Přehled posledních diskuzních příspěvků
A kdo ti řekne víc?
Marie Magdalena Klosová 25.1. 22:20
Rozumím tomu po svém,ale snad i po Tvém.V každém případě,ROZUMÍM.mm
Móda roku 2016: Pofrčí modrá a růžová
Jana Šenbergerová 25.1. 18:16
Zase půjdu proti proudu. Růžovou nemusím a modrá mi moc nesluší. Ležérnost a pohodlí mi ale vyhovují, takže není co řešit. Svět je plný i jiných barev.
A život jde dál...
petr stejskal 25.1. 17:00
Jituli,je to asi blbé,ale který jsi ročník? Já 1945. Takže nevím jestli jsme se potkávali. V Čeperce bydlím od svých 24 let. Před tím jsem bydlel v Plačicích,což jistě dobře víš,kde to je. Do plačic jsem se nastěhoval ve svých 13 letech,pak učňák vedle leťáku,škodovácký. To už jsem smozřejmě pokukoval po dívčích ňadrech a prohlížel jejich štíhlé nožky. Potom vojna v Čáslavi ,rok po vojně svatba,krátce půl roku bydlení u Čáslavi,potom návrat do Plačic. Nástup k ČSD,a nakonec stavba domku v Čeperce. Bylo to hledání podle možnosti i dojíždění do práce. A aš bydlím v pardubickém kraji,duší stále hradečák. V Pardubicích zabloudím, v Hradci si troufnu říci,že ne.
Boris Rösner: mistr pódií i výtečný pedagog
Vladka Steinová 25.1. 16:43
Dobrý den, pana Borise Rosnera jsem měla jako herce moc ráda, podával vynikající výkony. Kdysi, v 80. létech minulého století v kulturním centru Novodvorská Praha 4, v bývalém kinu Kosmos byl pořad Křeslo pro hosta a sem přicházeli zajímaví lidé, herci. etc. Pan Rosner byl jedním z nich. Vyprávěl a odpovídal na otázky diváků. Dceři věnoval tehdy podepsanou fotku. Zajímavý vzpomínkový pořad přinesl český rozhlas Dvojka v sobotu, 23.ledna, kdy na Borise Rosnera vzpomínali přátelé a kolegové a ze záznamu pouštěli jeho hlas a jeho vlastní vzpomínky. Těžce umíral ,bojoval na onkologii v Kladně. Bohužel, svůj boj prohrál.
Skanzeny: naše lidové stavby
Marie Magdalena Klosová 25.1. 14:47
Všechny jsou krásné.Připomínám severomoravský Rožnov pod Radhoštěm.mm
Krásná je ta naše česká zem
Marie Magdalena Klosová 25.1. 14:40
Umíte,Petře,moc pěkně psát,má to takový starosvětský půvab a harmonii.Trošku jako báseň v próze.mm
O ženě
Marie Magdalena Klosová 25.1. 13:46
Jak pravdivé a plné touhy zároveň.Přeji Vám její naplnění.Vím sama,že to není nemožné.mm
Komik Jiří Wimmer doplatil před 15 lety na alkohol
Lenka Hudečková 25.1. 11:25
To už je 15 let, hodně rychle ty roky utekly...
Omalovánky
Květoslava HOUDKOVÁ 25.1. 09:22
Relaxovat vybarvováním všelijakých -i "příšer" považuji za zbytečné a další finanč. výdaje. Pro volný čas mám pestrost v ruč.pracech (materálu dostatek).
Máte rádi knihovny? Tentokrát Nostická knihovna
Hana Rypáčková 24.1. 18:04
Mám ráda knihovny a v této jsem nebyla . Díky Vando.
České Švýcarsko láká na Brtnické ledopády
Lenka Hudečková 24.1. 14:44
Krásné, v Českém Švýcarsku jsme byli na dovolené v létě 2014 a moc se nám tam líbilo.
Tajemná kráska Nastassja Kinská
Ladislav Vesecký 24.1. 10:51
Nastassja, velmi hezké děvče a dobrá herečka.
Jak u mne recidivoval syndrom bílého pláště
Helenka Vambleki 24.1. 10:50
Ňadro u mne tlak určitě nezvedá :-), bílý plášť ano!!!
Zas jeden krásný, ale prázdný večer je tu
Zuzana Pivcová 23.1. 19:04
Nevím sice, zda jste to adresoval někomu konkrétnímu, ale vzhledem k tomu, že jste nechal do své duše nahlédnout i čtenářskou veřejnost, chci Vám říct, že za sebe Vám velmi rozumím.
Můj seniorský život: Cestování po Jordánském království
Jana Šenbergerová 23.1. 16:47
Jarmilo, přeji vám šťastné cesty i návraty. :-)
Příběh na 50 slov: Opisování odpovědí
Hana Rypáčková 23.1. 15:38
Neopisujte, budete po škole.... :-) :-) :-)
Guth-Jarkovský: první ceremoniář T. G. Masaryka
Libor Farský 23.1. 13:02
Jen si dovoluji upozornit na Ladislava Špačka - českého spisovatele a pedagoga, velkého popularizátora společenské etikety a bývalého tiskového mluvčího prezidenta Václava Havla. Jeho seriál „Etiketa“ je k dispozici na i-vysílání ČT. Naši politici, kteří si vzájemně i za řečnickým pultem v parlamentu ukazují vztyčený prostředníček, by bez přezkoušení L.Špačkem vůbec neměli být nominováni na veřejné funkce žádnou politickou stranou. (Smutný smajlík)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.