vambleki 1.2. 20:04
Znám případy z okolí. Např.paní se starala asi tři roky o nemocného manžela/pro oba to bylo druhé manželství/.Když rakovině podlehl, přišel syn z prvního manželství nejen s nařčením, že tátu zabila(jak by mohl vědět o jeho zdravotním stavu, když otce navštěvoval cca jednou za dva roky) a k dovršení žádá okamžitě peníze za domek, který si jeho otec s novou partnerkou pořídil a ona platila rekonstrukci. Takže k bolesti ze ztráty manžela ještě takové rány pod pás. Rázem zestárla o několik let a je smířená, že domek se musí prodat, protože finance na vyplacení nemá.
Proč se nemůžu přestěhovat
Blanka Hlobilová 1.2. 17:15
Paní Jano, řešila jsem úplně ten samý problém. A tak jsem v bytě zůstala a ještě si ho zrekonstruovala. Snad dožiji v pohodě. Jelikož je mamince 92 let, doufám, že si bytu užiji ještě dlouho.
Nejsem zmanipulovaný primitiv. Názory mám vlastní
Elena Valeriánová 1.2. 15:54
Pane Jiří, tleskám tomuto článku. Přiznám se, že jsem Zemana volila, ale jako menší zlo. To větší zlo byl pro mě knížepán. Nejsem v politice nijak kovaná, tak se do hlubokomyslných úvah nepouštím. Souhlasím se závěrem Vašeho článku, jsme myslící bytosti a podle toho bychom se měli chovat.
Putování po Bosně-Hercegovině
Naděžda Špásová 1.2. 13:07
Zajímavé putování pro toho, kdo má rád poznávačky. Hezké fotky.
Štrůdl trochu jinak
Helena Hejduková 1.2. 11:39
to je velmi dobrý recept. Dávám máslo ( nejsem totiž přívržencem margarínů) a jako nejlepší tvaroh na toto těsto se mi osvědčil kostka tvaroh polotučný.Osobně si myslím, že je lepší než z lístkového těsta i vzhledem k nutričním hodnotám.
Osobitý Frigo: nejtišší z hvězd němé grotesky
Dagmar Bartušková 1.2. 11:27
Prvně jsem tohoto herce s kamennou tváří viděla jako dítě v grotesce Frigo na mašině. Bože, to je let!
Můj seniorský život: Nespoléhejte jenom na důchod
Jarmila Komberec Jakubcová 31.1. 19:43
Naprosto souhlasím protože seniorský věk nemá vliv na to, že můžeme i v důchodu podnikat či pracovat. To záleží na našem zdravotním stavu a pak jakou profesi jsme schopni nabídnout, aby o ni byl na trhu práce zájem. Myslím, že mnoho starobních důchodců ještě pracuje nebo žije ze svých úspor. Tak to funguje v celém světě a považuji to za zcela normální.
Milovaný Čech, který dal Brazílii prosperitu
Elena Valeriánová 31.1. 19:03
Tak to jsem ani netušila. Děkuji za zajímavou informaci.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.