Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak jsem se dostala do kamenné laviny

Zdenka Jírová 18.1. 11:07
To byl dramatický výlet, ale krásný.

Zázračný penicilin poprvé vyzkoušeli lékaři za druhé světové války

Zdenka Jírová 18.1. 01:06
Patří k těm několika " zázračným" objevům, které zachraňují lidstvo.

Film pro pamětníky: Dům na předměstí

Zdenka Jírová 17.1. 22:40
Knihu Karla Poláčka jsem četla, film s vynikající Antonií Nedošínskou jsem viděla a obojí je zábavné.

Moje první orchidej

Jarmila Komberec Jakubcová 17.1. 19:06
Mám orchideje ráda ale nikdy mi znovu nevykvetly. Moje snacha chudinky odnesla do koupelny kde na okenním parepetu ožily a kvetou jako o život.Mají podmínky pralesa - vlhko a teplo.

Šmejdi a naši junioři

Hana Rypáčková 17.1. 17:43
Je to váš názor a vymlouvat vám ho nehodlám. Jsem ráda, že jsem obklopena rozumnými vzdělanými mladými lidmi, kteří si vytvářejí vlastní pohled na dění kolem sebe.

Zemřel legendární sportovní komentátor Karol Polák

Dagmar Bartušková 17.1. 14:44
Sympaťák s vynikajícím hlasem. Smutné to je, ale každý z nás holt jednou odejde.

Zeď nářků: nejposvátnější místo Židů

Hana Rypáčková 17.1. 10:07
Kéž by v míru a klidu žila celá naše zeměkoule. A všude bylo bezpečno.

Domeček

Dagmar Bartušková 17.1. 09:05
Hlavně, že domek zůstal stát, o děti se staral stát.

Můj seniorský život: Výlet do Německa

Naďa Pokorová 17.1. 07:24
Paní Heleno, přeji Vám ještě mnoho takových pěkných zážitků a do dalších let hodně zdraví a spokojenosti.

Kabír Bedí: filmový Sandokan s vřelým vztahem k Česku

Zdenka Jírová 17.1. 00:58
Kdo by neznal Sandokana, hltali jsme tento seriál a fandili jemu i krásné Marianně.

Počasí nějak neumíme, mrazy nakonec přijdou

Zdenka Jírová 17.1. 00:49
Někdy přemýšlím, proč se vlastně předpovídá počasí, protože nikdy nevyjde podle předpovědi. Patrně to spadá do věšteckých praktik kartářek, tam to také málokdy vyjde. Ony ale většinou nemají to vysokou školu ani milionové přístroje na své předpovědi.

Jak ani v penzijním věku neztloustnout jako čuně

Hana Rypáčková 16.1. 19:54
Je vidět pevná vůle..Tak ať se nedostaví jojo efekt. A při dvoustém dřepu-bacha na kolena!

Kouzlo české země: hrady a zámky

Hana Rypáčková 16.1. 17:19
Tedy Petře, ty jsi vážně toulavec .Jen tak dál, ať ti nohy slouží.

Kanárské ostrovy - Lanzarote: pěstování vinné révy

Vladka Steinová 16.1. 15:28
Milá Vando, opět jsi nám předložila skvělý a poučný článek o pěstování vína na ostrově Lanzarote. Jsi opravdu skvělá cestovatelka a fotografie? Ty jsou krásné a stále dokonalejší.Já osobně Ti moc děkuji.Byla jsem před 20 léty na ostrově Tenerife, ale tolik poznatků jsem si tehdy nepřivezla.Ahoj Vladka

Láska se nestydí

Jana Šenbergerová 16.1. 13:42
Když někdo napíše báseň, která se mi líbí, potěší mě to. Když jich napíše deset, žasnu. Ale když jich napíše desítky, nemám slov. Marně nějaké hledám, kterým bych ještě mohla vyjádřit svůj obdiv. :-)

Marcia Davenportová, přítelkyně Jana Masaryka

Michaela Přibová 16.1. 12:22
M. Davenportová napsala o Masarykovi knihu - Jan Masaryk - Poslední portrét. Je to smutná zpověď jejich vztahu. Krásná láska dvou silných osobností.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.