Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kráska bez průkazu původu

Květoslava HOUDKOVÁ 13.1. 10:22
Zuzko - znám v Praze některé členky Klubu sběratelů panenek a v pátek 15. ledna se jedu za nimi podívat (a "pokecat si") na výstavu, která už probíhá v sídle Úřadu MČ Praha 8-Libeň. (A vůbec mi nevadí, že vnučka (21 r.) neměla o panenky zájem. Ale pro event.svatební auto je ve skříni připravena krásná, jemná panenka-nevěsta - z Německa - na svatebním autě ji měla dcera).

Kouzlo časů minulých: Pohov, rozchod!

Olga Štolbová 13.1. 09:31
Ahoj Jaroslave, po několika měsících jsem se zase začetla do tvých příběhů a jsem nadšená. Kdybychom všichni uměli popsat takhle pěkně své životy, byly by to úžasné romány a také bychom jen četli a četli. Tvůj docela obyčejný život je podán tak pěkně, že se zdá složený jen ze samých krásných dnů. Ale všichni víme, že takový život opravdu není. Moc děkuji, ráda se k tvým příběhům vracím...*****

Eduard Ingriš: český Heyerdahl a autor slavné Niagary

Dagmar Bartušková 13.1. 09:12
Slavná píseň Niagara snad ani nemůže chybět u žádného táboráku.

Zima za mého dětství

Jana Šenbergerová 12.1. 18:00
Přečtení vašeho článku mi dalo pěkně zabrat, ale stálo to za to. Myslím, že napsat to byla také pěkná fuška. Docela bych chtěla toto nářečí slyšet.

Agatha Christie: plachá královna detektivek

Dagmar Bartušková 12.1. 11:59
O této dámě super detektivek se již napsalo mnohé. Vlastním několik kousků z jejího díla - vraždiček z venkovského prostředí. Oddychová četba, ke které se vždy ráda vracím. ?

Eduard Haken: legenda české opery

Dagmar Bartušková 12.1. 11:43
Vynikající sólista opery ND. Jeho podání Kecala v "Prodance"a Vodníka v Rusalce bylo excelentní. Ženou tohoto operního pěvce byla známá a krásná herečka Marie Glázrová.

Máte rádi knihovny? Račte vstoupit!

Vladka Steinová 12.1. 11:07
Vando, opět vyslovuji díky za skvělý popis knihovny, za přiblížení atomosféry, možností a rovněž za publikaci krásných, autentických fotografií. Patří Ti velké poděkování za články, které s vysokým nasazením prezentuješ na tomto portálu.

Lásko, zde jsem

Jiří Libánský 12.1. 09:44
Úžasné, skvělé, dokonalé. Jsi úžasná, skvělá, dokonalá.

Kouzlo časů minulých: uhnízdění

Jarmila Peerová 11.1. 16:57
Milé vzpomínání na dobu dávnou minulou,přesto tak hluboko uloženou v srdci.I když mnohé k dokonalosti chybělo,byl to čas našeho mládí,který se nedá zapomenout.Hezky napsané,díky.

Smrdící dům

Jarmila Peerová 11.1. 16:50
Četla jsem to se zatajeným dechem jako detektivku a čekala,čeho že se dopátráte...? Myslím,že ten páchnoucí objev byl opravdu šokem,takže hlavně,že vše se v dobré obrátilo...Muselo to být hodně nepříjemné.

Zimní podvečer pana Jana

Hana Rypáčková 11.1. 15:14
Pan Jan má moc milého pejska. Vendík mě celou dobu, co jsem jedla oběd /pozdě/ , upozorňoval packou, že by taky rád ochutnal...Nezbylo a dostal kapsičku. Básnička mě potěšila.

Soutěž: Můj seniorský život! Napište nám svůj příběh a získejte některou z cen!

Soňa Prachfeldová 11.1. 08:58
Milá redakce, máte neutuchající zajímavé náměty . Už se těším na vyprávění a zážitky seniorů. Díky ! A gratuluji výhercům.

Najděte si lékárnu, kde za svůj lék zaplatíte nejméně peněz!

Květoslava HOUDKOVÁ 11.1. 08:14
Lékárny - zatím - téměř nepotřebuji - beru je 2 léky, předepsané Klinikou - na Kartu zdejší lékárny slevy mám. Ještě mám Karty dalších 2 provozov. lékáren - možnost výběru.

Křížová cesta 21. století

Hana Rypáčková 10.1. 16:41
Zajímavé. Na opravený Kuks se chystáme...Díky za fotečky.

Alena Mihulová dostala v USA cenu za film Domácí péče

Vladka Steinová 10.1. 16:04
Upřímně p.Mihulové blahopřeji. Manželka vynikajícího režiséra K.Kachyni, po které jakoby se minulá léta slehla zem, se znovu nyní dostává na výsluní filmu.A to je moc dobře. Její manžel by měl určitě velkou radost.

Ministerstvo švihlé chůze

Květoslava HOUDKOVÁ 10.1. 14:24
Letošní kalendář mám od RECEPTÁŘE - zaručeno, že zde žádné "švihlé" rady nejsou! - to na ministerstvech je to asi horší!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.