Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na půlnoční do Betléma
Hana Rypáčková 5.1. 09:28
Velmi zajímavé postřehy.Právě ten konflikt mnohé odradí od cesty .
Mé silvestrovské ba(bi)lancování s předsevzetím
Alena Tollarová 4.1. 22:27
Liborku, zdravím do Brlohu a někdy z něj vylez a přijeď mezi nás. Tvoje vyčerpávající zpověď je moc pěkná a dík za ni. Za rok nám dáš vědět, jak jsi uspěl, jo. U mě za 5*
Po silvestrovské noci
Ingrid Hřebíčková 4.1. 20:01
Po silvestrovském veselí se vám podařilo napsat hezkou, úsměvnou báseň. Děkuji.
Zemřel francouzský filmový četník Galabru
Vladka Steinová 4.1. 17:35
Výborný herec, točil do pozdního věku. Líbil se mi jak "V knoflíkové válce", tak pochopitelně v "Četnících," ale i ve výborném filmu "Klec bláznů," nebo jako komorník ve filmu Angelika a král.
Vzpomínky na moje výlety
Lidmila Nejedlá 4.1. 15:34
Petře, přečtěte si na mém profilu: Poklady za humny. A pokud ta košile byla červeno černo bílá, měli jsme stejné.
Jan Karafiát: autor legendárních Broučků
Dana Kolářová 4.1. 10:48
Děkuji za připomenutí jak výročí narození autora, tak i knihy Broučci.
Nevím, jak vy, ale já chci...
Olga Štolbová 4.1. 09:46
Ahoj Lubo, anoanoano, také chci a slibuju, že se budu "SAKRA" snažit. Díky...*****
Buditel Karel Ignác Thám sepsal „vejběrek slov k mluvení po česku“
Zdenka Jírová 3.1. 23:02
Kdyby, chudák, věděl, co se bude dít s českým národem za 250 let,. Musí se v hrobě obracet.
Patřím sem vůbec ještě?
Zdenka Jírová 3.1. 23:00
Plně s Vámi souhlasím a je hrozné slyšet, že se asi máme stydět, když se přihlásíme k češství. Dokonce jsme na facebooku četla , že v nějaké škole sundavali obraz prezidenta Zemana s poznámkou, že je to zrádce. To si skoro připadám jak za protektorátu. Teď, když se naplnil sen našich předků o tom, že můžeme mluvit česky, mít české školy a moci bez bázně říci Jsem Čech, tak přišla tlupa idiotů. kteří hlásí opak. Někdy si říkám, že jsem ráda, že jsem stará.
Nedělní procházka
Alena Várošová 3.1. 19:48
Tak to Vás obdivuji paní Marie,já bych to neušla ani kdyby mě platilli,snad v létě.Krásné fotky i počteníčko,doma u počítače v teple.5*
Hopman Cup: Češi porazili Australany 2:0
Miroslav Štorch 3.1. 18:13
Také jsme tenis doma sledovali a oba naši mladí tenisté hráli výborně. Ve čtyřhře také vyhráli 6:2, 7:5 a celkově 3:0. Pěkný rozjezd v novém roce. :-)
Tak konečně, lyžaři si začínají užívat vymodlený sníh
VANDA Blaškovič 3.1. 16:23
Konečně! Bylo na čase....:)) Jedeme na Mísečky. Hurá!
Mé zimní sporty 2: Brusle
Lenka Hradecká 3.1. 15:57
I u nás byl rybník a každý rok zamrzal. Všichni jsme se tam naučili dobře bruslit. Po mnoha letech jsem si to připomenula při bruslení s vnučkou.
Tikot času
Miroslav Štorch 3.1. 14:47
Jak se říká - přítomnost je tenká hranice mezi minulostí a budoucností. Když začneme číst článek, tak je to přítomnost, ale po jeho dočtení už je to minulost :-) Neměl jsem rád hlasitý tikot starších typů budíků, ale dnešní elektronické hodiny už většinou netikají. Fyziologové dříve tvrdili, že tep lidského srdce se snaží přes sluchové podněty synchronizovat s tikotem hodin, ale úplně tomu nevěřím.
Jak po svátcích bojovat s nadváhou
Olga Štolbová 3.1. 13:12
Naštěstí s nadváhou nemusím bojovat, ale s leností. A to je, fakt, dřina, než se přemluvím k pořádnému pochodu, skončí pěkné počasí, ale když se mi to podaří, chodím i v dešti a mrazu.
Výlet do opárenského údolí
Alena Vávrová 3.1. 11:43
Tam byl kdysi dávno nejml. syn na letním táboře, vezli jsme za ním masku na táborový karneval, ale nebyl na nic víc čas. Je to tam krásné. Před pár lety jsme využili přívoz v opačném směru - i s autem.
Statistiky, které máme rádi: život se stále prodlužuje
Květoslava HOUDKOVÁ 3.1. 09:50
Bez ohledu na statistiku, je r. 2016 SPRAVEDLIVÝ PRO VŠECHNY = je přestupný a všem tedy přidává den života navíc! Nevím, jaké 29. února bude počasí, ale všichni se snažme mít ten den pohodový, bez neshod a zbytečných problémů = užít ve zdraví a spokojenosti !!
Malé novoroční radosti
Hana Rypáčková 3.1. 09:10
Pro mne to pocukrování, které trvalo tak krátce, byla také radost....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.