Přehled posledních diskuzních příspěvků
Co v obrázcích se skrývá
Zuzana Pivcová 3.1. 08:34
Ráda si prohlížím staré fotografie, a to nejen své vlastní, ale i třeba, když jsem u někoho na návštěvě. Někteří lidé by to považovali za otravu, prohlížet cizí rodinná alba, ale pro mě to je zábava a průzkum historie. Díky.
Zapomeňte na mrazy, leden bude mimořádně teplý
Jarmila Komberec Jakubcová 2.1. 18:39
Těsila jsem se, že konečně pojedu alespoň na jeden den na Šumavu a zaběžkuji si. Asi se těším marně. Na sjezdovky bohužel už si netroufnu.
Co byste letos měli vědět o své peněžence
Květoslava HOUDKOVÁ 2.1. 18:10
Peněženka na obrázku vypadá pěkně "nacpaně" - no, asi množstvím peněz v ní to nebude!
Jako pantáta Bezoušek
Hana Šorejsová 2.1. 16:21
Františku, vaše povídky čtu pravidelně, dala jsem 5*, zase se tu procházejí ...škodící. Pantáta Bezoušek mimo jiné od K.V.Raise patřil mezi mé oblíbené v dětství, čítával mi ho taťka.
Jen několik slov
Helenka Vambleki 2.1. 14:08
Vžýdyť ženských je víc než chlapů - a v našem věku obzvlášť - co takhle zkusit zdejší Seznamku? Třeba budete nějaká ženská ráda, až ji budete "mýt"/třetí odstavec/ - taky mám ráda společnou sprchu s miláčkem :-) :-) :-)
Naše procházka do minula IX.: K Orloji
Libor Farský 2.1. 12:25
Velmi poučné. Co jsem to za rodilého Pražáka, že jsem se o to dříve nezajímal? Děkuji a hvězdičkuji. Dodal bych, že kvůli fotografii před orlojem se ve svatební síni radnice dveře netrhnou, kupodivu si tam podávají ruce i Číňané. Prostou architekturu Týnského chrámu miluji.
Netypický Silvestr
Zuzana Pivcová 2.1. 09:11
To je dobře, že se to takhle povedlo, vykročila jsi vesele a já Ti přeji i další kroky v tomhle rytmu!
Turzovka a okolí
Alena Vávrová 1.1. 22:58
Náhodou jsem narazila na tento článek až nyní. Je škoda, že zůstal opomenutý. Moc ráda jsem si tímto připomněla svoji návštěvu poutního místa Turzovky. Hanka svoje cestopisy "umí".
Proč nesnáším ty příšerné rachejtle
Libor Farský 1.1. 22:29
Já je také nesnáším. A nejhorší je, že některé prodejny tzv. "zábavnou pyrotechniku" prodávají i dětem" a nikdo jim to nezakáže.
Odpadní DNA nejspíš skrývá nový klíč k mnoha chorobám
Zdenka Jírová 1.1. 20:53
Pokud se povede rozluštit tajemství v této oblasti, bude to určitě znamenat průlom v léčbě lidí.
Předsevzetí
Zuzana Pivcová 1.1. 20:00
Vzpomenout si na někoho, na něco, je krásné, ale ať je vzpomínka vystřídána žhavou současností.
Nový rok oslaví jako první metropole australská Sydney
Eva Mužíková 1.1. 19:30
Letošní ohňostroj ze Sydney byl v dnešním večerním zpravodajství TV hodnocen jako jeden z nejkrásnějších. Musí to být nádhera...
Cesta do samoty lesa (Pouhá touha)
Jaroslava Handlová 1.1. 18:57
Skromná touha, kterou lze proměnit v bohatou zážitkovou realitu.
Jak milenci v texaskách
VANDA Blaškovič 1.1. 16:29
....chodili spolu z čisté lásky a sedmnáct jim bylo let....Jitko, a kolik je Tobě let ??? ...:)...Vše nejlepší k narozkám! Vanda.
Jak nenechat "vyšumět" novoroční předsevzetí
Hana Práglová 1.1. 15:40
Nedávám si předsevzetí.Ale snažím se celý rok co nejlépe vycházet s lidmi.
Jeden metr, odkud to je? Metrickou soustavu používáme už 140 let
Libor Farský 1.1. 14:26
Poznal jsem řadu Angličanů, všichni byli, bez ohledu na politiku, svým chováním konzervativní (ale mile). Očekávám, že jsou kvůli vynucování přechodu na metrický systém schopni vyhlásit referendum, případně pohrozit vystoupením z EU.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.