Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj seniorský život: Pohřeb prosím ještě ne!
Květoslava HOUDKOVÁ 28.1. 10:37
Neomalenou otázku zažila "u stolečku" paní (přes 80r.) při výletě se Šmejdy. Když odmítla koupit sadu nádobí (nepotřebuje,drahé atd.) tak se jí prodejce zeptal: A kolik máte ušetřeno na pohřeb? (On si - ten vůl asi "maloval", že se paní může dát pohřbít v kastrolu)!
Léto 1969
Jarmila Komberec Jakubcová 28.1. 08:36
Ano v naší zemi opravdu nechceme bolševiky - s tím jsme zakládali Občanská fóra jenže tehdy jsme byli příliš "sametoví". Slova mi mluví z duše. Děkuji.
Analýza sportu
Jarmila Komberec Jakubcová 27.1. 19:45
S partou cca 15 ti stejně ujetých seniorek jako jsem já se scházíme 2-3x týdně a pod záštitou naší seniorské organizace TOTEM chodíme s instruktorkou cca 6-8km lesem okolo Boleveckých rybníků.Aby se nám lépe šlapalo máme trekové hole a zakoupily nám žlutý batůžek, kde je i pláštěnka, tričko, čepice a lahev na pití.Vše žluté nápisem "Jedeme dál". Dnes jsem se s kamarádkou "zakecala" a zabloudily jsme.Místo 6km jsme šly 10km.
Na Vánoce letos utratíme víc. Ale co koupit vnoučatům?
Martina Králová 27.1. 16:00
Já bych vsadila na praktičnost. Vnoučata sice ještě nemám, ale jsem radši, když se moji rodiče poradí přímo se mnou, co malé koupit. Rozhodně nic nezkazíte kvalitním a hezkým oblečením http://goo.gl/ExCMZM. A nebo nenápadně zjistit, co by se dětem líbilo.
Jak jsem pekla Mžource modrého
Květoslava HOUDKOVÁ 27.1. 14:59
Paní Helenko - pokud chcete tipy na skřítky domácí/přírodní, inspirujte se u výtvarnice p. Vítězslavy Klimtové - má je v Pohádkové zemi na Šumavě, též pořádá putovní výstavy. Informace na internetu, event.se pokusím najít přímý kontakt. (Skřítky znám, ale s pečením jsem "na štíru").
Vychází DVD revue, časopis se třemi filmy
Květoslava HOUDKOVÁ 27.1. 11:07
K valorizaci 40,- stačí ještě Kč 9,- "přitlačit" - a můžeme si udělat radost!
Pobyt pro seniory s vnoučaty aneb S tebou mě baví svět
Hana Rypáčková 27.1. 10:19
Doufám, že se mi podaří .Ale nebude tak daleko. Snad i na Plešivci bude v únoru dost sněhu.
Můj seniorský život: Být sama sebou
Soňa Prachfeldová 27.1. 09:40
Paní Jano, velmi oceňuji Vaše upřímné vyznání a přeji Vám, abyste pořád objevovala to krásné a povznášející v lidském životě. určitě si to dobré zasloužíte plnou měrou !
BBC odvysílá snímek režiséra Mateje Mináče Nickyho rodina
Jarmila Komberec Jakubcová 27.1. 01:41
Děkuji Vladko za připomenutí Sira N. Wintona
Olga Havlová: odvážná a přísná opora Václava Havla
Zdenka Jírová 27.1. 00:58
Byla to opravdu " dáma" na svém místě.
Vánoční dům v Karlových Varech
Květoslava HOUDKOVÁ 26.1. 18:52
Hezké čtení - děkuji, o Vánočním domě vím už 2 r., letos v říjnu jedu na týden do Karl. Varů, tak navštívím.
Lékaři radí diabetikům posílit před chřipkovou sezónou prevenci
Jana Šenbergerová 26.1. 18:15
Všimli jste si, jak s námi cloumají různé sezóny? Ta okurková je oproti mnohým jiným zcela neškodná. Nejraději mám programování typu: " nástup epidemie se očekává koncem ledna." :-( Kdo by si dovolil neonemocnět, když je tu sezóna?
Postřehy z jednoho obyčejného dne ze života seniorů
Jana Šenbergerová 26.1. 18:09
Moc dobře jsem pochopila a jsem ráda, že tady, kde žijeme, je ještě možné poklábosit jen tak o životě, radostech i starostech. Že se starý člověk nemusí bát, když mu chceme s něčím pomoct, že bude napálen nebo okraden. Ještě tu vládne aspoň pomyslná blízkost a lidskost, i když i to se rychle mění. Bohužel.
Bože, dej nám čas…
Marie Pudichová 26.1. 13:36
První vložení textu se moc nepovedlo, omlouvám se za ten dvojitý nadpis. Už to nešlo odstranit.
Charismatický Jiří Kolbaba nejen o plnění svých snů
Zuzana Pivcová 26.1. 11:31
Perfektní. A protože také ráda cestuji, i když mnohem skromněji, a uznávám nutnost alespoň částečné znalosti angličtiny, líbí se mi to o to víc. A fotografy uznávám všechny.
Můj seniorský život: Dá se někde sehnat motorové koště?
Blanka Hlobilová 26.1. 09:06
Mě důchod teprve čeká. Váš příspěvek jako bych psala sama. Takto si představuji, že budu akční v důchodu. Chválím a vítám na i60.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.