Přehled posledních diskuzních příspěvků
Rozhovor s Ninou
Libor Farský 7.1. 17:42
Joj, Elenko, tak tohle je na mne silné kafe. Jenom hvězdičkuji.
Zdeněk Jirotka, autor nesmrtelného Saturnina
Libor Farský 7.1. 13:13
Děkuji za milou vzpomínku. Anglický humor je mi osobně velmi blízký a u filmu jsem byl nadšen i hereckým obsazením.
Blackmore’s Night vystoupí v pražské Lucerně
Alena Tollarová 7.1. 12:39
Neznám, ale zní to zajímavě. Škoda, že u článku není odkaz na nějakou jejich pecku. Najdu si a poslechnu.
Borec 007 aneb Co si myslet o espézetkách na přání
Olga Štolbová 7.1. 11:06
Tomáši, souhlasím a také myslím, že na sebe takoví řidiči berou bič. Takové auto si každý zapamatuje a policie lehce najde.
Tříkrálová rýmovačka
Olga Štolbová 7.1. 11:00
Jani, roztomilá básnička. U nás tři králové nechodili, ale potkala jsem je v Metru. Pěkně zpívali, kasička na zámek a s razítkem, takže byli důvěryhodní. *****
Herec Václav Vydra slaví šedesátiny
Dagmar Bartušková 7.1. 09:50
Rodiče pana Vydry byli vynikající herci, klobouk dolů. Ale sám herec - žádné výrazné herectví, snad ty vtipy.
Dieta bez tuků je nesmysl, ukazují nové výzkumy
Jana Šenbergerová 6.1. 19:43
I bez vědeckých výzkumů jsem neuznávala potraviny s uměle nízkým obsahem tuků. Říkám jim vykradené. Všechny výživné látky jsou v přírodním stavu správně vyvážené a jakékoliv vylepšování je může jenom pokazit.
Pravdu mi našeptává
Jiří Libánský 6.1. 18:13
Když ono to neslyšení je tak krásné. V tom to máme se Zuzanou stejné. Jen já to neumím vyjádřit tak poeticky.
Kouzlo časů minulých: Ta jižní Morava je krásná zem...
Eva Balúchová 6.1. 16:30
Vypadá,že příběh bude pokračovat druhým,třetím....dnem.Budu se těšit.Ano jižní Morava je krásná zem!
Ladislav Stroupežnický: zakladatel divadelního realismu
Hana Rypáčková 6.1. 14:32
Paní mincmistrová je známá hrappodle ní natočil režisér Otakar Vávra film Cech panen kutnohorských.
Kam za sportem v roce 2016
Eva Mužíková 6.1. 11:58
Já se jednoznačně těším na Jizerskou padesátku, ta je tady u nás. Jsem velký fanda všech zimních sportů, no a sledování LOH spolu s MS v halové atletice... to se od obrazovky nehnu...Na tenis se dívám, ale moc mu nerozumím, zrovna tak mne už tolik neláká krasobruslení, nevím ale proč... tak, sportu zdar i ode mne.
Tři králové ukončí vánoční období
Hana Rypáčková 6.1. 10:38
S tím názvem mě to napadlo, když jsem klikala kvíz. Už jsem přispěla dětem./Jak to, že nebyly ve škole,/ v pozadí dozorovala známá učitelka./Ta mohla mít okno/.
Diskotéka pro pamětníky č. 12 - Sarah Brightman
Alena Vávrová 5.1. 19:20
Alenko, tak to jsi mi přišla se Sarah B. hodně do noty. Mám ji také moc ráda. Už "hraju". Díky. Máš to ode mne za 5*.
Diane Keatonová: módní ikona i v sedmdesáti
Vladka Steinová 5.1. 14:40
Herečku Diane Keaton jsem si oblíbila ve třech filmech, komediích, které také často uvádí televize. Hlava rodiny z r. 1991 v roli Niny, Hlava rodiny 2. z r. 1995 a Lepší pozdě nežli později z r. 2003. V článku redakce je zmíněno herecké partnerství v tomto filmu s Keanem Reevesem, ale více mě ve filmu zaujal vynikající Jack Nicholson.
Odhalování sochy. Aneb stalo se o Vánocích
Vladka Steinová 5.1. 12:18
Ahoj, Vando, děkuji za tento vzácný a inteligentní článek, za kus historie i za přiblížení Tvé rodiny. Pan Blaškovič se odhalení sochy zhostil velmi dobře. A člověk se stále učí. Moc děkuji, ahoj Vladka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.