Přehled posledních diskuzních příspěvků
Český lovec mrazů stále čeká na rekordní úlovek
Jana Šenbergerová 22.1. 20:51
Zajímavý koníček obzvláště když se pořád mluví o globálním oteplování. Myslím, že by si ten "potřebný" mráz zasloužil. Není přece nad to, dosáhnout svého cíle. :-)
Můj seniorský život: Cesta z Německa
Jana Šenbergerová 22.1. 19:15
Já bych byla vedle. Lékař mi důrazně vysvětlil, že v žádném případě nemám dobíhat žádný dopravní prostředek. Jste dobrá! :-)
Kouzlo časů minulých: kratochvíle
Jana Šenbergerová 22.1. 19:11
Není kratochvíle jako Kratochvíle. :-)
František Křižík patřil k světovým průkopníkům elektrifikace
Libor Farský 22.1. 16:02
Velmi zajímavé - za 5*
Páření na vrchu Boreč
Eva Mužíková 22.1. 15:17
Zajímavé, velni zajímavé. Abych byla chytřejší, přečetla jsem si i redakční článek. Jen se divím, že dosud tuto lokalitu neobjevili všudypřítomní bezdomovci......
Plán dne
Eva Mužíková 22.1. 12:37
Lenko, já bez plánu dne, vymyšleném ráno v posteli nejsem schopná vstát.... to toho udělám, hurá..... samozřejmě, jak na tom obrázku, mnohdy zůstane jen u zalitých květin ......
Hypochondrovo sváteční odpoledne
Alena Tollarová 22.1. 12:35
Otevřela jsem právě to nejsprávější šufle k polednímu kafi. Bezva.
Můj seniorský život: Neříkám si senior
Lenka Hudečková 22.1. 07:07
Paní Naděždo, moc hezky jste to napsala...přeji Vám další krásné dny s rodinou, přáteli, a foťákem :-)
Máme se lépe než před 25 lety, ale cítíme se hůře
Jarmila Komberec Jakubcová 21.1. 20:05
Určitě se máme lépe, jen jsme o 25 let starší. Myslím, že media jako televize, rozhlas a tisk mají velký vliv na psychiku a spousta lidí podléhá strachu co nás čeká v budoucnosti. Ale jak vyplývá z poslední ankety týkající se obav z migrace, tak naši íčkaři jsou většinou optimisté a věří svému rozumu.
Kanárské ostrovy - Lanzarote. Tentokrát projížďka Národním parkem Timanfaya
Hana Rypáčková 21.1. 19:05
To je peklo....
Kámen mudrců není žádný šutr
Hana Rypáčková 21.1. 19:03
Musím si to přečíst zítra.Požívám červeného vínka a nějak mě to nejde do hlavy. Ale mysteria mám ráda....Jdi tam, nevím kam, přines to, nevím co.../Tak zítra ráno, moudřejšího večera.//
Můj seniorský život: Prefabrikát
Michaela Přibová 21.1. 15:29
Zuzko, mně se zdát skvělá. Neměň se! :-)
Tak se musí na šmejdy
Jana Šenbergerová 21.1. 14:14
Ještě teď se chechtám. Moje kamarádka se ale nesmála, když splácela za nádobí 50 tisíc. Chtěla udělat radost synovi - kuchaři. Pěkně si tím zavařila. :-(
Karel IV.- císař římský a král český, Otec vlasti
Libor Farský 21.1. 12:40
Moc děkuji Zdeničce za poučení, které při svém nedostatečném humanitním vzdělání tolik potřebuji. Mimochodem svým druhým jménem (podle svého kmotra - mého dědečka) jsem také Karel, ženil jsem se na Karlštejně a z celé Prahy nejvíce miluji Karlův most.
Čechy krásné, Čechy mé
Dagmar Bartušková 21.1. 10:26
Ano, ano. Skvěle napsané! Tu naši nádhernou zem, naší vlast, si nesmíme nechat nikým narušit.
Do stanice "Úsměv" jezdí i vlak
Jana Šenbergerová 21.1. 10:23
To je krásná příhoda! Život rád tropí hlouposti. Hlavně že skončila smíchem. Ten průvodčí ji určitě bude také dávat k dobru. :-)
Můj seniorský život: práce, která mne naplňovala
Dagmar Bartušková 21.1. 08:33
Paní Hano, jste ženou "pro život vybavenou", a určitě zase něco dalšího a příjemného přijde.
Zvýšení mé penze
Květoslava HOUDKOVÁ 21.1. 08:26
Vylepšení důchodu Vás potěší - třeba to ovlivní i Vaše články, aby nebyly tak děsně negativní.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.