Přehled posledních diskuzních příspěvků

Naše boxerka III.

Ingrid Hřebíčková 20.1. 17:10
Tak ať vám všem paní Jitko slouží zdravíčko, ať můžete sledovat krůčky malé Emmičky móóc dlouho a taky ať ta láska, co z váš vyzařuje trvá navěky.

Gugla - znáte jej?

Dagmar Bartušková 20.1. 16:39
Petře, tento recept znám, a veřte, kdybych teď měla plný plech před sebou, pěkně velký kousek bych si zakrojila.

Můj seniorský život: Ve dvou se to lépe táhne

Zdenka Jírová 20.1. 15:09
Hlavně když slouží zdraví.Bývala jsem velmi činná, ale teď se špatně pohybuji a musela jsem hodně slevit ze svých aktivit. Našla jsem si i60 a tak cestuji se svými novými přáteli alespoň díky jejich článkům.

S velkým šperkem neuděláme chybu

Naděžda Špásová 20.1. 14:33
Šperky mám ráda a ráda je i nosím. Mám ve sbírce jak decentní, tak i trochu větší a barevnější. Ty hodně velké a výrazné ne. Nejsem ráda středem pozornosti a chodit v úklonu díky váze šperků by se mi také nelíbilo. Prostě zlatá střední.

Přikrmujte a pozorujte ptáky na krmítku

Ladislav Vesecký 20.1. 13:16
Každý rok pravidelně krmím oblíbené ptactvo i já.

Jak sponzorujeme své potomky? Dost dobře!

Hana Rypáčková 20.1. 09:21
Mamahotel jsme tu už probírali. Příspěvek dětí na rodiče je asi opravdu ojedinělý, jenže na pobyt v seniorském zařízení se doplácet musí. Statistika nevidí na konkrétní případy. Ale k zamyšlení to je. :-(

Vladimír Merta: brilantní kytarista a renesanční osobnost

Hana Rypáčková 20.1. 09:15
Koncert bude asi pěkný.Mám Mertu ráda.Na folku jsme vyrostli..

Máme rádi zvířata: V nouzi poznáš přítele

Jarmila Komberec Jakubcová 19.1. 19:24
Kdo má rád zvířata, má rád i lidi. Můj nalezeneček - kocourek Piškot ihned pozná kdo je kdo.

Můj seniorský život: Mé „odložené“ bábrlinky

Lidmila Nejedlá 19.1. 15:57
Paní Heleno, jste zlatý člověk a zasloužila byste si vyznamenání prvního stupně. Díky za tu empatii k stařenkám.

ZOO ve Dvoře Králové má prudce jedovatou mambu

Anna Potůčková 19.1. 15:13
Tak hlavně, aby se někdy nepsalo, že tento had někoho uštknul. Já osobně jej vidět netoužím. Jinak ZOO přeji úspěch v budoucím chovu

Moje kytičky

Vladka Steinová 19.1. 14:14
Soni, krásný,milý článek a ještě krásnější fotky kytiček.

Šumperk, brána Jeseníků

Zuzana Pivcová 19.1. 13:16
Vypadá to jako kraj s nakumulovanou negativní energií, přitom je tak krásný. Třeba se teď město obrodilo nejen fasádami. :-)

Pánové, choďte k lékařům

Zuzana Pivcová 19.1. 13:13
Příkladem toho byl náš ředitel, ten ne a ne k doktoru, pak zjistili, že přechodil menší infarkt. Teď zase potíže, pak už to šlo ráz na ráz, žlučník. Ale jsou i takové ženy. Moje maminka si objevila nádor, šla k lékaři až za dlouhou dobu, už bylo pozdě. Víte, jak nám bylo, když řekla, že nám nechtěla kazit vánoce?

Babičko, dědečku vytáhněte sáňky

Vladka Steinová 19.1. 10:25
Pěkné, veršované vyznání vnukovi i zimním radovánkám.

Můj seniorský život: Zakopanej pes

Lenka Hudečková 18.1. 17:30
Paní Mokrá, je mi smutno, když čtu Váš příběh. A bohužel vím, že takových lidí, kteří jsou na tom stejně jako Vy, je mnoho. Máme opravdu špatně vymyšlené zákony v sociální sféře. Hlavně, že se cpou horem dolem peníze na uprchlíky, ale na naše děti a staré lidi peníze ve státní pokladně nejsou!!!

Demence. Nemoc, o které se nemluví

Soňa Prachfeldová 18.1. 13:57
Je to zoufalá nemoc, rozpad osobnosti, rodina trpí, zlé, zlé.

Tvůj obraz zůstává

Elena Valeriánová 18.1. 13:47
Zuzanko, Tvá sbírka básní by byla fascinující a krásná. Z této básně cítím smutek, Tvá slova hrají pro mne na velmi citlivou strunu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.