Přehled posledních diskuzních příspěvků
Unikátní archeopark u Věstonic bude otevřen koncem května
Hana Rypáčková 15.1. 19:33
Ráda se tam podívám, brigádničila jsem na vykopávkách...Ach to vzpomínání...
Čínské nudle po našem
Hana Rypáčková 15.1. 19:31
Máme rádi těstoviny, je tolik druhů a tak dodržujeme chutě a tvary. Nevím proč.Špagety s rajskými, mušle s plody moře, vrtule se zeleninou...No, už to nebudu měnit. Ale vypadá to moc dobře.
Dynastie Lannů: 100 let technického pokroku
Hana Rypáčková 15.1. 19:24
Máme v krajském městě Lannovu ulici-Lanovku. Šikovný podnikatel. Můžeme vzpomínat na rody, kde synové pokračovali v práci otců..
Můj seniorský život: Proč nebudu psát vůbec nic
Jana Šenbergerová 15.1. 16:08
Tak to se vám povedlo! Ani nahá, ani oblečená, ani pěšky, ani na voze ...
Jak jsem se stal stařešinou početné multi-level-family
Lenka Hradecká 15.1. 08:53
Blahopřeji k tak početné rodině, je cítit, že jste v ní šťastný.
Plagiátorství - fenomén doby
Dagmar Bartušková 15.1. 07:37
Tak by to mělo být, no uvidíme. Touha po slávě bude možná u některých jedinců na chvili stagnovat, ale...
Lehko na cvičišti
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 19:40
Pane Františku článek se mi líbil a je škoda, že nepíšete víc. A muela jsem se smát vašemu příspěvku na chut o tom, že jste rád, že nefotíte. To fakt bylo super. Moc jsem se nasmála.
Můj seniorský život: Věk? Co to je?
Jarmila Komberec Jakubcová 14.1. 18:53
Paní Hano velmi pěkný článek a také poděkování - jedeme s kamarádkou Evou Kapounové na váš zájezd na Slovensko - myslím, že je to hotel Morava v červnu. Už teď se moc těším a dávám pětku (hvězdiček)
Bohéma představí prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna
Vladka Steinová 14.1. 17:51
Televizní cyklus Bohema spisovatelky a scénaristky T.Brdečkové je jistě pozoruhodný záměr. Současní herci však budou muset vyvinout velké úsilí, aby prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna dobře a věrohodně zahráli. Je to nelehký úkol, ztvárnit Vlastu Buriana , či Jaroslava Marvana. Uvidíme, jak vše dopadne.
Fotopříběh: Bílá roudnická zákoutí
VANDA Blaškovič 14.1. 16:08
Aleno, krásná fota! Kaplička při sněžení je pro mne nejmalebnější, jen prosím Tě, co tam jsou ty maskované kontejnery? Garáže? A také ovečky s hubenýma nožičkama bych vzala do tepla..:) Ano, líbí..
Faye Dunawayová: slavná lupička Bonnie
Dagmar Bartušková 14.1. 12:35
Vynikající a doposud krásná herečka. Kromě výše vyjmenovaných filmech podala vynikající výkon ve filmu Drahá maminko.
Magický rok devítky
Olga Štolbová 14.1. 11:20
Ahoj Soňo, zajímavé povídání, mám o čem přemýšlet. A ty fotky se mi moc líbí, už jsi s foťáčkem krásně seznámená. *****
V módě budou opět duhové pruhy, jen v nových variacích
Květoslava HOUDKOVÁ 14.1. 10:38
Tak věřím, že "šik duhu v proužcích" brzy předvedou naše senior-manekýnky na přehlídkách - KDY BUDE PRVNÍ ?
Senior taxi konečně i v Brně
Eva Balúchová 13.1. 20:23
U nás už funguje Senior taxi delší dobu.Po městě platí senioři 10kč,do sousedního města, kde je Tesco a nemocnice, platí 20Kč.Hned jak budu mít potřebný věk,zažádám si taky o průkazku.
Houby a kuřecí prsíčka aneb Nejen zimní placičky
Hana Rypáčková 13.1. 19:49
Vypadá to pěkně.U nás všelijaké placičky letí...
Benešovsko a Hollywood
Olga Štolbová 13.1. 19:43
Ahoj Miloši, nemohu uvěřit tomu, že tuhle koninu mohl někdo natočit. Jestli jsi to dokoukal do konce, jsi hrdina. Ale spíš je škoda času. ***
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.